Bowyer lähdössä ?

Sam

Member
Eli Lee on hylännyt sopimustarjouksen :( Ottajia varmasti riittää... lisään lufc.com:ssa
 
Niinhän tuo tekee, ja kyseessä oli ammatillinen valinta, halus päässä urallaan eteenpäin.

Se petti koko LU:n ja kannattajat nyt, niin paljon ku mitä LU on seisonu sen takana vieressä ja missä on ikinä tarvinnut. Nyt tää tempaus. Jää paha maku. Paha kolaus Leedsille, mies on hirvittävän hyvä pelaaja.

Gary McAllister II. Petturi.
 
Nyt meni taas meiksu ihan  ::)  :mad:   :eek:   :'(

Taidan keskittyä tästä lähtien pelkkään Leeds Unitediin enkä yhteenkään yksilöön. Vai mitä mieltä olette suosikkipeluri-listasta: Cantona, McAllister, Yeboah, Bowyer .......

Pitäisköhän "Bowyer for England" muuttaa muotoon "Bowyer to Prison"
 
Cantonan lähtö oli kai Lee Chapmanin missus'n syytä  :-/ (Where The Heart Is -sarjan vaalea hoituri, Leslie Ash, vai oliksen nimi Ashley Les - Sydän Paikallaan taito olla nimi suomeksi) mutta siinä teki Wilko vääryyttä meille ja Cantonalle!

Gary McAllister - sika, sano, että nyt hän tekee just mitä hän haluaa... ja lähti.

Carlton Palmer oli huono jo itsessään.

Yeaboahin lähtöä mä en hirveesti muista!

Jimmy 'mä olen helvetin parempi kun kukaan muu' Floyd Hasselbaink on hyvä pelaamaan, mutta ei sillä Leedsissä ollu asennetta kuin vuoden verran.

Lee Bowyer..... mä olen pettynyt, mä olen niin pettynyt, emmä vielä tajuu tota. Itkuks meni, rupesin huutamaan että Alex .....Bow lähtee!!!!!! Kestää vähän aikaa, ennen ku tästä pääsee yli. Mä sanon tota taas, että Leeds United ja kaikki kannattajat (eniten vielä siis Bowyeriin uskoneet kuten minä), tuntee itsenä pahasti petetyiksi. Laskelmoivalta tuntuu nyt tuo ratkaisu. On niinku olis pahaa unta just nyt menossa.

Asianhoitaja oli vielä painottanut, että sopimuksen ehdoissa ei ollut vikaa, vaan Bowyer tuntuu, että nyt on aika lähteä....

Se tulee saamaan hirvittävät buuaukset tästä lähtien meillä ja kun me ollaan siellä vieraissa, missä se onkaan. Se on sille oikein, jos kerran nyt lähtee.

Toivottavasti saadaan siitä edes hyvin rahaa.

Niin ku mä sanoin edellisessä Bow aiheisessa ketjussa, kukaan ei ole korvaamaton. Vaikka se nyt just siltä tuntuukin.

Kansallisen suomalaisen sanomalehden syvähaastattelussa sanoin että kun pelaaja vetää ylleen Leedsin paidan, hänestä tulee idolini, yksi pala Leeds Unitedia. Kun hän jättää Leedsin, hän lakkaa olemasta; hän on yhdentekevä.

Leeds United Forverer. Forever.
 
Todella harmin paikka... lisää kokemusta ja Lee tulee olemaan yksi Valioliigan ja ehkä jopa maailman kovimpia keskikenttä pelaajia.
Hinta tuntuu kovalta, mut kyllä uskon et ottajia riittää...
Noh ensi kaudella Smithy vähän kopauttaa luille, ni eiköhän se mieli halaja takas Elland Roadille...
 
Kyllä mä olen pettynyt. Miten joku voi toimia noin. Ensin ollaan niin seurauskollisia ja sitten tämä. Pettymykseni määrää ei voi sanoin kuvata. Työpäivän jatkokin on tosi tiukoilla, mutta täytyy kai jaksaa.

Nyt on aika kai katsoa eteenpäin ja saada mahdollisimman hyvät rahat kyseisestä petturista. Rahoilla voitais ostaa kunnon oikea kinkki tämän paskahousun tilalle.

Kyllä nyt suorastaan harmittaa.
 
Jos ja kun Bowyer vaihtaa maisemaa ja mahdollisesti joskus palaa vastustajan riveissä Elland Roadille tai "Nike Stadiumille", veikkaan buuausten ja ivahuutojen määrän olevan niin valtavan, ettei kukaan koskaan ole sellaisia saanut, ei edes mr Cuntona. Ei tuollaisella takin kääntämisellä voi muuta ansaita.
 
