Leeds United Forum
http://www.lufc-finland.com/cgi-bin/yabb2/YaBB.pl
LUFC-Finland >> Yleinen keskustelu >> Musacorner
http://www.lufc-finland.com/cgi-bin/yabb2/YaBB.pl?num=1195997387

Message started by Sir_Edwin_Gray on 25.11.2007 at 15:29:47

Title: Musacorner
Post by Sir_Edwin_Gray on 25.11.2007 at 15:29:47

Pahoittelut kornista säikeen nimestä, menköön tribuuttina Kummelille  :)

Täällä foorumilla silloin tällöin pulpahtaa esiin musiikkijuttuja - esim. tässä hiljattain veli Maljan Sex Pistols -keikkareissu jne. - ja jotenkin nämä rock-jutut ovat aina kulkeneet sujuvasti futiksen imussa, varsinkin saarilla vieraillessa. Ja miksei kyllä muutenkin.

Kaikenlaista musiikkia tulee kuunneltua aikalailla, tietty kyllähän se on paljolti rock-painotteista. Syksyn kohokohtia meikäläiselle on olleet Two Gallantsin 2 livekeikkaa ja heppujen uudet levyt kesän ja syksyn mittaan (EP & CD). Marginaalissahan tämä orkesteri liikkuu, mutta kovasti on kolahtanut meikäläiselle.

Tässä hieman makustelua:

Two Gallants - Steady Rollin'

Voisi varmaan koittaa kasailla jonkinsorttista listaa vaikkapa vuoden parhaista levyistä tai keikoista tms.?

Miten teilllä muilla riittää kiinnostusta rock 'n' rolliin tai ylipäätään musiikkiin?

Title: Re: Musacorner
Post by tc on 26.11.2007 at 16:43:21

Kyllä rokki on poikaa. Hävettävän vähiin tuppaa uuden musiikin kuuntelu vaan jäämään nykyisin. Päivän kun paikallisradiosta kuuntelee "kaupungin parasta rokkia" niin illalla ei enää jaksa. Välillä on niinkin, että mieluummin vaan lukee lehteä tai kirjaa ilman taustamusaa.

Suurin keikka (eniten katsojia ;) tänä vuonna : Paul Anka Porissa. Samalla näki monta nimeä: Al Foster, Gilberto Gil ja Natalie Cole. Omalla rahalla en olisi mennyt, mutta kun kaverin firma maksoi ja tiesi paikalla olevan paljon tuttuja, niin mikä ettei. Olihan se omalla tavallaan unohtumaton kokemus, kun vanha herra veti Nirvanaa sun muuta...

Mieleenpainuva oli myös cover-bändin pubisetti Liverpoolissa. Laulajana ihan uskottava hevipitkätukka, kitarakin valitti, mutta rumpali oli aika epeli. Mikä tahansa biisi, niin ukko paukutti menemään sata lasissa.Title: Re: Musacorner
Post by tc on 04.12.2007 at 16:12:50

Kaiser Chiefs soittaa ensi keväänä Elland Roadilla. Voi olla aika kova keikka.

Title: Re: Musacorner
Post by Arppa on 05.12.2007 at 16:42:47

Kyllä tulee paljon kuunneltua musiikkia. Hardcore punkista räppiin. Tän vuoden kovin kotimainen levy on ehdottomasti syyskuussa julkaistu Lighthouse Project: Gift levy. Hyviä levyjä on tullu aika paljon tänä vuonna, mutta ulkomaisista ehkä on jäänyt mieleen Go it alone: Histories sekä Comeback kid: Broadcasting.

Title: Re: Musacorner
Post by Sir_Edwin_Gray on 06.12.2007 at 13:26:12

Hyvä homma oikeastaan että tyylit ovat moninaiset, eipähän kyllästy niin nopeasti.

