JALKAPALLOMATKAT ENGLANTIIN 2006-7

...e

Active member
Hei Siellä,

Onko liian aikaista edes mietiskellä tällaista, kun ei tiedä ensi kauden ohjelmaa...mutta RyanAir myy nyt lentoja Englantiin hintaan 3,79 Ä/siivu ja kun lisätään toinen siivu joihin vielä verot, maksut ja korvaukset niin loppusummaksi tulee 48,08 Ä. Meno esimerkiksi 20.09 ja paluu 26.09.

Ei paha!

...e
 
kuten toisessa topicissa mainitsin, sama yhtiö aloittaa lennot ensi lokakuussa liverpooliin. tarkoitatko sitten juuri sitä, mutta nyt saisi lentoja sinnekin aika halvalla.

ainut mutta on vain, että ei tiedä sitä ensi kauden ohjelmaa..

muuten ihan hyvä tuo uusi reitti. poolista lienee mukavampi jatkaa leedsiin - jos siis käyttää RyanAirin palveluja (verrattuna lentoa stanstediin ja sieltä esim. junalla leedsiin. aikaa kuluu matkaan vähemmän).

SEG lienee ystävällisesti antaa omat kommenttinsa koskien Liverpoolista Leedsiin matkaamista? onhan hän kyseistä reittiä joskus reissannut..

:)
 
En hinnoist tiiä mut junat ovat kyllä paljon kivempia Lontoosta Leedsiin kuin Liverpoolista Leedsin. Ja juna Lontoosta on vissiin nopeampikin joten ei aikaakaan pitäisi enempää kulua kuin jos menisi Liverpoolista Leedsiin.
 
Veli e tarttuu hyvissä ajoin aiheeseen :) ... taidan kuitenkin malttaa ensin sarjatason vahvistumista ja sen jälkeen otteluohjelman julkaisua :) ... toki voihan sitä riskillä jo nyt varailla, katsoo vaan ettei ajankohta ole EM-karsinnan viikonloppu. Jää sitten jännättäväksi onko koti- vai vierasmatsi.

Hyvä homma sinällään, että pohjoisen lentotarjonta lisääntyy. Toisaalta linkki Liverpoolista Leedsiin on hieman työläs, National Expressin bussit menevät Manchesterin kautta Leedsiin. Junalla en ole tuota rastia hoidellut, Liverpoolista Manchesteriin kylläkin ja ne ovat ainakin illalla paikallisjunia eli aika pelkistettyjä - samaa sarjaa kuin esim. Leeds-Bradford -etappi. Junien ja bussien hintaero on iso bussien hyväksi, varsinkin bussitarjoukset ovat välillä poskettomia (mm. yhdellä punnalla Manchesteristä Leedsiin). Normaalitariffi (menopaluu) Manchesterin lentokentältä Leedsiin liikkuu n. 11 punnan tietämissä.

Melkeinpä kallistuisin - ainakin vielä toistaiseksi - suht yleisiin Finnairin tarjouksiin Manchesteriin, usein e 149. Lontoon vierasmatsit hoituvat tietty RyanAirillä mainiosti...
 
Moi!
Nuo Finnairin tarjouksetkin ovat varsin huokeita. (ja tarjoilukin pelaa...) Tku-Hki- Manchester oli viimeksi n.150Ä.(meno-paluu).
Tosin se juna Man.(Piccadilly)-Leeds on kyllä hidas. (n.1 h) ja maksoi huhtikuun alussa muistaakseni 13£.
 
Kyselen tässä muiden matkasuunnitelmia syksylle.
Itse lienee lähdössä lokakuussa, joko yksin tai kaverin kanssa..

tuolloin olisi tuo kauden ainoa "tupla", eli lauantaina stoke ja seuraava tiistai lestö, kotona siis.

mikäli yksin lähden, tod. näk. jompikumpi noista peleistä tullee kyseeseen.

mielestäni noissa arki-iltojen peleissä on oma tunnelmansa!
mitäs muut mieltä?
 
Olen kaverini kanssa menossa 10.9. wolwes peliin.
Lennot finnairilla Hki-Manchester kahdelta yhteensä 296,82.
Oli joku tarjous, yleensä kyllä on maksanut enemmän...
Junalla kestää noin 1.20. asemalta leedsiin...
 
Hei Siellä,

Syyskauden jalkapallomatkani sijoittuu ajalle 13. - 22.10. Majoitukset Leedsissä (5 yötä), Lontoossa (3 yötä) ja lopuksi yksi yö Manchesterissä (lennot sinne/sieltä). Ohjelmassa ainakin Leedsin kotimatsit -v- Stoke ja -v- Leicester.

Kyllä tässä jo janoaakin Tetleytä ja saattais mennä kurkusta alas jokunen Fish'nChipskin?

...e




 
Syyskauden jalkapallomatkani sijoittuu ajalle 13. - 22.10. Majoitukset Leedsissä (5 yötä), Lontoossa (3 yötä) ja lopuksi yksi yö Manchesterissä (lennot sinne/sieltä). Ohjelmassa ainakin Leedsin kotimatsit -v- Stoke ja -v- Leicester.

Kyllä tässä jo janoaakin Tetleytä ja saattais mennä kurkusta alas jokunen Fish'nChipskin?