Lee(ds) Bowyer on nyt vain Lee JUDAS Bowyer. Rahat pois ja koulutetaan omista miehistä Leen korvaaja. Se voi olla vaikka Alan Smith.
Tietyllä tavalla tilanne helpottuu, ko. JUDAS on tuonut meille aika paljon negatiivista julkisuutta, vaikka onkin loistava pelaaja.

Jasu
 
:eek:
No johan pomppas.
Parin päivän poissaolo netistä ja tollanen uutinen.
Sitä ei käy kieltäminen, että LB pelas ajoittain ihan mahtavasti.
Mutta jos aletaan oikein miettiä, niin tuon joulukuun kärhämän jälkeen ei se peli LB:ltä oikein sujunut. Newcastle-pelin jälkeen ei tainnut loisto-otteluja olla.
Mieli oli muuttunut, pelattiin aikaa, että Leeds kompuroi ja LB:n hinta laskee.  :'(
Nyt on uusi seurakin jo varmaan löytynyt.
ManCity ei huoli!
Petturi, keinottelija, huijari....  :mad: :'(

Cromwell. Vähän tarkempi selvitys Cantonan lähdöstä, please.
 
Bowyerista: Nyt tuntuu niin selvältä ne kaikki puheet ;me ollaan vaan kauppatavaraa, jos ne ei haluu mua ne myy mut  ....... jos mä en saa semmosta sopimusta ku mä haluun ne ei haluu mua. Eli jos se lähtee mun teoria on että se halus puskee LU'ta niin hurjaan sopimukseen, ettei se olis uskonu niiden suostuvan, ja kun semmosta tilannetta ei oo, se vihdoin joutui myöntämään, ettei se edes halua olla täällä.  

Tänään oli jo uutisissa, että Bow olis sanonut, ettei mistään hinnasta uusisi sopimusta. (Luojavarjele, että toi sattuu + mikä ajantuhlaus kummaltakin, olis kertonu suoraan (nyt tää on ollut kaikissa lehdissäkin), ja että helmikuusta asti käytiin neuvotteluja, olis sanonu, että lähtee, olis voinu olla uusi sopimus ilman TÄTÄ petturuuden karvasta makua. Petturi on silti, ja PAHASTI. Töissä LU supporter kaverit yrittää peitellä pettymystään 'joo, se oliki semmoi thug, hyvä ku joku maksais jotain', mut tää se on totuus, jos se kerran lähtee, ni luulen että tän sukupolven kannattajat ilmaisee mielipiteensä siis tosi kovaa, ku joskus nähää LB. Pettymyys ja petturuus, voi paska.

(samperin lontoon hamppari!)

pegg0: Cantonasta, mä pistän e-mailina lisää, sen mitä tiedän + sen mitä oon kuullu
 
Nyt voidaan vaan toivoa, että tuosta petturista edes joku maksaa jotain, jotta voidaan hankkia tilalle korvaava pelaaja.

Kyllä tuommoinen mies joutaakin menemään, perkele! Tais miehelle tulla sellaiset traumat siitä, kun joutui joulukuussa hetkeksi siirtolistalle, ettei oma ego kestä moista nöyryytystä.
 
Jopas tipahti pommi, pari päivää katselematta lufc-sivuja ja sitte tämä..
Ei edes tiedä mitä sanoa.. pitää kai nicki vaihtaa ensi töiksi ja laittaa Leen pelipaita myyntiin tai jotain..
 
Tätä se saat¤"#¤" on!!!  :mad: Ahne mikä ahne! Joutaa kyllä lähteen! Jos ei Leeds kiinnosta muuten kuin palkan maksajana, niin bye bye! Toivottavasti saadaan tilalle joku kovanluokan peluri! Esim Macca Realista :)

Positiivista: yksi sikailija vähemmän!

Taidan keskittyä tästä lähtien pelkkään Leeds Unitediin enkä yhteenkään yksilöön. Vai mitä mieltä olette suosikkipeluri-listasta: Cantona, McAllister, Yeboah, Bowyer .......

Nyt sun pitää alkaa ehdottomasti Harte tai Mills-faniksi :)
 
Mun pitänee ilmeisesti käyttää sitä Bowyerin nimmari sitten tuon tietyn ihmiskehon osan pyyhkimiseen ...

