Everton - Leeds

No voi anaali! :mad: Steve Watson tekee hattutempun. Tässä voi onnistua vain Leeds U..!

Taitaa LUFC:n taso olla kohta samaa kuin Wolvesilla, olemmeko ehkä kauden päätteeksi valioliigan(ei siis englannin mestaruussarjan kautta aikain) huonoin joukkue? Ensi kaudella derby Bradfordia vastaan? SUFC lienee ensi kaudella jo liigassa..? :p

uhh..
 
Tipahdettiin sitten putoamisviivan alle. Tästä tulee pitkä kausi. Perhana!
 
Aika tyrmääviä arvioita meistä on liikkeellä tällä hetkellä, ihmiset muistuttelevat vedonlyöntikertoimista leedsin putoamisen puolesta ja kun vielä hävitään evertonille lukemin 4-0 jotka pelin nähneiden mukaan mairittelevat meitä niin saattaa olla että nautimme valioliigafutiksesta viimeistä kertaa vähään aikaan.
Yksinkertainen tosiasia on niin ettei lainamiehistä ja paljon viime aikojen nöyryytyksiä kokeneista luottomiehistä ole muodostunut sellaista joukkuetta joka pelaisi saumattomasti yhteen ja välittäisi oikeasti työnsä tuloksista.
Peter Reidin työsarka on suoraan sanoen painajaismainen ellei liki mahdoton, Rogue Junior on luokiteltu täydelliseksi flopiksi joka menettelee kun pääsee pelaamaan tähtipelaajien ympäröimänä, Seth Johnsonin 7 miljoonan punnan hankinta alkaa paljastua jättiluokan möhläykseksi eikä Jody Morrisinkaan panos ole ollut sellainen mitä kauden alussa odotettiin, eri asia olivatko odotukset missään vaiheessa realistisia Chelsean viime kauden penkkimiestä kohtaan.
Nyt tarvitaan ilmiömäisiä poppakonsteja että ryhmä saisi vähän tsemppiä otteisiinsa seuraaviin otteluihin Blackburnia, Manua, Arsenalia, Liverpoolia vastaan, Reid voisi pitää yhden iltapäivän videosession joukkueen kanssa ja näyttää näille vaikka Glory years-videon, ihme jos ei ala tulla otteisiin asennetta sen jälkeen.
Mikäli pistepussi ei kartu yhdelläkään voitolla noista neljästä vaikeasta pelistä, niin Leeds lähtee rakentamaan uutta joukkuetta ykköseen Wolvesin seuraksi :-/
 
Voitais alkaa pikku hiljaa kattella uutta manageria. reid oli ihan hyvä viime kaudella, mutta en missään vaiheessa ymmärtänyt miehen nimitystä vakituiseksi manageriksi. Hävettää saakeli. Viikonloppu meni sitten pilalle kerralla ja jotenkin tuntuu ettei jäänyt viimeiseksi kerraksi tälä kaudella.
 
Olen samaa Jari-Pekan kanssa. Nöyryyttävät tulokset saisi jo loppua. Peter Reidin lähtölaskenta on alkanut ja näkisin mielelläni vaikka Eddie Grayn tai Strachanin managerina.
Jos jätkät ei yritä muuten kuin näennäisesti ja pelistä muuttuu Leedsin puolesta taistelu, niin manageri vaihtoon ja äkkiä.

Ei ne jätkät ole niin paljon huonontuneet, vaan asenne mättää.
Suorastaan pelottaa muutamat tulevat matsit mahdollisten uusien murskatappioiden myötä.

t: Leeds nousuun !
 
Minusta ei kyllä olisi Leedsin manageriksi  ;). Stressaantuisin nimittäin Reidin asemassa tällaisessa tilanteessa siinä määrin paljon että pumppu tekisi lakon alta aikayksikön. Käsittämätöntä että peliä ei saada toimimaan ja ennenkaikkea että joukkueesta ei löydy taisteluhenkeä ! Onko todella niin että lainahankinnat ovat Leedsissä vain "pelailemassa" ja nostamassa kohtuuhyvää palkkaa - ja ovat tilanteeseen tyytyväisiä omalta osaltaan ? "Vuoden päästä ei olla enää täällä ja on aivan sama miten Leedsille käy"...

No - toivottavasti ei sentään, sillä kyllähän usea noista pelaajista mielellään valioliigassa pelaisi tulevaisuudessakin. Mutta pahaa tekee kun näkee noin "munattoman" Leedsin tätä nykyä kentällä. Billy Bremner todennäköisesti kieriskelee haudassaan...

Mitä Steve Watsoniin tulee, niin ei kannata hänen suoritustaan vähätellä. Toki hän oli useammat vuodet näkymättömässä liigajyrän roolissa Newcastlessa ja Villassa, mutta Evertonissa hänen uransa on puhjennut uuteen kukoistukseen ja hän on ollut jo pitemmän aikaa Evertonin ns. "best kept secret" pelaten hyökkäävässä roolissa ja mitä ilmeisimmin siitä nauttiessa.
 
Hei Siellä,
Normaalitilanteessa (ainakin Leedsissä takavuosina) tässä olisi managerivaihdoksen paikka (mm. B. Clough, J. Adamson, B. Bremner, H. Wilkinson). Mutta entäpä nyt. Kertokaapa viisaat, ovatko Leedsin pelaajat liian taitavia toteuttamaan P. Reidin kuvioita, vai mikä tässä nyt oikein mättää? Nyt on syytetty ainakin R. Junioria. En pysty kommentoimaan kun en ole nähnyt hänen otteitaan. Keskikenttä (D. Jonson/J. Morris) on ainakin sellainen, jolta en ainakaan minä en edes tajua odottaa mitään!Pre-seasonin sijoitusveikkauksessa taisin arvata Leedsin sijoitukseksi kuudestoista tai seitsemästoista, olinkohan sittenkin liian optimistinen. Itse en oikeastaan kannata managerinvaihdosta tässä vaiheessa, paitsi jos joku P. Hart tai E. Gray tulisi tilalle.

...e
 
Minkähänlaiset erolahjat reidille olisi luvassa jos potkut annettaisiin, toista kertaa ei olisi varaa maksaa samanlaisia mätkyjä kuin el hellille ja Do'lille.
Jos jotain pitäisi keksiä niin ehkä joku vanhoista legendoistamme takapiruksi joukkueen harjoituksiin.Valitettavasti vain Bremner on poissa, Grayta on jo kokeiltu, Clarkesta ei ole tehtävään ja monet muut ovatkin sitten siirtyneet täysin muille markkinoille jalkapallon saralta.
Tekisi mieli sanoa että ainoa keino paluuseen on laittaa koko joukkue vaihtoon ja se tarkoittaa sakkolenkkiä divarin kautta.. ???
 
Potkut maksaisivat "vain" £500.000, mutta sekin taitaa olla liikaa.  :(

Tosin nyt ei syytellä PR2:sta vaan pelaajia.
Kun ikkunat on kiinni, ei pääse pelaajia kuitenkaan vaihtamaan.
Jää vain manageri.
Ainoat vaihtoehdot on P.Hart ja E.Gray (se halvin vaihtoehto, mutta ei huonoin).

Mutta jokatapauksessa lokakuussa ei montaa pistettä tule (1-2).
 
Back
Top