George Bestin muistaminen

Madeley

Well-known member
Viikonlopun uutiskynnyksen Leedsin kohdalta ylitti muutaman "tosifanin" ääntely George Bestin muistoksi vietetyn hiljaisenhetken aikana.

1. moinen huutelu/ääntely on tuomittavaa oli kyseessä kuka vaan. Munan entinen pelaaja tai ei. Jos ei pysty pitämään mölyjä mahassaan yhtä minuuttia, pysyis kotona! Jopa täysi Old Trafford oli hiljaa John Charlesin kunniaksi!

2. Upton Parkilla moinen häiriköinti eliminoitiin upeasti taputtamalla tuo minuutti. Oikein loistava idea, toivottavasti korvaa tuon hiljaisen hetken tulevaisuudessa muuallakin.

3. mielestäni Best ei ihan niin iso stara ollut, että ihan joka pelissä olis hiljaisa hetkiä tarvittu. Vai muistettiinko Billy Bremneriä ja John Charlesia samallatavoin? Muistaakseni ei.
Kaiken lisäksi Bestin viimeiset pari vuosikymmentä, eli ne jotka nuorimmat muistaa, oli " ei niin esimerkillistä" -aikaa. Joten överiksi meni.
 
Anteeksi vaan, että puolustan Manun miestä... mutta kyllähän Best eri luokan pelaaja oli kuin esim Bremner. Billy oli meille tärkeä mies, muttei Euroopan vuoden pelaaja.
 
Back
Top