Liigakauden alku

Deano

New member
Danny Mills ja Nick Barmby jätetty ulos newcastlea vastaan ilmoitetusta ryhmästä, Reidin kommenttien mukaan kysymys on muutaman pelaajan kohdalla asenneongelmista vaikkei hän kumpaakaan näistä kahdesta olekaan nimeltä maininnut.
Näinköhän näkisimme pian pari kauppaa...
 
Aivan oikea homma jättää ukot pihalle, joita ei pelaaminen kiinnosta. Tällä kaudella ei 50 prosentin suorituksiin ole varaa, kaikissa peleissä on pelattava 110%, jos halutaan vauhdissa pysyä. Ja eiköhän tuo toimi selvänä signaalina kaikille pelaajille, parastaan on pantava..
 
Jep, samaan mieltä myös täällä. Jos pelaaminen ei kiinnosta, niin voi jäädä kotisohvalle litkimään olutta!
 
Aaaaahh... pari tuntia vielä ja peli on täydessä vauhdissa. Toivottavasti uudet miehet on todellisia vahvistuksia. Smithiltä odotan tosi pirteää peliä, koko jengiltä tietysti mutta jostain syystä odotan Alanilta supersuoritusta tänään.

Tsemiä United !
 
Ennen newscastle-pelin alkua kuuluu kummia, sillä leeds on tehnyt 2 kuukauden lainasopparin Arsenalin Jermaine Pennantin kanssa, mutta uusin vahvistus tuskin pelaa vielä tänään...
 
Espanjan 2.liigan Numanciasta tulee testiin 22-vuotias Carlos Cuellar, joka pelaa keskuspuolustajana.
 
Kaksijakoiset on mietteet Cuellarin ja muiden samanlaisten suhteen.
Olen edelleen sitä mieltä, ettei Leedsin nykyisessä markkinatilanteessa kannatakaan maksaa miljoonia pelaajista, koska mitat täyttäviä paikkaajia löytyy kyllä edullisesti.
Lainalinja, jolle nyt on lähdetty, on hyvin perusteltu. Ei siinä mitään.
Mutta se tekee aina huonoa joukkueelle, jos miehiä tulee ja menee koko ajan. Mikäli esimerkiksi tämä Cuellar kiinnostaa, niin hyvä vaihtoehto olisi käydä katsomassa pari pojan peliä Espanjassa. Ei jokaista ukkoa tarvitse Elland Roadille - tai paremminkin Thorp Archiin - raahata.
 
Mikäli esimerkiksi tämä Cuellar kiinnostaa, niin hyvä vaihtoehto olisi käydä katsomassa pari pojan peliä Espanjassa. Ei jokaista ukkoa tarvitse Elland Roadille - tai paremminkin Thorp Archiin - raahata.

Enpä ole varma Reidin toimintatavoista, mutta eiköhän siellä espanjassa ole joku Leedsin organisaation jäsen käynyt miestä tarkastelemassa. Enpä usko, että siitä on joukkueelle mitään haittaa jos harjoituksissa on uusia kasvoja varsinkin näin alkukaudesta.

Lisäksi on hyvä että lainamies näkee olosuhteet joissa tulee mahdollisesti työskentelemään. Varsinkin kun siirrytään lämpimästä Espanjasta "vähemmän lämpimään" englantiin.

 
Koottuja uutisia/juoruja tältä aamulta:

- Danny Millsin "repeäminen" Peter Reidille eilen käynnisti heti siirtohuhut. Millsin uudeksi osoitteeksi veikkaillaan Birminghamia.

- Mark Viduka onnistui eilen maalinteossa Irlantia vastaan. Ensimmäinen maajoukkuemaali Vidooksille reiluun viiteen vuoteen (!). Ian Harte tarjoili syötön yhteen Irlannin maaleista. Ex-Leeds Robbie Keane teloi nilkkansa samaisessa ottelussa eikä pelanne Leedsiä vastaan tulevana viikonloppuna.

- Arsu-laina Pennant oli eilen esillä nuorten maajoukkuepelissä Kroatiaa vastaan. Esilläolo oli tosin vähemmän mairitteleva kun Pennant sai katsella ottelussa punaista korttia otettuaan yhteen vastustajan kanssa. Yrittäneekö todistella näin jo ennakkoon sopivansa Leedsiin reippaiden otteidensa vuoksi...  :-/
 
Taitaa olla muoti-ilmiö että kaikki veloissa painiskelevat seurat hakevat omaa "Roman Abramoviciaan" tai vastaavaa laupiasta samarialaista. Nyt kiertää juttua että öljysheikki Arabiemiraateista olisi kiinnostunut Leedsistä. Sangen huvittavaa mielestäni, mutta nykyisessä vaikeassa taloudellisessa ahdingossa sitä antautuu helposti moisille haaveajatuksille...