Omalta osaltani punk oli se mistä startattiin vuonna 1 ja hyvin se on kelvannut vieläkin. Viime vuosina on kyllä kummasti maistunut vanha blues, sitä mustaa todella vanhaa delta-versiota. Ja ylipäätään ns. juurimusiikki on kelvannut aina vaan enemmän ja enemmän, liekö merkki kyllästymisestä nykyiseen yleiseen tarjontaan? Paljonhan mainiota musiikkia tehdään nykyäänkin, mutta joskus sitä on vaikea kaivaa esiin kaiken pullamössön seasta.

Yksi isoimmista jutuista meikäläiselle vuosien varrella on ollut Tom Waits, omaehtoinen artisti jos kuka. Skaalaa riittää ja johan noita on levyjäkin melkoinen nippu kaverilta tullut 30 vuoden aikana. Livenäkin kerrassaan mainio...

Tom Waits - Goin' Out WestTitle: Re: Musacorner
Post by JVTK on 08.12.2007 at 14:47:32

Hey hey my my, rock´n roll will never die. Rock on futista ja futis rokkaa. Hurriganesin parissa vartuin ja diggailu jatkuu täysillä vieläkin. Rollarit, Slade oli kovia ja on yhä. Punk kolisi myös lujaa mm. Pellen ja The Clashin myötä. Juicen ja Alangon Ismon tekemiset ovat myös vaikuttaneet paljon meikäläiseen. Ja Deep Purple, Led Zeppelin, Rainbow...

Born to Rock and Football

Title: Re: Musacorner
Post by Yorkshireman on 11.12.2007 at 13:39:31

Ensi viikon tiistaina on tulossa sivullekirjoittaneelle vuoden kovin keikka kun Paradise Lost astuu Nosturin lauteille. Kyseinen bändi on kova vaikuttaja suomalaisille menestyneille nykybändeille (mm. Him, The 69 Eyes ja Nightwish). Paradise Lost oli Nightwishin "Special Guest" -orkesteri juuri päättyneellä P-Amerikan kiertueella ja on keväällä lähdössä Himin kanssa Euroopan kiertueelle vastaavalle paikalle. PL:n voi bongata myös Tampereen Pakkahuoneelta keskiviikkona 19.12.

Kuriositeettinä pitää mainita se että 4/5 yhtyeen jäsenistä on Yorkshirestä (Bradford-Leeds-Halifax -akselilta) ja toinen kitaristi Aaron Aedy onkin kova Leeds-fani. Pääsin jututtamaan kaveria 2006 kesänä kun he tekivät edellisen vierailunsa Suomeen ja lauloimme pienet Marching on togetherit keikan jälkeen. Oli hauskaa  8-)

Pari näytettä:

One Second

Erased

The Enemy

Title: Re: Musacorner
Post by Sir_Edwin_Gray on 11.12.2007 at 18:19:17


Yorkshireman wrote on 11.12.2007 at 13:39:31:
lauloimme pienet Marching on togetherit keikan jälkeen. Oli hauskaa  8-)

... hieno homma! Ja thumps upit myös yorkshireläisyydelle, näitä ei kuitenkaan ole ihan ruuhkaksi asti.


Title: Re: Musacorner
Post by tc on 12.12.2007 at 20:23:51

Takavuosien hittikone Smokie veivaa ikivihreitään naapurin tytöstä, keskiyöstä sun muista hempeistä ilmiöistä ensi heinäkuussa Paraisten kalkkilouhoksessa.

Levymyynnillä mitattuna merkittävimpiä Yorkshiren orkestereita. Ei ihan meikäläisen makuun, mutta pisteet esimerkiksi esiintymisestä Bradfordin katsomopalon tukikonsertissa.

Ihan asian vierestä: harkitsin vielä pelipäivän aamuna mennäkö kyseiseen matsiin, jossa tuli roihahti ja yli 50 katsojaa kuoli - mutta valitsin toisen pelin. Todistin Maine Roadilla Manchester Cityn nousua pääsarjaan.

