Everton - Leeds

strongbow

New member
Taaperrus jatkui Liverpoolin kakkosjengiä vastaan tänään. Uefa cup paikastakin joutuu tällä menolla kynsinhampain taistelemaan. Itse en nähnyt ottelua mistään, mutta haluaisin ottelun nähneiden kommentteja. Oliko Leeds niin paska kuin numerot kertovat, koska olisihan Everton pitänyt voittaa prkl :mad:!
 
Ainakin fanit ovat löytäneet Brian Kiddin syntipukiksi joukkueen huonoon menestykseen.
Ellen väärin muista niin Alex Ferguson aikoinaan tyrmäsi täysin Kiddin kyvyt...ja kyllä tuolla materiaalilla pitäisi pystyä parempaan, liekö sitten Kidd harjoituttanut joukkuetta huonosti tai sitten taktiikka ei ole onnistunut tai sitä ei noudateta..
 
Jaha. Ottelu ei ollut paska, muutoin kun sen suhteen että Everton teki tökeröitä yrityksiä saada rankkareita, ja sitte se, että Matteo joutui ulos. Okei, on sitä ennenkin pystytty 10 miehellä voittamaan, mutta eipä onnistunut se eilen, ei kyllä onnistunut Evertonkaan maalaamaan, joten siitä piste. Everton kotona, siis ER:llä oli melkein yhtä vaikea, hyi olkoon. Mut joo, Martyn sanoikin, että seisoskeli paikallaan melkein kokonaan toisen puoliajan kun ei ollut mitään tekemistä, eli olishan Leedsin pitänyt voittaa peli.

TÖRKEINTÄ oli ns. fanien käyttäytyminen. Miten tollaset idiootit voivat pitää itseään Supportereina? Support merkitsee muutakin kuin että juhlii silloin ku tulee ne kolme pistettä ja voitetaan Deportivo La Coruna 3-0. Katsotaas League Table näyttää että Leeds Utd on sijalla 5. VIISI!!! Mä olen sitä mieltä että muutama kausi taaksepäin tää olis ollu ja olikin semmonen juhlimisen aihe, johon ei oltu joka päivä totuttu, olla viidentenä. 10 peliä jäljellä eli 30 mahdollista pistettä.

Vaikeeta tulee olemaan, 10 pisteen ero Newcastleen ja 11 Liverpooliin. En kuitenkaan ole repimässä kausikorttejani, päin vastoin, ensi kauden liput on jo tilattu.

Olipa taas paatosta. Huh.
 
EI näytä hyvälle tällä hetkellä. 4 peliä ilman maaleja eikä vastukset ole olleet kummoisia(poikkeus tietysti PSV). Tämän kirotun vuoden 2002 eka voiton on tultava huomenna Ipsua vastaan, jos mielitään jonnekin Euroopan kentille.

Brian Kidd lienee syytön taaperrukseemme, mutta jotakin on tapahtunut, sillä tietynlainen väkisin puurtamisen maku on niissä pelissä ollut, joita Canalilta on näkynyt. Peli-ilo puuttuu, olisiko Eddie Grayn aikana ollut rennompi tunnelma sekä treeneissä että niiden ulkopuolella.

T: Valkopaita
 
Itsekin jalkapalloa enemmän ja vähemmän tosissaan pelaavana voin sanoa, ettei peli-iloa saati mielikuvitusta peliin taiota mistään...se vaan tulee jos on tullakseen..
Leedsin kannalta toivoisin sitä hyvinkin pian, sillä muussa tapauksessa joukkueen kokoonpano tulee muuttumaan kesällä:/
 
Ja se pakka tulee uusiutumaan kesällä.
DOL ilmoitti että muutoksia tulee, kun kaikki starat eivät enää pysty antamaan Leedsille tarpeeksi.
Tarvitaan piristystä.
Ensimmäinen piristysruiske toivottavasti pelastaa tämän kauden:
DOL palaa vetämään treenejä!
Ei ole kuulemma mikään epäluottamuslause Kiddille (joka on tähän asti hoitanut treenauksen), mutta apua hanelle kuitenkin, koska Kidd ei ole vielä "täydellinen valmentaja" .
Mitähän tuokin nyt tarkoitti?
Ei kai Eddie Graytä ole kokonaan dumpattu, sillä se voisi olla hyvinkin syynä alamäkeen, jos kokemuksen ääni unohdetaan...

 
Itsekin jalkapalloa enemmän ja vähemmän tosissaan pelaavana voin sanoa, ettei peli-iloa saati mielikuvitusta peliin taiota mistään...se vaan tulee jos on tullakseen..
Leedsin kannalta toivoisin sitä hyvinkin pian, sillä muussa tapauksessa joukkueen kokoonpano tulee muuttumaan kesällä:/

Olen täysin samaa mieltä. Ja tosiaan eniten tässä pelottaa, että parhaat pelaajat lähtevät. Mutta vielä ei kirvestä kaivoon heitetty!!! Kyllä se UEFA -cup paikka vielä hommataan! Jos ei muuten niin Intertoton kautta !!!
 
Back
Top