Sun is shining!!!

BrightWhite

New member
Terveiset kaikille Leeds-faneille taalta aurinkoiselta Lanzarotelta. Aurinko paistaa, tosin tassa Leedsin tilanteessa se on suht laiha lohtu.

Jos joku teista on taalla joskus kaynyt, tiedatte varmasti pubin, jonka omistaa Englantilainen Leeds-fani. Kaytiin kaverini kanssa katsomassa siella lauantaina Liver-Everton matsi. Samalla keskustelin Baarin omistajan kanssa Leedsin nykytilanteesta ja ukkeli oli sita mielta, etta divari kutsuu. Kuten myos moni muu britti(taal paljon) on sanonut samaa.

Niin, roikkui muuten komea kapistus pubin seinalla... Leedsin pelipaita(viime kausi) taynna nimmareita,E.Gray,Smiffy,Matteo etc.etc... Hinta paidalla oli 1,5 milj.euroo ;) Ja jos joku maksaa paidasta tuon hinnan, se menee suoraan Leeds Unitedlle.  

Ei muuta kuin morjes!!!
 
Jos joku teista on taalla joskus kaynyt, tiedatte varmasti pubin, jonka omistaa Englantilainen Leeds-fani.

Mitä vit***! Olin siellä toissakesänä 2 viikkoa, enkä tiennyt kyseisestä pubista mitään. En ainakaan omistajasta! Silloin olisi ollut aikaa, koska vaimoke oli päivät töissä. Missäpäin Lanzarotea se pubi olisi ollut?
 
Hei Siellä,

Mitäs te pojat siellä teette, teidän pitäisi olla Yorkshiressä  ;)Olenko minä jotenkin asennevammainen, kun lomamatkani suuntautuvat aina Sumujen Saarille  :D

...e
 
No niin...Nyt kun olen palannut kotisuomeen ,niin kerronpa paikasta vähän tarkemmin. Eli, pubi sijaitsee Lanzarotella,Puerto del Carmenissa. Omistaja on muuttanut sinne n.14 v. sitten ja olipa hän kaiken lisäksi jollain tapaa erittäin läheinen jollekkin Leedsin tauastajoukoista. Tätä kautta hän oli tuon kyseisen paidan saanut.

Eikä tämä paikka ollut ainut Leeds "omistuksessa" oleva pubi. Toinen paikka, joka oli enemmän yöelämä voittoinen oli myös kahden Leeds fanin vetämä.

Ja voin kertoa että keskustelut molemmissa paikoissa oli erittäin antoisia.
Kovin olivat alakuloisia Leedsin tilanteesta ja yleinen mielipide oli että parempi tippua kuin rimpuilla.

Paljon oli brittejä lomailemassa ja työssä saarella. Ja aina sain kuulla kaikenlaisia huutoja, kun ylpeänä Leedsin paita päällä baareja ja pubeja kiertelin. Tosin myös muiden enkkujen kanssa tuli keskusteltua...ja yleensä futiksesta ;) Monet muiden seurojen faneista sanoivat, että sääli kun noinkin perinteikäs seura on saatu noin retuperälle.

Elikkäns voin sanoa, että vaikka paikka onkin melkoinen turistirysä. Niin silti kun menee oikeisiin paikkoihin, niin tuntuu kun olisi lomalla englannissa, jossa paistaa aurinko ;)

Suosittelen!

 
Back
Top