Crawley Town - Leeds United su 10.01.2021 klo 15:30 vkisa

tc

Well-known member
Strujk keskikentän pohjalla. Taas näkee kuinka elintärkeä Kalvin meille on.
 

tc

Well-known member
Kolme vaihtoa puoliajalla, josko lähtis. Strujk pois, enkä ihmettele.
Mutta Harrison kärjessä?
 
Last edited:

Bussche91

Member
Meidän pitää lopettaa korkeiden keskityspallojen heittäminen ja mietittävä parempia ratkaisuja hyökkäyksille.
 

Bielsaball

Member
Ei näytä yhtäkään pelaajaa kiinnostavan mitä tuolla tapahtuu. Ei tietenkään voi syyttää pelkästään yhtä pelaajaa, mutta voisiko Kiko Casilla lähteä vaikka Gibraltarin kolmosdivariin pelaamaan.
 

tc

Well-known member
Olisin halunnut Leedsin tavoittelevan paikka cupin finaalissa. Bielsa ei ilmeisesti pitänyt sitä niin tärkeänä.
 

smithnjones

Well-known member
Pari positiivista asiaa.. ei tarvi maanantaina väijyä illalla arvontaa eikä voi mennä paikalliseen pitkään aikaan kuuntelemaan järkyttävää kettuilua jota tulossa. Siinä ne plussat.
Luultavasti Bielsaa ei kiinnosta cupit kun pieni rosteri, loukkaantumisia tarpeeksi ja paikka antaa peliaikaa nuorille. Fine toi viimeinen, mutta toi samalla esiin ettei noista puolustuspään junnuista kukaan tule ikinä loistamaan valiossa.

Oli muuten neljäs vuosi peräkkäin kun lähdetään lauluun ekalla matsilla.. Bielsan aikana kaikista siis. Osoittaisi sen ettei herraa kiinnosta.
 

Bussche91

Member
Nyt vaan kritiikkiä joka suuntaan, ei tällasta voi tapahtua. Huutia Bielsalle ja eritoten pelaajille, koska pelaajat siellä pelaa ja kokoonpano oli tarpeeksi vahva. Kikolla ei asiaa treeneihin, koska taitaa tehdä treeneissä maalinteon liian helpoksi (kunhan huitastaan maalia päin). Taidan olla rikkinäinen levysoitin, mutta ihmettelen vielä, että miksi lähettää keskityksiä boxiin kun ollaa siellä yhdellä neljää vastaan ja vielä ilman pääpelaajia🤦‍♂️miksi ei kokeilla kauempaa, kun boxi on tukossa. Miksei lähdetä nopeisiin hyökkäyksiin, kun huomataan ettei linjasta rakentamalla onnistuta ym ym🤷‍♂️
 

Peacock

Active member
Kuinkahan mones kerta oli kun tiputtiin alempi divisioonalaiselle joukkueelle?Tästä alkaa tulla jo tapa.
Huonoin cup suoritus?Ehkä.Tosin kymmenisen vuotta sitten tiputtiin liigan ulkopuoliselle Histonille.
Hyvä että junnuja pääsi kentälle.Toisaalta nuo vaihdot sotkivat lopullisesti pelin.Ja olisihan tämä ottelu pitänyt voittaa jo tällä ekan puoliajan kokoonpanolla.
 

...e

Active member
Hei Siellä,

Joo tuolla avauksella olisi pitänyt pystyä hoitamaan. Mutta kuka olisi arvannut, että vahtimme olisi tänään vähän epävireessä.

...e
 
Top