Bowyer siirtolistalle!

aaPee

Well-known member
Lee Bowyer on laitettu siirtolistalle, koska hän ei hyväksynyt seuran hänelle langettamaa sakkoa eli neljän viikon palkan menetystä!

Miehiä loukkaantuu jatkuvasti ja pelikieltojakin tuntuu riittävän ja sitten vielä tämä. Ei hyvältä näytä...
 
Joko Bowyer hyväksyy rangaistuksensa tai lähtee kävelemään... Saas nähdä tuleeko mies häntä koipien välissä vielä anelemaan armoa  ;)

Ei tosiaankaan vaikuta kovin hyvältä..
 
Ei näytä hyvältä ei.
Mikäli Bowyer lähtee/joutuu lähtemään, voinee Leeds kuopata viimeistään mestaruushaaveensa, niin tärkeä mies hän Kewellin ohella joukkueelle on.
Samantasoista keskikenttämiestä ei ihan tuosta vaan markkinoilta löydy, ellei sitten Gerrard tai Beckham jostain syystä halua vaihtaa seuraa.
Kun nyt saisivat asian vielä sovittua... :'(
 
No kyllä Bowyer saisi niellä ylpeytensä ja hyväksyä sakko, onhan se toisaalta ihan oikein ettei pelaajaa jätettä sakottamatta omista mokailuistaan ja aina sopimuksissa on kohta, jossa pelaajaa sitoutuu noudattamaan joukkueen yleisiä sääntöjä.

Ja onhan Beckham vaihtamassa seuraa, eikös vain?
Ei kukaan, joka rupeaa arvostelemaan Sir Alexin mielipiteitä, jää joukkueeseen - esim. Stam ja kohta tod.näk Beckham ja Barthez - joka nyt on enemmän sirkuspelle kuin maalivahti - eli kunnon pallopää, tai toisaalta onhan miehellä ollut otsaa sanoa(TODELLAKIN) Sir Alexille takaisin
 
Back
Top