Arsenal vs Leeds

VIDUUUUUUUUUUKAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!

KESTÄKÄÄ POIJJAT!!! Kestäkää!!!


Jes! se on siinä! :D
 
Näin sitä pitää, sarjapaikka varmistui Mark Vidukan viime minuuttien osumalla, arselle tuli kalliiksi Cyganin ja Campbellin poissaolo.
Sekä Vidukan että Kewellin maalit tulivat Luzhnyn kankeuden myötävaikutuksella, tosin taidolla oli maalitkin tehty.
Arsenal painosti ajoittain villisti ja tänään meillä oli suojelusenkelitkin puolellamme, mutta eikös ne aina hyvillä joukkueilla ole;)
 
Yeeeees.....!   ;D  ;D

No johan helpotti!  
Nyt voidaan rauhassa ruveta keskittymään ensi kauteen.
Viimeisessä matsissa voidaan peluuttaa huoletta nuorta porukkaa ja laittaa Matteo ja muut kuntoutukseen/leikkaukseen.

Mutta kylläpä tuntuu hienolta ratkaista sarjapaikka juuri tässä matsissa!! Vaikka ei se Manun mestaruus kyllä lämmitä yhtään...
 
YES !!!  ;D

Nyt on syytä olla ylpeä omista pojista. Ei tarvitse enää ensi viikonloppuna purra kynsiä tai repiä hiuksia päästä. Sarjapaikka varmistui ja vaikka mestaruus meneekin väärään osoitteeseen ei se juuri nyt paljoa harmita. Oma napa kun on lähinnä ja sarjapaikan varmistuminen tärkeintä.

Hieno esitys ja taistelu koko joukkueelta. Kewell ja Viduka -parivaljakko aivan uskomattomia. Iankin onnistui juuri oikeaan paikkaan. Duberry ja Radebe pitivät puolustuksen kasassa vaikeina hetkinä.

Huoh ! Kyllä helpottaa...tuntuu aivan kuin olisi voittanut mestaruuden.  :)
 
Tervehdys vaan, on tullut oltua helvetillisten koulukiireiden takia poissa näistä kehistä pidemmän aikaa. Mutta tänään se siis varmistui, ainakin käytännössä, että Leeds pelaa EPL:ta vielä ainakin ensi kaudella. JESH! Nyt vaan toivotaan että Robbo ja Harry sekä Smith ainakin saataisiin pysymään Elland Roadilla.  ;D ;D

Eipä mulla kummempia. Ei muuta kuin jatkamaan puurtamista, vielä on hommaa jäljellä (kirottu olkoon kristinuskon historia..).. :(

PS: Tekee pahaa nähdä Manstöö Junaitedin voittavan, taas vaihteeksi. :'(
 
Tällainen taisteluhenki pitäisi olla joka pelissä, eikä vain joka toisessa. No, ehkä ensi kaudella kun PR saa taottua sen kesän aikana poikien takaraivoon ...  ;)

Ja olipas muuten komeita maaleja kaikki kolme  8)
 
Tulee mieleen vastaavanlainen tilanne keväältä 1999 kun Jimmy teki maalin 1-0 päättyneessä matsissa Arsenalia vastaan, siten varmistettiin manun mestaruus. Että niillä on sitten kalavelkoja maksettavana kunhan sen aika koittaa... =)

Edit - Hmm, sadas postaus... party on...!
 
Mitenkäs se oli, tuleeko RF:stä nyt jokin bonus, kun pytty meni Scumchesteriin? Vai olisiko se tullut CL:n voitosta?
 
Ainakin CL-voitosta olisi bonusta tullut. Valioliigan voitosta maksettavasta mahdollisesta bonuksesta en ole itse ainakaan tietoinen.
 
Hei Siellä,
Jossain olin näkevinäni, että £750.000 olisi tulossa.

Olipa ihana ottelu: niin paljon panosta molemmilla joukkueilla/ niin paljon maaleja/ niin kovaa taistelua/ niin paljon yleisöä/ niin mahtavat Lucas ja Harry/ niin tyhmät Bakke ja Mills/ niin epävarma tulevaisuus Leedsin pelaajilla/ niin sykemittari hukassa/ niin keltainen paita päällä/ niin ensimmäinen ja viimeinen tölkki Strongbow'ta pelin jälkeen/ niin hieno voitto meille/ niin sitä säilyttiin/ niin mielenkiintoinen kesä tulossa/

...e
 
Lisäaika oli ehdottomasti elämäni pisimmät 5 minsaa.
Hermot oli tosi kovilla. Tunne oli uskomaton kun tuomari vihdoin puhalsi matsin päättyneeksi.

We love you Leeds Leeds Leeds !!!
 
Noista pelaajasiirtoihin kytketyistä bonuksista vielä sen verran, että Bowyerinkin siirtosummaan taisi liittyä jokin ehto. Eli jos West Ham pysyy valioliigassa rapsahtaa siitä Leedsille kasa puntia. Yhdestä miljoonasta punnasta oli tuolla eräällä toisella forumilla maininta, mutten tuon todenperäisyyttä nyt tähän hätään onnistunut varmentamaan.

lisäys: 1 miljoona oli tosiaankin tuo Bowyer-bonus, mikäli West Ham ei tipahda valioliigasta. Tarkistin asian.

Kun noista putoajakandidaateista (Bolton / West Ham) ei kumpikaan ole varsinainen suosikki tai inhokki, niin itse toivon ainakin jo bonusrahojen tähden West Hamin säilyvän.
 
Olipa ihana ottelu: niin paljon panosta molemmilla joukkueilla/ niin paljon maaleja/ niin kovaa taistelua/ niin paljon yleisöä/ niin mahtavat Lucas ja Harry/ niin tyhmät Bakke ja Mills/ niin epävarma tulevaisuus Leedsin pelaajilla/ niin sykemittari hukassa/ niin keltainen paita päällä/ niin ensimmäinen ja viimeinen tölkki Strongbow'ta pelin jälkeen/ niin hieno voitto meille/ niin sitä säilyttiin/ niin mielenkiintoinen kesä tulossa/
Veli e heittäytyi poeettiseksi - ja aiheesta :)

Kyllähän se tuntui melkein kuin olisi mestaruuden napannut, sen verran sudenluolasta haettiin pisteet. Hermot oli mennä kun Sky Sportsin signaali hyytyi 10 min ennen loppua, Radio 5 Live onneksi turvaverkkona. Nitrot olivat todellakin tarpeeseen, vaikka eihän Arsun menossa ole muutamaan kuukauteen ollut samanlaista jouhevuutta kuin aiemmin kaudella. Eipä silti, eihän näihin pisteisiin oikein ollut "budjetoitu" - muutama John Smithin Smooth hupeni matsin jälkeen kun ei ollut Tetleys'in bitteriä ulottuvilla :)

DOL oli muuten Skyn studiovieraana - oli hieman vaivaantunut kun kysyttiin hänen osuuttaan Leedsin velkasaldoon. Ei omien sanojensa mukaan tiennyt esim. pelaajien palkkoja yms. Toisaalta eihän finanssipuoli hänen heiniään ollutkaan. Toivoi ottelusta Leedsin voittoa ja sai toivomansa :eek:
 
Back
Top