PSV and Charlton

aaPee

Well-known member
Leeds oli pelannut torstaina pitkästä aikaa mallikkaasti ja tuloksena oli mukavasti 0-0 tasapeli vieraskentällä. Voittokaan ei olisi ollut vääryys. Olisikohan UEFA-cup se paikka, josta tänä vuonna tulisi pokaali? Onko muuten kellään tietoa missä finaali pelataan?

Tänään on sitten liigassa vastassa Charlton ja torstaisesta kokoonpanosta poissa Smith, Mills ja Bowyer. Tilalle tulevat Fowler, Batty ja Kelly, joten ei hätää. Jos peli alkaisi kulkea myös liigassa, niin loppujen 12 ottelun voittaminen ei olisi mikään mahdottomuus varsinkaan kun tittelintavoittelijoista ei vastaan asetu kuin Scum. 36 pistettä nostaisi mukavasti ylöspäin taulukossa, kun muut kärkijoukkueet pelaavat keskenään ja menettävät näin ollen pisteitä.

Tänään lopputulos 4-0 ja Fowler vauhdissa !
 
8. toukokuuta se on ja paikka on The Feijenoord stadium  Rotterdam, Stadium de Kuip.

Charlton tänään
Aamuyöstä satoi lunta ja on hirveen kylmä, ulkona 3C. Toivottavasti etelän pojat on jäässä myös.
 
Melkein oikein, Battyn tilalla vaan Keane. Hyvä juttu, lisää vauhtia ja taitoa kentälle!

Starting XI
 1. Martyn, Nigel
 2. Kelly, Gary
 29. Ferdinand, Rio
 21. Matteo, Dominic
 3. Harte, Ian
 19. Bakke, Eirik
 4. Dacourt, Olivier
 10. Kewell, Harry
 7. Keane, Robbie
 27. Fowler, Robbie
 9. Viduka, Mark
 
Tolppaa lähemmäksi ei sitten tänäänkään päästy... Tässä vaiheessa kannattaisi jo ehkä ryhtyä panostamaan tuohon UEFA cupiin, mikäli menestystä halutaan. Mestareiden liigan paikka on karkaamassa liian kauas. Ainakaan pelejä ei enää passaa hävitä, tosin ei taida enää riittää sekään.  :-/
 
Back
Top