Väärää tietoa

Madeley

Well-known member
Viime vuoden lopulla oli tuo hesarin juttu, joka oli potaskaa.
Saman aiheen tiimoillahan Canal+ ja Pentti Lindegren höpisivät ihan pehmeitä.
Jostain kumman syystä oikeaa tietoa ei täällä kerrota kuin ManUsta ja Liverpoolista.
Leedsistä löydetään vain likaiset jutut ja nekin väärin ymmärrettynä.
Vai näkikö joku oikaisun, ettei Fowler rähinöinytkään vaan lavastettiin, Bowyer oli syytön ja Duberry täysin osaton asiaan?
Se on ammattitaidottomuutta jos ei selostaja/toimittaja viitsi tutkia (lukea oikein) asioita kunnolla ennenkuin puhelee/kirjoittaa.
Kovin on ollut hiljaista myös "suomalaisseura" Chelsean juopotteluista uutisointi.

 
Se on jännä tosiasia, mikä on totta myös täällä.

Cardiffin saa sakot fanien käyttäytymisestä - se mainitaan todella vaisusti, mut Leeds saa varoituksen - se tottakai on isolla joka paikassa.

Chelsea scum, joo hauskaa, tosta ei oo varmaan kuulunu mitään siellä(kään) hehe, vaikka siinä oli 3 futaria tapellut ja joku niistä oli viiltänyt ravintolan työntekijää naamaan. Mut tällaista se on, välillä vi(/&&%aa todella raskaasti.

Otetaas toinen esimerkki, Keown (Arsenal) sai YHDEN OTTELUN PELIKIELLON törkeillyistään Leedsiä vastaan viime keväänä, mut senkin Wenger sai jotenkin slided siihen väliin, milloin Keown tais olla sairaslomalla! SIIS YHDEN OTTELEN PELIKIELLON, valioliigan törkein pelaaja.
 
Noniin.  :-X
Nyt se on tapahtunut:
ENSIMMÄINEN JALKAPALLOILIJA ON JÄÄNYT KIINNI YLINOPEUDESTA!
Siltä se nimittäin vaikuttaa, kun lukee eilisiä sanomalehtiä.
Eihän Jonathan Woodgaten saama ylinopeustuomio voisi muuten ylittää uutiskynnystä Suomessa!
Vai voisiko?
 
Älä nyt sano, että toikin tuli Suomen uutisiin? Voi f56k sake. Beckham ajaa ylinopeutta, kun piti mennä paparazzeja karkuun, ja poliisit silitti päätä.

Muuten, mitäs on Wimbledonista ja Chelseasta kuulunut, ja niitten oikeudenkäynneistä, pahoinpitelyistä yms. Ei varmaan mitään.

Tuntuu välillä sairaalta, mut tasapuolisesti näitä uutisotsikoita ei ole olemassakaan.
 
Ehkä uutisointi on ollut puolueellista, mutta itse olen sitä mieltä ettei se haittaa ainakaan minua. Silloin aikoinani ihastuin juuri tähän Leedsin "pahapoika" imagoon joten ei tunnu pahalta lukea liioiteltua uutisia baaritappeluista jne.
Mutta tämähän onkin vain minun mielipiteeni.
 
I agree Strongbow, mutta missä on muiden joukkueiden vastaavat sekoilut/jutut?

Nyt on sentään Blackburnin Garry Flitcroft nimetty, se on se kuka on naimisissa ja kellä oli/on suhde kahteen muuhun naiseen. Se yritti, ettei nimi tulis julkisuuteen, koska halusi suojella vaimoaan ja lastaan............ juu juu.
 
Pääasia että nimi näkyy, ja maine kasvaa.
Ei väliä pitääkö paikkaansa?

Eihän minuakaan perättömät uutiset puristele, kun täältä netistä löytyy parempikin tieto.

Mutta on kovin säälittävää kuinka amatöörimäistä ja rajoittunutta suomalainen futis juorunalismi on.

Mm. Canal plussan muutoin upea Valioliiga tarjonta :) kärsii ammattitaidottomista (aloittelevista) toimittajista. Ajan myötä asia korjaantunee, mutta nyt Zap-ottelut ovat selostukseltaan parhaita.

 
Omalla lautasella.

Canalin valioliiga tarjonta on tällähetkellä uskomattoman kattava.  ;D Nimenomaan Suomessa ja Tanskassa. Esim. Ruotsin C+ näyttää vähemmän!
Tosin tämän päiväinen taitaa olla Leedsin viimeinen esiintyminen tällä kaudella (ehkä vielä Villa zapilta ensi launataina).

Toivottavasti tuollaiset Kirchin ja ITV digitalin kaltaiset konkurssit eivät sotke Canalin kuvioita täällä pohjolassa.
 
Ajattelin, että tuon Zapin takia olisi voinut hankkia digiboxin, mutta paikalliselta puhelinyhtiöltä kyseltyäni sain vastaukseksi, että täällä Hämeenlinnassa ei kaapelista noita canalin digilähetyksiä ilmeisesti tule. En tiedä tuleeko muualla Suomessa?
 
Back
Top