...e
Matkakuumetta lienee jo edes pikkuisen? Tai ainakin Tetley's-janoa enemmänkin kuin pikkuisen ;D

Lystiä reissua veli e - ja taitaahan siellä peleistä olla nauttimassa myös rouva e. Suomalaisedustus on aika mukava noissa kahdessa kotipelissä, kun siellä on vielä teitä täydentämässä pari pääkaupunkiseudun kokovalkoista - hieno homma! Toivoisi sitä itsekin pääsevänsä pääkallopaikalle tällä kaudella, eletään toivossa...

Muuten minne katsomoon olet junaillut tiketit?

 
Muuten minne katsomoon olet junaillut tiketit?

Hei Siellä,

Koska Elland Roadin täyttöaste nykyisin hädin tuskin ylittää 33,33 prosenttia, niin lipunosto jää paikan päälle. Ja vasta lippuluukulla muodostuu päätös katsomo-osasta.

...e
 
Ryan Air aloitti lennot Liverpooliin. Ajattelin, että sekin pitää katsastaa. Lyhyeen viikonloppuun en tällä kertaa saa mahtumaan meidän peliä, vaan tyydyn suosiolla Everton - Sheff Utd -matsiin.
Jos sitten keväämmällä vielä Elland Roadille ;)
 
Itsekin selasin tänään ryanin aikatauluja liverpooliin, aika varmasti jokin peli tulee lähdettyä katsomaan kun menopaluu irtoaa jo 70 euron tietämiin. Tod näk. joko WBA tammikuun 20. tai SheffW maaliskuun alussa  :D
 
Lyhyeen viikonloppuun en tällä kertaa saa mahtumaan meidän peliä, vaan tyydyn suosiolla Everton - Sheff Utd -matsiin.
Tuo on mainio ajatus käydä muillakin areenoilla, olisin kuitenkin kannustanut pääkallopaikalle ER:lle, jumalten maille :). Itselläni ainakin on sellainen pakkomielle ettei kykene jättämään väliin oman porukan matsia jos kerran saarilla on. Ellei sitten tietysti ole jotain ylitsepääsemättömiä juttuja, pilettiongelmia vierasmatseihin tms.

Goodisonilla saa varautua pahimmillaan - ikävä kyllä - mm. raskaasti rasistiseen huuteluun yms. Eivätkä scouserit oikein osaa antaa arvoa yorkshireläisillekään, merkillistä...
 
Syyskauden jalkapallomatkani sijoittuu ajalle 13. - 22.10. Majoitukset Leedsissä (5 yötä), Lontoossa (3 yötä) ja lopuksi yksi yö Manchesterissä (lennot sinne/sieltä). Ohjelmassa ainakin Leedsin kotimatsit -v- Stoke ja -v- Leicester.
Veli e - alkaa olla matkaraportin aika! Vaikka tulokset olivat mitä olivat, vaadimme saada kuulla reissusta kunnon tilityksen...
 
Liverpoolissa tuli käytyä. Onneksi en yrittänyt mahduttaa viikonloppuun monimutkaista koukkausta Lutoniin - sen verran murheellinen taisi matsi olla. Lehdestä kyllä luin, että Leedsin kannattajat olivat pitäneet kaikesta huolimatta hyvää ääntä yllä loppuun saakka.

Goodison Parkilla kiinnitin huomiota samaan. Tunnelman tekivät Sheffield Unitedin fanit, jotka eivät lannistuneet, vaikka peli oli 2-0 ja omat pelasivat kymmenellä miehellä.

Sääli, ettei Sheff Utd saanut mitään palkakseen kovasta yrityksestä kalkkiviivojen molemmin puolin. Joutuivat pelaamaan vielä tuomariakin vastaan.
 
Niin tosiaan, olihan reissussa veli tc:kin. Tosin väärällä kentällä :p ... itse asiassa tarkemmin ajatellen varmaankin oikealla kentällä! Tosin tuntuisi olevan jonkinsorttinen yorkshireläisvastainen salaliitto, kun lunta tulee tupaan sarjatasoon katsomatta.
 
Hei Siellä,

Säälimättömästä painostuksesta  ;) huolimatta en saa(nut) aikaiseksi minkäänsorttista matkaraporttia lokakuiselta matkaltani, mutta korvaukseksi pari (säästö)vinkkiä:

Leedsin (koti)peleihin järjestetään linja-autokuljetus rautatieaseman läheltä (Hotelli Hiltonin vierestä, Neville Road): meno-paluu £2,50. Ensimmäiset bussit lähtevät pari tuntia ennen peliä. Kävellen kentälle kestää ehkä jotain 40 min (riippuen ripeydestä, of course). Paikallisbussilla meno £1,40 (ainakin päivällä) ja taksilla yhteensuuntaan jotain £5-£8 (riippuen ruuhkasta).

Rautatieaseman välittömässä läheisyydessä on avattu Intialainen buffet (eat as much as you like), lounasaikaan (5:30 asti) ruoka maksaa £3,99 (juomat erikseen) ja sen jälkeen muutaman punnan enemmän (muistaakseni £6,99 tai sinnepäin).  Jonkinsortin vaihtoehto Yorkshire buddingille ja Fish'n Chipsille.

...e
 
Hyviä vinkkejä, veli e, cheers!

Tuo bussijuttu oli tyystin uutta, pidetään mielessä. Eikä sapuska-asioita voi väheksyä :) ... hyvää pöperöä on tarjolla ja vieläpä varsin kohtuulliseen hintaan. Intialaiseen ei ole oikeastaan koskaan tarvinnut pettyä Leedsissä(kään), ja ainahan tilausta on myös sille perinteisimmistä perinteisimmälle eli fish and chipsille - oikeaoppisesti sanomalehdellä tarjoiltuna, heh ;D
 
Back
Top