Title: Re: Musacorner
Post by Hunter on 21.12.2007 at 17:57:47

Moi, Aatonaatto menee mukavasti... Ensin barcan ja realin peli, sitten kinkku uuniin ja sitten yleltä IRON MAIDENin keikka. Vielä kun muistaisi ottaa kinkun pois ennen aamua...

Title: Re: Musacorner
Post by Sir_Edwin_Gray on 22.12.2007 at 11:11:20

Juu YLE Extra on ollut aika mukavasti livemusiikin kimpussa, harmi vaan kun kanava lopettaa.

Muuten tänään tulee kuluneeksi viisi vuotta Joe Strummerin kuolemasta, RIP. Ekoja sankareitani musiikin saralla, The Clash oli (on!) iso juttu...

Joululaulut jo tapetilla, mutta tänään(kin) mukaan mahtuu myös The Clash ja Mescaleros.

Joe Strummer - Burning Lights

Dokumentti Joe Strummer - The Future Is Unwritten oli yksi syksyn tapauksia meikäläiselle.

Title: Re: Musacorner
Post by Raimo Miettinen on 22.12.2007 at 21:48:15

Pakko myöntää, että jos minun pitäisi valita kaksi parasta bändiä/artistia, menisivät molemmat sijat brittien saarille - Queen ja Dire Straits. En tiedä, miksi olen juuri noihin niin ihastunut, koska bändien hajotessa 1990-luvun alussa olin vasta juuri aloittanut koulutaipaleeni, joten en ole ollut todistamassa kummankaan huippuvuosia.  Vanhemmat sisarukset ovat varmaan antaneet vaikutteita. Monilla yhtyeillä on muutamia hyviä kappaleita, mutta harvassa on sellaiset, joiden kaikki biisit on silkkaa rautaa! :)


E: Muutenkin tuollainen rauhallisempi kitarapainotteinen (esim. Gary Moore ja Knopfler tietysti), ehkä vähän bluesmainen musiikki, iskee parhaiten.

Title: Re: Musacorner
Post by tc on 23.12.2007 at 10:31:21

Strummer -dokumentti on vielä näkemättä. Kuuluu must-listalle, sillä meikäläisellekin Clash oli (on) ykkönen.

Queen-musikaalin We Will Rock You kävin katsomassa Lontoossa. Ben Elton kirjoitti yhden sortin ufo-tarinan biisien lomaan. Mutta spektaakkelina omaa luokkaansa. Suosittelen Queen-fanille.

Title: Re: Musacorner
Post by Raimo Miettinen on 23.12.2007 at 17:21:17


tc wrote on 23.12.2007 at 10:31:21:
Strummer -dokumentti on vielä näkemättä. Kuuluu must-listalle, sillä meikäläisellekin Clash oli (on) ykkönen.

Queen-musikaalin We Will Rock You kävin katsomassa Lontoossa. Ben Elton kirjoitti yhden sortin ufo-tarinan biisien lomaan. Mutta spektaakkelina omaa luokkaansa. Suosittelen Queen-fanille.

Kävin tuon musikaalin katsomassa jokunen vuosi sitten, mutta voisi mennä kyllä joskus uudestaankin

Title: Re: Musacorner
Post by Sir_Edwin_Gray on 05.01.2008 at 19:48:01

Muistelisin täällä olevan muitakin Nick Cave -faneja...

Maaliskuisen uuden levyn (Dig, Lazarus, Dig) antia voi jo hieman makustella muutamalla annoksella (mp3 download):

Nick Cave and the Bad Seeds - Night of the Lotus Eaters

Nick Cave and the Bad Seeds - Lie Down Here (& Be My Girl)

Albumin nimikappaletta voi kuunnella orkesterin sivuilta...


