Preston-Leeds Ti 22.10.2019 klo 21:45 vkisa

1-3
Bamford 2, Harrison
Vieraissa on kulkenut paremmin. Preston halunnee hyökätä kotonaan, mikä avaa tilaa vastaiskuille. Eiköhän tämä klaarata ilman Pabloakin.
 
Hei Siellä,

Ensinnäkin meillä on ongemia murtautumispaikkojen järjestämisessä eli ns. viimeiset syötöt menevät liian usein päin persettä. E. Alioski on pelaaja, joka ei saa hyökkäysalueella yhtään syöttöä omille tai laukausta kohti maalia. Edellisessä pelissä onnistui puolesta metristä laukomaan yli maalin ja mieleeni tuli kummallinen ajatus: onko tuo tyhmä vai paska. Ehkä molempia?

Tarvitsisimme laatua laidoille ja keskikentän keskelle, Harrisonin, Klichin ja Dallasin suoritukset eivät vaan riitä ja jos sitten onnistumme nousemaan valioliigaan, niin noilla ukoilla ei ole mitään käyttöä.

Englantilaiset toimittajat käyttävät kohteliaasti päätöksentekoa (decision making) verbiä kun eivät halua sanoa, että shite - ehkä kyse on hermoista ja paineensietokyvystä - kyllähän Harrison on aika näppärä pienessäkin tilassa ja hänellä ihan selvästi on ns. hyvät jalat, mutta ne viimeiset syötöt ja laukaukset - voi vitalis vieköön!

Keskushyökkääjäasia on sitten toinen juttu - saas nähdä vieläkö Manageri rimpuilee periaatteittensa kanssa vai joko taipuisi ja peluuttaisi avauksessa oikeaa hyökkääjää?

Pallon- ja pelinhallintaprosentit saavat olla vaikka kuinka paljon yli sadan jos lopputuotteita eli maaleja ei pystytä tekemään.

Ja vastustajan maali taisi tulla ensimmäisestä laukauksesta kohti maalia?

...e
 
Kunnon tonteille pääsivät ainakin Bamford, Harrison ja Alioski. Nketiah teki ekasta paikasta.
Hyvää peliä kuitenkin meiltä. Preston oli kotonaan voittanut viisi ja pelannut yhden tasan. Nyt jäivät alakynteen.
 
Back
Top