Tässä koko juttu:

Sheik eyes Leeds

Leeds have confirmed that a Middle Eastern multi-millionaire was in the crowd against Newcastle amid rumours that he could be ready to step in to ease the club's financial problems.

Sheik Abdul bin Mubarak Al Khalifa, a well-known figure in United Arab Emirates football, first expressed an interest in Leeds two years ago, although with United chairman Professor John McKenzie away on holiday, the club was shedding little light on the situation.

McKenzie has been desperately trying to reduce debts of around £80million since replacing Peter Ridsdale at the helm.
 
Vai että ihan Öljysen Heikki on kiinnostunut meistä ;)

Mikäpä ettei .
Jos Heikki on kiinnostunut jalkapallosta niin minä ainakin (seuran puolesta) uskallan tunnustaa olevani kiinnostunut hänen rahoistaan ;)
 
Juu, mikäpä ettei, sheikin rahat kyllä kiinnostaa. Rahaa liikkuu tällähetkellä muutenkin niin vähän, että kaikki tarjoukset kannattaa ottaa vastaan..Tämän hepun rahatkin lienevät hiukan puhtaampia, kuin Chelskin vastaavat!  ;)
 
McKenzie has been desperately trying to reduce debts of around £80million since replacing Peter Ridsdale at the helm.

Vieläkin velkaa 80 milj?! Juuri olin aikeissa editoida CM4:ssa Leedsin velkaa 70:stä 40:neen miljoonaan. Onhan tässä vuoden aikana jo pelaajiakin myyty vähintään 30 miljoonan arvosta.  Yksin rion kaupasta piti tulla yli 30 milj. Puolet siirtosummasta viime ja puolet tänäkesänä.

Velat tietysti kasvaa korkoa kokoajan mutta onhan noita muitakin kauppoja tehty millä ainakin korot luulisi saavan maksettu. Onko tietoa paljonko sitä velkaa on sitten pahimmillaan ollut?
 
Kiinnostusta todellakin on olemassa, mutta kysymys kuuluukin että kuinka rikas tämä kaveri on, muutamat soraäänet jo ehtivät tuolta briteistä ilmoittamaan että miehellä olisi miljoonia vain turkin liiroissa mitattuna, katsotaan..:)
Eirik Bakke lienee sivussa puolisen vuotta - kiitos kesäisten maajoukkuekoitosten, vaikka norjan liittoa informoitiin olemaan peluuttamasta miestä. Leeds saattaa vaatia kallista kompensaatiota norjan liitolta.
Danny Millsistä ollaan kiinnostuneita Birminghamin suunnalla, mutta miehen palkka saattaa olla hieman liian iso heille, niinkuin se nykyesityksillä on mille tahansa seuralle.
 
Kallis mille tahansa seuralle, se on totta.
Mutta kelpaa vielä Englannin maajoukkueeseen ;)
 
Hei Siellä,
Pelaajamateriaali alkaa kehittyä nyt oikeaan suuntaan:
-E. Bakke loukkaantunut
-D. Mills epäsuosiossa
-N. Barmby epäsuosiossa
-M. Duberry loukkaantunut

Jos em. herrat saataisiin pois palkkalistoilta ja muutama
punta sheikiltä, niin allekirjoittanutkin saattaisi nousisi tästä masennuksen suosta, mihin kevään aikana on joutunut myyntien (Woody, Bow, Dacourt, H, Fowler) takia.

Poimin joskus maaliskussa jostain seuraavia lukuja:
Lainat                 £93.2 M
Ostovelat            £4.8 M
Siirtosummavelat  £17.5 M
Vero- ja sos.velat £3.2M
Muut velat          £2.3 M
Yhteensä            £121 M

...e


 
Anna mun kaikki kestää, poimittua eräältä postituslistalta..:

Heard on the radio Leeds news this lunchtime....

Seth Johnson has been arrested last night for drink driving, arrested near
Bradford returning from his home in Crewe, and was detained by the police overnight.

Steve Gillen
 
Back
Top