Title: Re: Musacorner
Post by Sir_Edwin_Gray on 06.02.2008 at 23:02:09

Alkutunnustelua vasta, tuore 22-Pistepirkko ... tunnen kyllä suurta myötähäpeää nimen tiimoilta, (Well You Know) Stuff Is Like We Yeah! ... geezus! Vähän laimeanpuoleinen ensivaikutelma, tosin hyvä koukku siellä toinen täällä ... kaikin puolin rakastettava orkesteri, kotimaan eliittiä.Title: Re: Musacorner
Post by Peacock on 07.02.2008 at 17:27:06

Levyn nimen oli muistaakseni Väläyttänyt Pirkkojen huonosti englantia osannut miksaaja tai joku muu vastaava henkilö.Utajärven poikien mielestä se oli niin hauska juttu,että se oli pakko saada levyn nimeksi.

Title: Re: Musacorner
Post by malja on 09.02.2008 at 11:30:03

-77 tuli Punk ja vei pikkupojan mennessään ja sillä tiellä olen edelleenkin, vaikka keski-ikä taitaa olla jo ylitetty...
Punk musiikkina ja idelogiana on vaikuttanut oikeestaan kaikkeen mitä vuoden-77 jälkeen on meikäläiselle tapahtunut, aina ammatin valintaa myöten...
Bändeistä vuosien saatossa ovat rakkaimpia olleet mm Sex Pistols (tietysti), Uk Subs, Cockney Rejects, Dead Kennedys, Conflict, Exploited, Stiff Little Fingers ja monet muut...

Title: Re: Musacorner
Post by smithnjones on 15.02.2008 at 10:34:11


Sir_Edwin_Gray wrote on 25.11.2007 at 15:29:47:
Pahoittelut kornista säikeen nimestä, menköön tribuuttina Kummelille  :)

Täällä foorumilla silloin tällöin pulpahtaa esiin musiikkijuttuja - esim. tässä hiljattain veli Maljan Sex Pistols -keikkareissu jne. - ja jotenkin nämä rock-jutut ovat aina kulkeneet sujuvasti futiksen imussa, varsinkin saarilla vieraillessa. Ja miksei kyllä muutenkin.

Kaikenlaista musiikkia tulee kuunneltua aikalailla, tietty kyllähän se on paljolti rock-painotteista. Syksyn kohokohtia meikäläiselle on olleet Two Gallantsin 2 livekeikkaa ja heppujen uudet levyt kesän ja syksyn mittaan (EP & CD). Marginaalissahan tämä orkesteri liikkuu, mutta kovasti on kolahtanut meikäläiselle.

Tässä hieman makustelua:

Two Gallants - Steady Rollin'

Voisi varmaan koittaa kasailla jonkinsorttista listaa vaikkapa vuoden parhaista levyistä tai keikoista tms.?

Miten teilllä muilla riittää kiinnostusta rock 'n' rolliin tai ylipäätään musiikkiin?


kyllä rokki on poikaa ja musa elämän eliksiiriä futiksen rinnalla... v. 2007 saldona livekeikoista jäi Pelle Miljoona & 1980, Hector, Deep Purple, Thin Lizzy ja Jethro Tull.. ja 2006 marraskuussa Tasavallan Presidentti tuli kuunneltua myös, joten musiikkimakua on päässyt hyvin tyydyttämään...
Vieläkun näkis legendaarisen Pink Floydin niin sit voisikin jo vaipua transsiin ja unohtaa jalkapalloilulliset murheet..  Kamahoulama beibe.. sanoi Remu

Title: Re: Musacorner
Post by Joke on 15.02.2008 at 21:12:49


Sir_Edwin_Gray wrote on 25.11.2007 at 15:29:47:
Miten teilllä muilla riittää kiinnostusta rock 'n' rolliin tai ylipäätään musiikkiin?


Soittimesta soi tällä kertaa Jethro Tull ja Songs from the Wood

Sitä ennen soi Univers Zero....

Title: Re: Musacorner
Post by Peacock on 16.02.2008 at 15:08:29

Jaahas joku toinenkin tuntee Universe Zeron.Tuli jo 1980-luvulla ostettua pari vinyyliä ko. belgialaisryhmältä...ja Jethro Tull tuli nähtyä viime syksynä livenä Tampereella.

