Batty lähtee?

Madeley

Well-known member
David Batty ei tunnu mahtuvan El Telin kuvioihin ja YEPin mukaan suunta on Bradford Cityyn. :(
Outoa, kun eivät ole maksaneet nykyisille pelaajillekaan palkkaa 16:sta viikkon!

Tämäkin Battyn sorsiminen tuntuu ihmeelliseltä, sillä viimekauden maalesta Batty rakensi tosi monta ja oli Leedsin tarkin syöttelijä. Todellinen työmyyrä.
 
Ei jumatsukka ! Se ei saa olla totta että Batty myydään. Nyt on pakko mennä lukemaan kaikki mahdolliset (ja mahdottomat) Leedsuutiset mitä ikinä löytää. Puistattaa  :eek:  :mad:
 
Tämä olisi toteutuessaan jo melkoinen isku. Batty on Leedsissä syntyneenä kaverina oikea ikoni ja joukkueessa eräänlainen "isä-hahmo". Ja jos hän todella siirtyisi johonkin muualle, niin kyllä soisin hänelle paremman seuran kuin Bradford, kyllä kysyntää varmaan olisi. Mutta en jaksa uskoa, että häntä myytäisiin pois..  ???
 
Nyky-Leedsistä en usko Battyn ja Martynin lähtevän minnekään. Konkarit eivät itse halua pois joukkueesta ja jos heidät myydään, niin uskon fanien reaktion olevan melko myrskyisä. TV ei uskalla ottaa sitä riskiä.
Kumpikaan ei tosin minun avauskokoonpanoon mahtuisi, mutta "influence-pelaajina" (championship managerista opittu sana)  ;) ovat varmasti joukkueelle korvaamattomia.
 
En tiedä onko joku kanssa-forumisteista lukenut David Battyn kirjan "David Batty - the Autobiography", mutta siellä Batts kertoo useaankin otteeseen kuinka hänelle jossakin vaiheessa kulloinkin edustamassaan seurassa (Leeds, Blackburn, Toon) tuli sellainen tunne että on aika vaihtaa maisemaa. Tarkoitan vain, että juuri viime aikoina hänellä on voinut sellainen tunne taas olla. ET ei ole ainakaan julkisuudessa Battsille kovin suurta roolia joukkueessa lupaillut ja harjoitusottelut ovat vain vahvistaneet asiaa.

En ole tuota YEPin artikkelia lukenut, joten en tiedä onko tuo Bradford-kytkös heitetty ihan huhuna ilmaan. Mielestäni Battyn tulee kuitenkin tästäkin eteenpäin kuulua Leedsin miehistöön kunnes joskus uransa lopettaa. Ainakaan ilman miehen omaa tahtoa ei häntä saa pois lähettää. Se olisi loukkaus niin miestä itseään kuin kannattajiakin kohtaan.
 
Jostain muistelisin lukeneeni/kuulleeni, että Leeds on Battsin viimeinen seura ja tämän jälkeen menevät kengät naulaan.
 
Vähän positiivisempaa kommenttia Battyltä itseltään:

Bradford City are reportedly showing interest, but Batty said: "I am unaware of any approaches for my services outside Leeds and therefore cannot comment on that. My only future as I see it is at Leeds United."

Mutta, mutta... eipä ole harjoituspelejä yhtään alla, joten lauantaina tuskin edes penkillä.
Nimi löytyy kyllä viralliselta pelaajalistalta....vielä.
 
En usko, että Battya mihinkään myydään..Enkä sitä todellakaan toivokkaan! Lentopelon takiahan mies ei Aasian turneelle eikä Scotlantiin lähtenyt, joten ainoastaan parissa harjoitus ottelussa olisi ollut mahdollisuus häntä peluuttaa..!

Jos miettiin järjellä niin Battyn myynti ei varmasti toisi rahaa paljon kassaan eikä vähentäisi palkka kustannuksia radikaalisti. Eli ei ole kovin järkevää myydä tällaista ikonia/esikuvaa vain sen takia, että ostettiin Okon ja Barmby. Tietysti jos pelataan vain 3 miehen keskikentällä niin peliaika voi olla tiukassa.
 
Batty on nyt Aston Villan kiikarissa.
Manageri Taylor pitää Battyä ensimmäisenä vaihtoehtonaan korvaamaan Boroon lähteneen Boatengin.
Taylor on ollut, Batty-fani siitä saakka kun nosti Battyn Englannin maajoukkueeseen.
 
Back
Top