Smith Villaan!

tc

Well-known member
Aamun Sun tietää kertoa, että Alan Smith on siirtymässä Aston Villaan. Leeds saisi kaupasta 8 miljoonaa puntaa.
Lehden mukaan Villa pelkää vain, että Newcastle tulee väliin ja nappaa kärkimiehen.
Pahaa pelkään, että tämäkin tarina on totta. Niin kuin Sun sanoo: Leedsin olisi vaikea kieltäytyä moisesta rahasummasta.
Jos niin käy, se on mielestäni kuin heittäisi pyyhkeen kehään. Viimeksi, kun Leeds putosi, vierähti divaritasolla muistaakseni kahdeksan vuotta.
 
The Sun - tuo Britannian luotettavin sanomalehti.  ;D

Ennemmin helvetti jäätyy kuin Smiffy Leedsin jättää !

Martynin kerrotaan sen sijaan hylänneen Chelsean kosiskelut ja siirtyvän Evertoniin...
 
Tää ois katastrofi. Mitenköhän akatemian käy divarissa. Viime kaudella oli kumminkin vaara, että putoamisen jälkeen laitettais pillit pussiin.
 
Tekisi mieli sano tuohon uutisen että paskan marjat, smithy on ollut leeds-kannattaja ikänsä enkä ikimaailmassa voisi uskoa että hän siirtyisi kilpailijaseuraan, tai seuraan joka ei ole yhtään parempi kuin nykyinen työnantaja, saati mihinkään toiseen seuraan leedsistä.
Ja mitä tulee The Sunin uutisten luotettavuuteen niin sen Bremner tuossa jo totesikin minun puolestani, sen verran uskomatonta soopaa siellä oli kesällä kun liiga oli tauolla:)
 
Nyt vasta huomasin millaisen nimikkeen hillitön spämmäämiseni  ;) yli 500 viestin rajan minulle toi.

Eikö tuolle Raimo voisi tehdä jotain - please...  :D

edit: mitähän 1000 viestin jälkeen mahtaa näkyä...? Tuosta on paha enää pistää paremmaksi.
 
Tiedän hyvin, että verisessä taistelussa brittitabloidit laskevat kohujuttujaan pohjalta 1+1=7. Toivottavasti juuri siitä on kysymys tässä Smithin tapauksessa. Ikävä kyllä myös Sun on joskus oikeassa.
Eikä se riitä, että Smith lupaa pelata aina Leedsissä. Tilanne muuttuu totaalisesti, jos tällainen lojaali oma poika kuulee/luulee seuran edes harkitsevan myynnin mahdollisuutta.
 
Onneksi molemmat sekä Leeds ja AV ovat kumonneet koko uutisen. Alania ei saa menettää mistään hinnasta.
 
Hieman spekulointia, jos kävisi niin että Smithy jostain syystä lähtisi, olisi kyseessä lähes pomminvarmasti seuran uudelleenrakentaminen alusta saakka ja vajoaminen vuosiksi divariin. Smith on ollut se tekijä (yhdessä Peter Reidin kanssa), joka on jaksanut tsempata tilanteessa kuin tilanteessa.
Vain luoja tietää minkälaisen lakon kauppa saisi aikaan kannattajien keskuudessa, niin seurauskollista kuin leedsin kannattajisto onkin.
 
Tekisi mieli sano tuohon uutisen että paskan marjat, smithy on ollut leeds-kannattaja ikänsä enkä ikimaailmassa voisi uskoa että hän siirtyisi kilpailijaseuraan, tai seuraan joka ei ole yhtään parempi kuin nykyinen työnantaja, saati mihinkään toiseen seuraan leedsistä.
Ja mitä tulee The Sunin uutisten luotettavuuteen niin sen Bremner tuossa jo totesikin minun puolestani, sen verran uskomatonta soopaa siellä oli kesällä kun liiga oli tauolla:)


Eipä taida paljon vaikuttaa tuo leeds-kannattajuus nykyaikana kun muistelee vaikkapa woodin kauppaamista. Eikös vuosi sitten näihin aikoihin ollut puhetta että woodi ei lähde ikinä ja yhtenä syynä oli juuri miehen (pojan ;) ) seurauskollisuus.

Mutta kovasti uutisanakaltahan itse juttu haisee
 
Smiffyssä ja Woodyssä on se vissi ero, että Smith on Leedsin omia poikia ja varsinainen "Leeds-ikoni", kun taas Woody oli alunperin Middlesborosta lähtöisin. En toki ole unohtanut miten pahalta Woodyn lähtö tuntui ja voi olla että joskus ajaudutaan siihen pisteeseen että Smithkin vaihtaa maisemaa. Tilanteen täytyisi silloin tosin olla Hyvin poikkeuksellinen, sillä kaikki - myös McKenzie - hyvin tietävät että Smiffyn rinnassa sykkii Leedsin kilpitunnuksen näköinen ja muotoinen sydän  :).

Lupauksen siitä että Leedsin "kruununjalokiviä" ei koskaan myydä esitti aikoinaan tietty vanha ystävämme - kultakalafarmari Peter Ridsdale.
 
Tuollaista esiintuloa odotinkin - kuten varmasti myös joukkue, kannattajat ja kaikki. Tuo on ainoa viesti, jonka haluamme kuulla: avauspelaajista kukaan ei lähde minnekään (paitsi Viduka...).
Sen me ymmärrämme, jos Martyn, Harte tai Mills pannaan kiertoon. Kun he eivät syystä tai toisesta kelpaa nykyiselle managerille, oni kokeneiden ja kovapalkkaisten pelaajien pitäminen varalla tyhmää. Siinä voimme säästää.
 
Pidetään aihe esillä, kun se on tosi kuuma "paikan päällä".
Tänään Sun lyö lisää löylyä... Newcastle on lehden mukaan valmis lyömään pöytään 10 miljoonan punnan tarjouksen.
Onneksi puheenjohtajamme on sanonut, ettei edes 20 miljoonaa riitä. Jos se sana ei pidä, joutuu 30-vuotinen kannatussuhde todella suurelle koetukselle.
Varmaa on ainakin se, että sitkeät huhut vaikuttavat Smithiin - oli niissä perää tai ei. Joko ne sekoittavat pään ja pelin tai sitten vahvistavat aitoa seurauskollisuutta.
 
Back
Top