Title: Re: Musacorner
Post by Joke on 16.02.2008 at 19:19:03


Peacock wrote on 16.02.2008 at 15:08:29:
Jaahas joku toinenkin tuntee Universe Zeron.Tuli jo 1980-luvulla ostettua pari vinyyliä ko. belgialaisryhmältä...ja Jethro Tull tuli nähtyä viime syksynä livenä Tampereella.

Itse asiassa on aika nuori tuttavuus mulle.
Mutta onpas mielenkiintoista musiikkia.....

Title: Re: Musacorner
Post by Joke on 16.02.2008 at 22:23:47


Peacock wrote on 16.02.2008 at 15:08:29:
Tuli jo 1980-luvulla ostettua pari vinyyliä ko. belgialaisryhmältä...

Enpä malta olla kysymättä mitkä nuo kaksi olivat?

Title: Re: Musacorner
Post by smithnjones on 17.02.2008 at 10:44:23


Joke wrote on 16.02.2008 at 22:23:47:

Peacock wrote on 16.02.2008 at 15:08:29:
Tuli jo 1980-luvulla ostettua pari vinyyliä ko. belgialaisryhmältä...

Enpä malta olla kysymättä mitkä nuo kaksi olivat?


vaikken ole poppoosta ikinä kuullutkaan, niin alkoi minuakin kiinnostamaan.. meinaan et jos äijät kuuntelee Jethro Tullia, niin niillä ei voi olla huono musiikkimaku..

Title: Re: Musacorner
Post by Peacock on 20.02.2008 at 14:32:16

Tarkistettuani asian levyhyllystä löytyi Univers Zeron kolme ekaa vinyyliä:Univers Zero(1977),Heresie(1979) ja Ceux du Dehors(1981).
Kävin allmusic.com-sivustolla katsomassa bändin discografiaa ja huomasin,että ovat taas 2000-luvulla tehneet muutaman levyn.Välissä näkyy olleen 10 vuoden tauko ilman levytyksiä.

Title: Re: Musacorner
Post by Joke on 21.02.2008 at 15:53:56


Peacock wrote on 20.02.2008 at 14:32:16:
Tarkistettuani asian levyhyllystä löytyi Univers Zeron kolme ekaa vinyyliä:Univers Zero(1977),Heresie(1979) ja Ceux du Dehors(1981).
Kävin allmusic.com-sivustolla katsomassa bändin discografiaa ja huomasin,että ovat taas 2000-luvulla tehneet muutaman levyn.Välissä näkyy olleen 10 vuoden tauko ilman levytyksiä.


Tuo eka taitaa nykyisin olla markkinoilla nimellä 1313

Kaikenkaikkiaan erilaista musiikkia. Mutta mielenkiintoista
Itse kiinnostuin yhtyeestä kun kuulin, että repertuaarissansa on jopa fagotti.

Jos joku haluaa tutustua yhtyeeseen, niin en suosittele aloittamaan Heresiestä, se on näistä oudoin ja synkin


terv Joke

PS. Mitä veli Peacock olet mieltä?

Title: Re: Musacorner
Post by Sir_Edwin_Gray on 23.02.2008 at 13:31:15

Tänään ohjelmassa 22-Pistepirkon livekunnon tarkistus Tavastialla...

Yleensä se on hyvä, toivottavasti tänäänkin, uutta matskua on tietty mielenkiintoista kuulla livenä.

Title: Re: Musacorner
Post by Peacock on 23.02.2008 at 16:29:32

Tuli nähtyä Pirkot Tampereen Tulliklubilla viikko sitten.Oli ihan suhteellisen kova veto,joten eiköhän Helsingissäkin   ole ihan hyvä keikka tiedossa.

