Kausi 2022/23

Peacock

Active member
Sama laulu joka paikassa.Urheilulehti rankkasi meidät toiseksi viimeiseksi.Tulevatpa sitten yllättymään.Itse uskon että taistellaan puolenvälin sijoituksista.
 

smithnjones

Well-known member
BBC:n otteluveikkaus toimittajana aloittaa Chris Sutton Mark Lawrensonin jäätyä eläkkeelle. Wolvesia vastaan povaa meille pistettä mutta ennustaa että pudotaan Fulhamin ja Bournemouthin kanssa.
Toisaalla Veikkauksen vedonlyöntiammattilainen Daniel Rantanen kertoi meidän olevan vaikea veikata ja kaikki on mahdollista. Sijoitti kuitenkin sijalle 13 joka lienee korkein mediassa arvioitu sija..?
No pianhan se nähdään. Lähtö on jo liki ja hyvä alku olisi tärkeää. Siirtomarkkinoilla hieman hidasta mutta toivotaan että halutut korvaajat tulevat nyt eikä Tammikuussa. Myös terve rosteri auttaisi kivasti tällä kertaa.
 

Vessu

Member
Pääsääntöisesti nämä asiantuntijat ovat sitä mieltä että lähtö tulee. Ite uskon sijoihin 12-15. Joukkueessa on enemmän syvyyttä ja yhtenäisyyttä, jotenkin olisin sellaistakin aistivinani.
 

Zidane

Active member
Kinnearin tuore haastattelu. Puhuu mm. Bielsasta ja siirtosummista:

Myös Radrizzani ollut vastailemassa:
 

tc

Well-known member
Noissa ennakkoarvioissa on pantu kovasti painoa kahdelle myydylle pelaajalle.
Sisään kuitenkin tuli viisi uutta avauksen pelaajaa.
 

smithnjones

Well-known member
Liigacupissa paikallismatsi Barnsleytä vastaan ER:lla. Alustava päivä 22/08. Jokohan panostetaan cupeihin kunnolla ja mentäisiin jatkoon?!!
 
Top