Fulham-Leeds la 21.12.2019 klo 17:00 vkisa

Musta tänään on pelattu hyvin. Ilman helppoa pilkkua johdettaisiin. Vähän tuuria ja peli olisi 3-1.
 
Musta tänään on pelattu hyvin. Ilman helppoa pilkkua johdettaisiin. Vähän tuuria ja peli olisi 3-1.

Juu Fulhamille. Bielsa ulos Hockaway sisään näyttämään perinteistä brittiläistä potkupalloa. Kausi ohi eikai tiputa 3. divaariin , mutta luvatun maan portit kiinni. :eek:
 
Maalipaikoissa pitää terävöityä. Hyvissä asemissa edelleen. Seuraavassa sitten taas 3 pojoo.
 
Lyhyen koosteen ilman hidastuksia nähneenä ei ymmärrä mistä pilkku? Sama tuomari ollut ennenkin meidän kirouksena. Paikkoja silti piisasi tehdä useampi kotijoukkueen verkkoon.
 
Kyllä itsellä oli riittävästi paikkoja kääntää ottelu voitoksi. Se on se perisynti, maalinteko ...
 
Huonoa tuuria jonkinkin verran. Pilkku melkoinen vitsi ja sen jälkeen tolpat kolisi.

Tiedossa toki oli, että hankala peli tuloillaan, mutta olishan tuosta voinut ainakin pinnan puristaa. Toiselle puoliajalle Bielsa toi Nketiahin Bamfordin viereen kärkeen. Mielenkiintoinen kokeilu, joka toki toi maalin, mutta Leedsin pelinrakentaminen ei oikein sen jälkeen toiminut (ellei sitten suunnitelmana oikeasti ollut siirtyä pelaamaan pitkillä palloilla) ja Fulham pääsi tinttaamaan voittomaalin.

En tiedä oisko tasoituksen jälkeen voinut siirtyä takaisin 4-1-4-1 muodostelmaan, koska silloin peli oli paremmin hallussa.

Sarjassa tilanne on vielä hyvä eli nyt vaan nopesti takaisin voittokantaan.
 
Hei Siellä,

rangaistuspotkutuomio oli ihan oikea  maalintekotilanteessa selästä työntö esti maalinteon, ongelmana on se, että tuomareiden linja ei ole selvä edes yksittäisissä peleissä.

meidän ongelma on se, että meillä ei ole riittävästi laatua, pablon loukkaantuminen oli vaan liikaa, Dallas ei ole Pablo, Bamford ei ole Viduka, Cooper ei ole Woody ja kun tämän kauden päätteeksi noustaan Valioliigaan, niin omistaja - kuka se sitten onkaan - toivottavasti lähtee markkinoille - että pysyttäisiin sarjassa.

...e

 
Pilkkuvihellys periaatteessa oikein.
Niin kuin Leeds TV:ssä kommentoinut mestaripelaajamme Tony Dorigo sanoi White antoi mahdollisuuden tuomita rankkari nostamalla kaksi kättä selkään.
Epäreilulta silti tuntui, kun vastaavista jää noin 9/10 viheltämättä rangaistusalueella.

Toinen pointti pelistä: tämä näytti miksi Bielsa peluuttaa mieluummin yhtä kärkeä, eikä kahta. Nketiahin sisään tultua menetimme keskikentän hallinnan ja lopulta koko pelin. Ekalla puoliajalla Leeds oli täysin suvereeni.
 
Pilkkuvihellys periaatteessa oikein.
vastaavista jää noin 9/10 viheltämättä rangaistusalueella.

Toinen pointti pelistä: tämä näytti miksi Bielsa peluuttaa mieluummin yhtä kärkeä, eikä kahta. Nketiahin sisään tultua menetimme keskikentän hallinnan ja lopulta koko pelin. Ekalla puoliajalla Leeds oli täysin suvereeni.

Ehkä, mutta sanoisin suhteeksi 999/1000.

Hallinnan menetys näkyi jo Cardiff pelissä, kun Nketiah ei tee samaan malliin puolustustyötä kuin Bamford.
 
Muutama joulunalun miete ennen kuin kinkkua joutuu kiskomaan. Ent. PL -tuomari Dermott McGallagher sanoi tuomarin lukeneen väärin tilanteen josta täyskinkku pääsi johtoon. Sanoi suoraan ettei ollut pilkun arvoinen. Yhdyn tähän. Muuten joka ainoasta kulma- tai vapaapotkusta pitäisi jatkossa tuomita pilde kun äijät halailee toisiaan.
Pablo on ainakin kuukauden pois. Toinen loukkaantuminen jo kaudella ja tuntuu että jatkossa yhä vähemmän hyötyä meille vaikka uuden sopimuksen saikin tehtyä. Ehkä ottelun lopussa pääsy kentälle tai puolikas matsi jatkossa riittäisi. Ongelmana vaan ettei meillä ole korvaavaa pelaajaa.. vielä.
Lehdet kertovat Norjan maajoukkuemiehen Emil Bohinen 20-v kk jutelleen Leedsin kanssa, mutta Sheffield Utd haluaa miehen myös ja hän on tällä hetkellä siellä testissä. Samoin lehdet kertoivat että Leeds on yksi kolmesta jotka neuvottelevat Poolin Rhyän Websterin lainasta Tammikuussa. Bielsa näyttänyt vihreää valoa. Swansea silti suosikki kun pystynee antamaan Kloppin vaatimaa peliaikaa.

Arteta ei ole luultavasti tehnyt vielä päätöstä Nketiahin suhteen. Myllerrystä odotetaan Arsun ringissä. Useat haluavat kuulemma pois. Tuskin tammikuussa isoa exodusta kummankaan nähdään, mutta mielenkiinnolla tämä ja Whiten mahd. siirtyminen Chelskiin voisi murskata nousuhaaveet.
Forshaw on pitkään poissa ja Douglas kipeenä Prestonia vastaan. Ilm. Shack ja Roberts jo pelikykyisiä kuitenkin. Pelolla tässä taas katsotaan eteenpäin. Nämä tammikuut ja siitä eteenpäin olleet myrkkyä lähes aina.
 
Veljet,
Hyvää joulua kaikille!

8 pts kolmanteen, jos tätä olisi syksyllä tarjottu jouluksi olisin ottanut kiljuen vastaan. Eli, MOT!
 
Back
Top