Title: Re: Musacorner
Post by Sir_Edwin_Gray on 03.03.2008 at 18:51:58

Tänään rokkenrollia Tavastialla, 3 orkesteria tuuttaa ei-niin-siloista tavaraa ... menee rockabillyn ja garagen puolelle - ja hyvä niin!Title: Re: Musacorner
Post by Sir_Edwin_Gray on 25.03.2008 at 18:40:25

Olisi tiedossa ohjelmallinen live-viikko, jos vaan energiaa riittää ... tänään Tavastialla Kaizers Orchestra, sinne nyt ainakin ... torstaina Röyhkä & Mattila samassa paikassa ja perjantaillekin olisi vielä kitarointia luvassa ... ehkä potku ei riitä kaikkiin kuitenkaan.

Makusteluna Tom Waits -tyylistä poljentoa: Kaizers Orchestra - Evig Pint

Title: Re: Musacorner
Post by Sir_Edwin_Gray on 08.04.2008 at 21:05:38

Tosiaankin, aikalailla live-juttuja ollut viimeisinä aikoina ... plus joitain suht kiinnostavia konsertteja uutisoitu, Dylan ja Fogerty meille vanhoille pieruille :)

Kaizers Orchestra oli vahvasti Tom Waitsiä kumartava orkesteri - varsinainen clang, boom, steam -rupeama! Tälläinen kolistelu on kyllä mainiota vaihtelua valtavirralle, tynnyrit ja vasarat ja pyöränvanteet on aikamoinen äänilähde, ha ha.

Goofin' Recordsin Rock 'n' Roll Club oli tuossa taannoin myöskin, livenä Deke Dickerson ja Lester Peabody ... hyvä annos rokkenrollin ryhkettä, mukana oli vielä täydennyksenä vähän jatsahtavaa ja countryakin, oikeastaan aika paljon hyvää halvalla. Mr Peabodyn tuoreen levyn matsku kuulosti livenäkin hienolta, ollut yksi alkuvuoden helmiä. Dickersonilla, kalifornialaisshouvarilla, vahva rockabilly-tausta, backbeat vei mennessään...

Viime lauantaina puolestaan oli bluegrass- ja rootsmusiikin festivaali, paljon akustista juurevaa tavaraa, banjoja ja mandoliineja yms. - tämäkin melkoista vaihtelua rokkenrollille.

Tulevana lauantaina on vuorossa Billy Bragg, tuo West Ham -fani sähkökitaransa kanssa - yhden miehen Clash...

Tässä pikkuhiljaa alkaa kesän festareiden ohjelmistoja paljastumaan, varmaan täältäkin ainakin nuorempaa porukkaa on menossa? Meikäläinen on jo sen verran kehäraakki ettei monipäiväiset sessiot enää taida luonnistua, yhden päivän nyt kyllä jaksaa. Mitenkäs teillä, onko tiedossa jotain jännää festarien tms. tiimoilta?

Title: Re: Musacorner
Post by smithnjones on 09.04.2008 at 12:24:36

Tuossa juttuja lueskellessani olen huomannut muutaman kaiffarin diggailevan Sex Pistolsia ja heille onkin elokuussa tiedossa kyseisen laulu- ja soitinyhtyeen iloista musisointia muistaakseni Helsingissä. Itsekin "sympatiseerasin" k.o poppoota 70-80 -lukujen vaihteessa, mutta nyt ei taida maistua enää näin seesteisen pappa-iän kynnyksellä. Kaikki kunnia anarkialle silti.. kyllähän sitä vieläkin tarvittaisiin..

Title: Re: Musacorner
Post by malja on 11.04.2008 at 17:08:06

Onneksi ei Pistolsin kuuntelu katso ikää... Old punks never die...
Liput on ja aika iso kööri meitä Pistols / Leeds faneja on tulossa ilahduttamaan pääkaupunkia...

