Seuraaja

Noh..älkääs ny heti tuomitko..Reid kuitenkin piti joukkueen ylhäällä ja peli oli paikoin jopa hyvää!
Ja jos katsotaan tätä kautta niin ei paljon alemmas voida enää mennä. Itse uskon kyllä Reid:n nostavan joukkueen suoritus- ja tulostasoa reilusti.
Täytyy vaan toivoa, että ensi kaudella vältytään suurilta myynneiltä, jotta joukkue saa työrauhan..Jos myyntejä tarvitaan ne toivottavasti tehdään välittömästi ennen uuden kauden ja harjoitusten alkua!
 
Leedsin sivujen mukaan voitto Villasta tuli kovalla työllä ja asenteella. Reid painotti pelin jälkeen, että haluaa vain sellaisia miehiä, jotka ovat ylpeitä Leedsin paidasta. Kliseitä, kyllä. Mutta mielestäni juuri oikeanlaisia. Ensi kaudella ykkösasia on se, että Leeds lakkaa häviämästä. Kun perusasiat ovat kunnossa, voidaan rakentaa näyttävää hyökkäyspeliä.
Reidiltä oli mielestäni kova ja rohkea veto heittää sivuun joka ainut Venablesin hankkima pelaaja. Riskipeli kannatti. Voi vain kuvitella, miten paljon Harten ja kumppanien itseluottamus on noussut.
 
Reidin kommentit keskikentälle tarvittavasta pelintekijästä kuulostavat ainakin omiin korviini erinomaisen lupaavilta. Eihän Leedsillä tuollaista ole ollut sitten...ööö...Maccan ja Gordon Strachanin. Eipä taida tosin Englannista juuri tällä hetkellä sopivaa miestä löytyä - ei ainakaan kovin halvalla. Reidin kommentit aiheesta Leeds Todaysta lainattuna:

""If you ask me hand on heart I think we need a little bit of quality in the midfield," said Reid. "And that's no disrespect to the lads who have done a great job in there. We need someone who can dictate the game, but I don't want to go into the whys and wherefors because when you go for those players it gets difficult to get them. I think we need someone who can link the play up and dictate the tempo of the game – especially at home. At home people sit back against us and the lads get anxious, so I just think we need that little bit of settling down."
 
Back
Top