Leeds - Bristol C, la 15.2.2020 klo 17:00 vkisa

Possession: 75%-25%
Successful Passes: 256-53
Shots: 13-1
On-Target: 4-1
Chances Created: 8-1
Tackles Won: 10-8
Recoveries: 33-28
Crosses: 16-4
Corners 7-0
Saves: 1-3

ja tää voi päättyä ihan miten vaan
 
Olipahan taas ottelu. 5-0 olisi pitänyt päättyä, voi olla arvioitu jopa alakanttiin. Kaikki sujuu kuin ajatus vastustajan boksiin asti. Tunnustusta myös Bristolin veskarille, fantastinen ottelu häneltä. Toivoisin laitureilta joskus muuta ratkaisua kuin maata pitkin syöttöä keskustaan. Nyt näyttää siltä, että kaikki tietää mitä ne hakee->helppo puolustaa. Välillä vaikka veto etukulmaa kohti, niin pakit joutuis vähän ees arvailemaan mitä on tulossa.
 
Tärkeä voitto ja hieno esitys kaiken kaikkiaan. Maalinteko jätti vähän toivomisen varaa, mutta mukavasti pahimmilla kilparavureilla myös vaikeaa.

Yllä nostettu laitapelaaminen pistänyt myös silmään. Costa ja Harrison pääsee vaarallisille alueille, mutta viimeiset ratkaisut tuntuu paukkuvan vastustaja jalkoihin. Tiedä sitten onko enemmän laitureista kiinni vai eikö keskellä ajoitukset osu lankulle.
 
Hei Siellä,

hyvin hoxattu kysymys:

Laittaakohan Harrison ja Costa silmät kiinni heti kun pääsevät 16-alueelle(?)

näin heidän TÄYTYY tehdä, kun suoritukset siellä ovat niiiiiin surkeita. Tuollaisilla hallintaprosenteilla ja maalipaikoilla meidän pitäisi voittaa lähes kaikki pelit. Onneksi tuli tuo maali kun meidän keskushyökkääjä jäätyi taas.

...e
 
Back
Top