Title: Re: Musacorner
Post by Cromwell on 18.04.2008 at 12:39:42

Siis Maljahan on aivan oikeassa! Ei kunnon musiikki aka punk katso ikää. Mä olen niin rakastunut Johnny Rotteniin kuin vain old school punk voi olla! Tosin mä tykkäsin Exploitedista ja entisestä Antinowhere Leaguesta kans tosi paljon. Ah, Malja, muistatko niitä ihania tiistai-iltoja Galaxyssä ja Tapani Ripattia dj:nä. Torven Annukkaa ja Kallea? ;)

Oh, those wonderful memories.

Title: Re: Musacorner
Post by Joke on 18.04.2008 at 19:49:25


Cromwell wrote on 18.04.2008 at 12:39:42:
Oh, those wonderful memories.


Näin on!
Muuten HS:n Nyt-liitteessä oli jokin aika sitten juttu mistä punkkiin liittyvä termi "pogoaminen" on alunperin peräisin...

Title: Re: Musacorner
Post by malja on 23.04.2008 at 14:54:35


Cromwell wrote on 18.04.2008 at 12:39:42:
Siis Maljahan on aivan oikeassa! Ei kunnon musiikki aka punk katso ikää. Mä olen niin rakastunut Johnny Rotteniin kuin vain old school punk voi olla! Tosin mä tykkäsin Exploitedista ja entisestä Antinowhere Leaguesta kans tosi paljon. Ah, Malja, muistatko niitä ihania tiistai-iltoja Galaxyssä ja Tapani Ripattia dj:nä. Torven Annukkaa ja Kallea? ;)

Oh, those wonderful memories.


Heh heh, eihän niitä iltoja pysty unohtamaan. Oli mieletöntä aikaa se...

Title: Re: Musacorner
Post by Sir_Edwin_Gray on 26.05.2008 at 18:01:16

Hyvää terapiaa koettelevan pleijarifinaalin jälkeen?

Tilausta on!

Tänään:Title: Re: Musacorner
Post by malja on 25.08.2008 at 16:09:25

On tässä pakko hehkutella tuota Sex Pistolsin keikkaa, oli mahtava...
Olikohan ketään meikäläisiä muita paikalla??

Title: Re: Musacorner
Post by Sir_Edwin_Gray on 26.08.2008 at 18:27:01

Jäi Pistolsit väliin, päällekkäisyyttä rockfutiksen kisojen kanssa ... keikka taisi tosiaan olla onnistunut, ainakin mitä lehdissä kirjoiteltiin. Lydon on edelleenkin äijä!

Title: Re: Musacorner
Post by Sir_Edwin_Gray on 06.09.2008 at 12:06:52

Kesä piti sisällään muutamia herkullisia live-juttuja, ylivoimainen näistä oli Tom Waits. Harvakseltaan turneeraava kaveri oli oikeastaan pakko nähdä livenä, itse asiassa kävi tuuri ja 3 keikkaa onnistui ohjelmaan.

Springsteen oli myös messevä, iso käsi konkarille yli 3 tunnin shouveista, sedät näköjään jaksaa heilua. Sigur Ros maistui myös tuossa muutama viikko sitten, hyvin omanlaistansa koko setti, sellaista menninkäismusiikkia hieman särökitaralla höystettynä...

Syksyn keikat ja konsertit näyttäisivät kotimaispainotteisilta, mikäpäs siinä, 22-Pistepirkkoa, Eläkeläisiä yms. - kelpaavat kyllä.

Tomppa lavalla:Title: Re: Musacorner
Post by Lobo on 01.12.2008 at 20:32:32

Tällainen löytyi kun tuossa Leedsiä googletin..

Amanda Palmer "Leeds United"

Title: Re: Musacorner
Post by Sir_Edwin_Gray on 18.03.2009 at 16:43:45

Koeajanut nyt muutaman viikon tätä kovasti mediassakin vatkattua Spotifya - ja täytyy sanoa että hulppea puite on! Aika messevä datapankki musiikkia niin meiltä kuin muualta, uutta ja vanhaa.

