Leeds-Huddersfield La 7/3-2020 klo 17:00 vkisa

Oishan se melkoista kohtalon ivaa jos tämä skenaario kävisi toteen. Sama koskee tietysti myös Huuhkajien tilannetta.

Toivotaan että tässä käy hyvin vielä.
 
Ei ole muuten naurun asia tämä. Pahaa pelkään, että tuo on todellinen mahdollisuus. Vaihtoehdolla, ettei Valioliigasta putoa yksikään joukkue, spekuloidaan ihan tosissaan.

Tuommoinen vaatisi ettei sarjoja pystyttäisiin pelaamaan loppuun ja en millään jaksa uskoa että englannissa sarjat jätettäisiin kesken, tyhjille katsomoille toki voidaan joutuan pelaamaan...
 
Tuommoinen vaatisi ettei sarjoja pystyttäisiin pelaamaan loppuun ja en millään jaksa uskoa että englannissa sarjat jätettäisiin kesken, tyhjille katsomoille toki voidaan joutuan pelaamaan...

Tietysti toisena kauhuskenaariona että jollain meidän jengistä löytyisi virus, koko joukkue karanteeniin ja jouduttais luovuttamaan pelejä..

Pessimisti ei pety koskaan, jne..
 
Nottinghamin omistajalla koronavirus. Oli katsomossa kun hävisivät Millwallille. Nyt odotetaan päätöksiä.. alkuun ehkä tyhjille katsomoille mutta kauden keskeyttäminen on otettu huomioon myös. Seurauksista ei varmaa tietoa. Voittaako Pool liigan vaikka olisi varmistunut ja putoaisiko joku? Samaa pohdittiin nousisiko joku.
Valittaa ei kuulemma oikein kannata ja voi kun sillä yritetään päästä ohi hallituksen päätöksestä jonka keskeyttäminen vaatii, eikä sen läpimenoon uskota.
Meitin kannattaa voittaa mahdollisimman monta nopeaan jos vaikka olisi nousu varma keskeytyksen tullessa ja esim. Narrivitsi ois pudonnut jo, niin ehkä vaihto olisi mahdollinen.. tai.. ääh ei.. kun olemme Leeds United.
 
Just tuli tieto, että Saksan kiekkoliiga lopetetaan kesken. Ei mestaria, ei mitaleita.
Se on mahdollista Englannissakin, kautta kun on pari kuukautta vielä jäljellä.
 
UEFA saanut pyynnön useilta palloliitoilta siirtää Euro 2020 —> 2021 jotta maiden pääsarjat saataisiin valmiiksi myöhäistettynä.
 
Back
Top