Rio

Näinhän se taitaa olla, ai että ottaisi kaaliin nähdä taas seuraavat 3 vuotta ManU:n jatkavan viime vuosien hallintaa ja punanenän itseriittoista hykertelyä, sillä ainut asia minkä takia ScumU ei viime kaudella pärjännyt oli surkea puolustus, joka Rion avulla vahvistuisi samanlaiseksi kuin Stamin aikana. No mikään puu ei onneksi taivaaseen.

Mutta jos kävisikin sellainen ihme että joku muu joukkue Englannin ulkopuolelta ostaisi hänet niin, se olisi mainio vaihtoehto. Voisin kuvitella että esim. Real Madrid alkaisi jo piakkoin etsiä uusia puolustajia, sillä Hierro, Karanka ja toverit alkavat olla jo aika ikämiehiä, kaukaa haettua, mutta kenties mahdollista, ainakaan rahasta se ei olisi tämäkään vaihtoehto kiinni..
 
Rio ja Ridsdale olivat sitten käyneet päivällä henkevät keskustelut ja Rio oli todennute, että ellei tilanne tästä muutu, niin hän tulee antamaan kaikkensa joukkueelle pelaajana ja kapteenina.

Toivottavasti näin on. Ja toivottavasti tällaiset siirtopyynnöt eivät heikennä joukkuehenkeä, jota olisi kyllä viime kaudesta syytä parantaa. Siltä ainakin vaikutti. Ja kukahan se kapteeni sitten lopulta onkaan ...
 
Eipä Rion selittelyt BBC:n sivuilla kovin rohkaisevia (Leedsiin jäämisen kannalta) olleet.
Herra haluaa eteenpäin urallaan.
CL:ään ja heti.
Aikaa on kuulemma niin vähän.
Eli jollei hinnasta sovita, ei pelihalut siis ole kohdallaan.
Idän kiertueellekin on "pakko lähteä", sopimus velvoittaa.

Mutta eihän tuuraajan myynti mikään paha juttu ole. ;D
Ferdinandhan ostettiin nimenomaan tuuraamaan Chiefiä, kun se loukkaantui.
Nyt Chief on kunnossa ja tuuraajaa ei tarvita. ;D
Eikös se näin ollut?
 
Tänään on koko Elland Roadin henkilökunta ilmeisesti faxin vieressä odottelemassa, koska se alkaa rallattaa ...  :(

FERDINAND BID TODAY?
by Chris Bargh

LEEDS are today bracing themselves for an improved big money offer from Manchester United for captain Rio Ferdinand who has repeated his desire to leave Elland Road for Old Trafford.
 
Jonkin sorttinen tarjous ilmeisesti tuli, mutta ei vielä tarpeeksi suuri ...

Manchester United were locked in talks late on Friday to agree a fee with Leeds for defender Rio Ferdinand after having a second bid for the player turned down.
Ferdinand is waiting for the call that would seal his British record £30m-plus move to Old Trafford.

Leeds chairman Peter Ridsdale said: "I have had one conversation with Manchester United but it did not move the situation on any further.

"We have still to receive a bid of a level that we would find acceptable."

It is thought Leeds have rejected a £29m bid from Manchester United, insisting they want nearer to £35m.

 
Ilmeisesti kiivaat siirtoneuvottelut jatkuvat, sillä joukkueen "henkisesti väsynyt" kapteeni jäi pois Kaukoidän kiertueelta. Uutisia odotellaan ...

Skyn mukaan Ridsdale on asettanut siirron takarajaksi huomisen eli sunnuntain keskipäivän.
 
Ja takaraja on nyt siirretty aikaan tuntemattomaan ja siirtoneuvottelut senkun jatkuvat
 
Kauppa on lyöty lukkoon, £30Milj!  :(

Ei hassumpi nettovoitto kuitenkaan, kun muistetaan kuinka paljon Riosta aikoinaan maksettiin - ja varsinkin kuinka suuri osa ns. asiantuntijoista niin Suomessa kuin muuallakin piti jo silloista summaa järjettömänä. Tuo onkin ainoa seikka, joka tässä koko saagassa nyt lohduttaa.

Toivottavasti tapaus-Bowyerkin ratkeaa pian suuntaan tai toiseen, jotta alkavaan kauteen mennessä saadaan häiritsevät tekijät seurasta ulos ja yhtenäinen joukkue valmiina kamppailemaan ainakin Mestarien liigan paikasta.
 
Hyvä, että tämä soppa saatiin valmiiksi jo nyt. ;D
Lopullinen korvaus voi nousta £33,1M.  ;D
Jos MU menestyy.

El Tel sai tästä sopasta lisää päättäväisyyttä voittaa MU, siksi sopimatonta oli MUn toiminta hänenkin mielestä.

Jospa ne syksyn 2000 puheet toteutuvat nyt...
Rio ei olekaan hintansa väärti.
 
Otsikon henkilöhän valittiin fanien äänestyksessä vuoden pelaajaksi. Nyt on tehty päätös, että kyseistä pystiä ei tälle henkilölle luovuteta.  ;D
 
Rion lähtö harmittaa hirveesti mutta ei sota yhtä miestä kaipaa. Kyllä Leeds on yksi kärkijoukkueista ensikaudellaKIN.
Terry on tosi hyvä manageri ja meillä on vielä paljon lahjakkaita pelaajia tiimissä.
Matteo ja Woodgate on pelannut hienosti yhteen harjoitusmatseissa, joten ei hätää.

"Rio is scum and he knows he is"  ;)
 
Loukkaantunu!!! HAH HAH HAH!!!  ;D Ei saa olla ilkeä, mutta toivottavasti kuntoutuu hitaasti! Teksti-tv:n mukaan on ainaski avauskierrokselta sivussa :)
 
Heh, niin nayttaisi olevan, kylla mahtaa punanena highlanderia ottaa kuulaan!! Se olisikin aika makea homma jos 30 milj. punnan ukko joutuisi olemaan esim. koko alkukauden sairastuvalla, no ScumU:lla on jo muutenkin loukkaantumishuolia: Scholes, Beckham ja kuulemma Lepakko Fabiankin..

 
Minähän sanoin, että Rio oli vain tuuraaja:   ;D


Sky Sports kirjoittelee seuraavaa:


Leeds chairman Peter Ridsdale insists Rio Ferdinand arrived at Elland Road as "cover" for Jonathan Woodgate.

Manchester United broke the British transfer record with a £30m summer swoop for Ferdinand, who cost Leeds £18m from West Ham in November 2000.

"We only actually bought Rio in the first place because Jonathan Woodgate's position was uncertain due to his involvement in what turned out to be two trials," Ridsdale said.

"People say we have sold out best player but you have to take a view on whether that is actually the case or not. You could argue what we have done is cover for Woodgate for 18 months in case he was not around.

"Now we have got him back and we have made a healthy profit on a player we only bought as cover in the first place."

Ridsdale believes Ferdinand was publicly giving the impression he was happy to stay at Leeds, while plotting his move to Manchester United.

 
Jep, R*o täyttää kyllä kaikki luopion tunnusmerkit. Ja tietenkään tuo Ridsdalen kommentti ei ole muuta kuin katkeroitunutta provosointia, mutta silti täyttä asiaa ja täysin oikeuttettua! ;D
 
Back
Top