Lisäinfoa jos kiinnostaa:

http://fi.wikipedia.org/wiki/Spotify

Ja kutsuja joka tarvitaan vielä ainakin tässä vaiheessa:

http://www.garaget.in (looking for invates?)


Title: Re: Musacorner
Post by ...e on 01.04.2009 at 18:13:27

Hi There,

Anybody going to Tampere (2.6.)?

...e

Title: Re: Musacorner
Post by aaPee on 28.08.2009 at 11:56:13

Valitkaapa katsottavaksi video You Want History. Asiaa  8-)

http://www.kaiserchiefs.co.uk/media.php

Title: Re: Musacorner
Post by tc on 28.08.2009 at 16:27:13

Mahtijuttu!

Title: Re: Musacorner
Post by Cromwell on 07.09.2009 at 12:13:39

Cookridge Street's O2 Academy Leeds:

John Lydon brings PiL to Leeds on December 16.
The Pogues on December 14.
Madness on December 8.

Christmas came early :) Ja kallis ;)

Title: Re: Musacorner
Post by Cromwell on 18.05.2010 at 20:50:50

http://www.thescratchingshed.com/2010/05/getting-mot-up-the-charts/

Joko ootte omanne ostanu?

Title: Re: Musacorner
Post by smithnjones on 05.09.2010 at 20:37:24

Roger Waters Pink Floydin "The Wall" -meiningeissä Helsingissä 27/04 -2011.
Liput myyntiin huomenna!

This is must!!!  :)

Title: Re: Musacorner
Post by AClarke on 11.09.2010 at 09:59:14


smithnjones wrote on 05.09.2010 at 20:37:24:
Roger Waters Pink Floydin "The Wall" -meiningeissä Helsingissä 27/04 -2011.
Liput myyntiin huomenna!

This is must!!!  :)


Sain liput ekaan konserttiin! :D

Title: Re: Musacorner
Post by smithnjones on 28.09.2010 at 15:38:28

Kaveri hommasi.. muistaakseni sihen toiseen eli torstaina olevaan..  :)

Title: Re: Musacorner
Post by tc on 08.02.2013 at 15:13:48

Leffa Leedsissä:
http://www.hydeparkpicturehouse.co.uk/index.php?showing=4676#now-showing

Title: Re: Musacorner
Post by Lobo on 09.02.2013 at 19:07:10

Tämä on kyllä hyvä dokkari! Paljon hehkutettu ja katsoin tämän itse kun tuli muutama viikko sitten yleltä...

Toivottavasti moni näkee tämän myös Leedsissä!

Title: Re: Musacorner
Post by Sir_Edwin_Gray on 03.03.2013 at 10:04:28

Kovasikajuttu on parhautta! Varmaan herkullisimpien musadokkareiden joukossa mitä konsanaan on nähnyt.

Tuota kuvattiin toissa vuonna mm. PKN:n keikalla Maailma Kylässä -festareilla - mikä tarjoilee jouhevasti aasinsillan tänne:

www.youtube.com/user/jaarolavi

Eli meitsin keikkaklippejä sieltä täältä, myös pari PKN:ää mukana...


Title: Re: Musacorner
Post by Sir_Edwin_Gray on 21.12.2013 at 10:37:19

^ Täydennyksiä tullut matkan varrella ... tässä rakkaan seuramme mukaan nimettyä matskua:

http://www.youtube.com/watch?v=3IB1Nmv_GD8&feature=c4-overview&list=UUgQmRdG7YQFNBqmIO85Y6vQ


Title: Re: Musacorner
Post by smithnjones on 15.04.2014 at 20:35:01

Brit Floydiin lippu syksylle!

Title: Re: Musacorner
Post by Sir_Edwin_Gray on 08.12.2014 at 16:23:21

"Tomasso Bianchi and Mirco Antenucci in full voice..."

Forza Leeds! :)

http://youtu.be/BmD9AC__zjQ


Leeds United Forum » Powered by YaBB 2.3!
YaBB © 2000-2008. All Rights Reserved.