Welcome, Guest. Please Login or Register
YaBB - Yet another Bulletin Board
18.07.2024 at 20:04:38


Page Index Toggle Pages: 1
(Read 2677 times)
Cromwell
Senior Member
****
Offline

We All Love LeedsLeedsLeeds

Posts: 313
Leeds
Gender: female
Swine Flu
29.04.2009 at 09:03:14
 
Possuflussa. Se on ny täälläkin. Sad En tiijä, olenko ite liiankin rauhallinen noissa jutuissa, mut kun yleensä paniikki leviää niin helposti ni "kauhulla" odotan, miten käy loppukevään futispelien. Kohta joku julistaa ne banned, ni siinä sitä ollaan. Wink

Sillo 90-luvun puolivälissä iski hullunlehmäntauti, mut toki söin lihaa niin kuin ennenkin  Shocked Sitten iski foot and mouth, mut eipä mua heilauttanu sekään mihkään suuntaan. Nyt possuflunssakaan, vaikka tod.näk. onkin noista ns. uhkaavin, ei muuta mun elämäntapoja. En oo ennenkään kiinnostunu Meksikostakaan, ni enpä ole nytkään sinne menossa.

Järjellä ajatellen toki suuret tapahtumat ovat oivallinen paikka taudin leviämiselle. Futispeleihin matkustaa säännöllisesti suuret joukot ihmisiä ympäri karikkoa ja toki muualtakin. Kohta saari aidataan ja helikopterit ja vartiotornit valvovat tilannetta tyyliin Pako New Yorkista -tyyliin.  Tongue
Back to top
 

Brian: "The first thing you can do for me is to chuck all your medals and all your caps and all your pots and all your pans into the biggest crappity smacking dustbin you can find."
501712  
IP Logged
 
Barang
Global Moderator
*****
Offline


Posts: 1890

Gender: male
Re: Swine Flu
Reply #1 - 02.05.2009 at 19:17:52
 
Eiköhän tämäkin sikailu ole samanlainnen uutisankka kuin vaikkapa taanoinen Kongkongin kanaflunssa. Media tarvitsee uusia aiheita, kun talouslamasta ei aina jaksa lässyttää.
Back to top
 
 
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1