Sam: Kävi kyllä mielessä, että pitääpä kirjoittaa Harte paidan selkämykseen  ;D

Mills on loistava pakki ja tulee näyttämään kesälläkin MM-kisoissa vastustajille taivaan merkit. Ainoa mitä kesän aikana kaivattaisiin, olisivat pienet terapia-istunnot, että tyhmät punaiset kortit (Newcastle, Arsenal) saataisiin karsittua pois. Noille istunnoille voisi osallistua myös ensi kauden avainpelaaja, Alaaaaaaaaaaaaan Smiiiiiiiiiiiiiith.
 
Toivotaan ettei kukaan muu lähde tämän Leen tempauksen takia. Virallisilla sivuilla oli ainakin jo juttua, että Viduka oli sanonut joskus silloin että jos joku runkopelaajista lähtee hän lähtee. Tämä voisi käynnistää kauhistuttavan lumipalloefektin ja kaikki huiput lähtis.  Raha ois kyllä, mutta ei pelaajia. ei koko joukkuetta kesässä rakenneta.
 
Juu olen kyllä AaPee sinun kanssa siitä samaa mieltä, että Mills on loistava pelaaja, mutta korvienväli ei (valitettavasti)pelaa! Välillä outoja "raivokohtauksia" Oma toiveeni on, että Leeds muistetaan loistavista otteluista eikä sikailuista (kuten monesti kaveripiirissä kuulee). Kovaa pitää pelata, mutta ei sikaa!

Toivottavasti Viduka ei lähde!!! Sitten olisi AaPeen kanssa samassa kierteessä (Cantona, McAllister, Hasselbaink...)  ;)
 
Mutta Rio on "keskittynyt vain MM-kisoihin".
Eli ei kiellä. :mad:
Mitähän on oikein tulossa ???
Eihän kukaan ole korvaamaton, mutta uuden rakentaminen vie aikansa.
Viimeksi kun kippari jätti laivan, oli pakka pahasti sekaisin ja oikea suunta löytyi vasta kuukausien päästä.
Vaihtui manageri, vaihtuisiko nytkin?
DOL ehdolla PSV:n manageriksi.  :eek:
Onkohan DOLilla mitään sanomista näihin kauppoihin?
 
Sinänsä ei kyllä ihmetyttäisi vaikka DOL olisi viime kauden aikana kypsynyt totaalisesti koko hommaan (kentän ulkopuolisten sotkujen takia), mutta kun sitä menestystä ei sitten vieläkään tullut niin luulenpa häneltä sen verran kunnianhimoa löytyvän että saattaa "projektinsa" päätökseen Elland Roadilla.

Aikamoinen aukko jää keskikentälle jos ja kun sekä Bowyer ja Dacourt siitä poistuvat. Mielenkiintoisia nimiä on tilalle tarjottu - Van Bommelia, Matt Hollandia ja ties ketä. Tilanteen ollessa noinkin epävakaa on varma että huhut lentelevät kesän aikana vähintäänkin viimevuotiseen malliin. Itse ottaisin PSV:n Van Bommelin mieluusti Leedsiin. Niissä otteluissa joissa olen hänen nähnyt pelaavan hän on vakuuttanut.
 
Mills oli antanut jossain viikonlopun lehtijutussa vähän palautetta DOL:le, että tämän pitäisi "piiskata" enemmän pelaajiaan niinkuin Wenger ja Ferguson tekevät.

Lisäksi Mills ihmetteli managerin puheita pelaajien kunnianhimon puutteesta. Ja lisäsi, että mikäli näin on, niin eikös managerin pitäisi silloin katsoa peiliin.

Näitä tällaisia juttuja lukiessa tulee todella mieleen, että onko kulissien takana kaikki OK? Erään "sisäpiiriläisen" mukaanhan pelaajistosta pitäisi poistaa kesän aikana 3 "mätämunaa", pukuhuoneessa pelaajat ovat kahdessa leirissä, Kewell ei ole puheväleissä managerin kanssa jne.

Ja kahden hienon (euro-)kauden jälkeen on mielessä myös käynyt, onko DOL sittenkään kypsä manageriksi? Viime kauden peliesitykset eivät kyllä vastaa sitä tasoa, mitä tältä materiaalilta odottaa. Pelaajavalinnat ovat olleet ajoittain kyseenalaisia ja vaihtojen tekeminen kesken pelin (sekä pelaajien että taktiikan) voisi sanoa olevan olematonta, erikoistilanteiden hyväksikäyttö=0. Lisäksi tuntuu, että loukkaantumisissa oli paljon lihas- ja rasitusvammoja, joten onko harjoittelussa jotain mätää?

Keskikentän uutena naamana näkisin mielelläni Matt Hollandin, sillä teki ainakin vaikutuksen minuun Ipswichin paidassa.
 
Back
Top