It is El Tel

aaPee

Well-known member
Kauan odotettu uutinen ilmoitettiin tänään pörssissä ja kuuluu seuraavasti:

Uudeksi manageriksi nimitetään Terry Venables 2-vuotisella sopimuksella.

Ei varmaan aivan huono ratkaisu.
 
Ja faktat miehestä:

Terry Venables factfile  
1943 Born 6 Jan
1960 Signs pro forms with Chelsea
1976 Appointed boss of Crystal Palace
1980 Resigns to take over at QPR
1984 Moves to Barca
1987 Sacked by Barca, takes Spurs job
1993 Leaves Spurs after legal row
1994 Named England coach
1996 Resigns, becomes director of football at Portsmouth
1996 Named Australia boss
1998 Returns to Palace
1999 Leaves Palace
2000 Joins Boro on short-term basis
2001 Leaves Boro due to media commitments
July 8, 2002 Named new Leeds boss  
 
Jahans määhän en huomannukkaan et tänne on avattu jo Tel:stä oma otsikkokin! Eli laitanpa oman mielipiteeni vielä tännekkin.  :)

Mun mielestä Tel ei ollu todellakaan paras vaihto ehto mutta nyt kun valinta on selvä niin pitää antaa miehelle kuitenkin täysi tuki! Tuntuu vähän kyllä siltä, että Tel saattaisi olla vain väliaikainen ratkaisu ja riippuen siitä miten eka vuosi menee voitaisiin mies korvata esimerkiksi O'Neill:lä. Mutta aika näyttää, toivotaan kuitenkin parasta!

Positiivista kuitenkin on, että uusi manageri saatiin ja joukkue voi ruveta kunnolla keskittymään uuteen kauteen!
 
No niin eipä ainakaan enää tarvitse arvuutella manageria. Enpä kyllä vielä osaa sanoa onko helpottunut olotila vai ei. Venablesin ansioluottelo (varsinkin viime vuosilta)ei herätä kovin suurta luottamusta.  

Saa nähdä millaiset osto/myynti karkelot on tiedossa. Jään mielenkiinnolla odottelemaan.
 
On ainakin julkisuutta tarpeeks. Terry laulaa karaokea ja on tuttu tv-naama. Kyllä se onneks analysoi pelejä ihan hyvin MM-kisoissa... tulipa vaan mieleeni, ettei tainnut olla mikään yllätys Terrylle Leeds posti, kehui Leeds pelaajia lähes taukoamatta MM-kisastudiossa.  :-*

Spanish Cupinko se on voittanu ja Barcan luotsas Cl finaaliin?

Nyt sitten Leeds United.
 
Spanish Cupinko se on voittanu ja Barcan luotsas Cl finaaliin?

Jaa-a. Toivottavasti en jo ehtinyt kirjoittaa väärää informaatiota.

käsittääkseni Barca voitti Espanjan Liigan kaudella 84/85 ja pelasi "European cupin" (eli Cl) finaalissa 85/86, mutta hävisi.

no, lue itse  ;)

1985: Steers Barcelona to first Spanish League title in 11 years.

1986: Signs Gary Lineker and Mark Hughes for £5.3million. Barcelona finish second in Spanish League and reach European Cup final but lose on penalties to Steaua Bucharest.

1987: Runners-up in Spanish League again. Sacked in September. Appointed Tottenham manager in October.


Epävarmuus johtuu lähinnä siitä, onko "Spanish league" sama kuin "Spanish Primera Division", eli tutummin ilmaistuna Espanjan liiga?

 
El Tel - our road to hell?

Äkkisiltään Venables ei oikein tunnu hyvältä...

Mutta katsotaan.
Ainakin nyt tulee joka suunnasta ylistäviä kommentteja:
Loistava taktikko, auktoriteettia, saa pelaajat syttymään...
Jopa DOL lupailee pokaaleja kaappiin.
Oikein hyvä, jos näin on.  :)

Toivon ettei Tel hajoita valmennustiimiä.
Se on kiistatta toiminut hyvin, vain taktiikassa on ollut parannettavaa.
Etenkin Eddie Grayn on jäätävä!
Paul Hartin paluu Forestista kyllä tekisi hyvää.

PS.
Voittiko se Spurs FA Cupin Telin aikana?
 
Näin yhden päivän sulattelun jälkeen tuntuu Tel, jo vähän paremmalta. Onhan sillä ainakin kokemusta todella paljon ja sehän ei tunnetusti ole huono juttu.

pegg0 : Virallisen sivun ansioluettelon mukaan Tel voitti valmentajana Spurs:ssa FA Cupin -91 ja pelaajana -67. Sikäli mikäli mun kieli taidolla noista oikein ymmärsin!  ;)

Oho aapee:han kerkes jo vastatakkin!  :)
 
Pikkuisen rauhoitti mieltä kun luki Vidukan hehkutukset Venablesista. No pitänee odotella ensimmäiset pelaajakaupat ja tuomita ukko sitten :)
 
Jokseenkin pettynyt olen managerivalintaan. Kernaasti olisin O'Neillin nähnyt Elland Roadin linnaketta puolustamassa - ja kun O'Neill kantansa ilmoitti jäämisestään Celticiin - elättelin vielä toiveita jostain isosta ulkomaisesta nimestä lähinnä Ranskan maalta...mutta näin nyt kävi.

Mikäli Venablesia on uskominen, niin Ridsdale soitteli hänelle ja kyseli virkaan vasta viime perjantaina. Eli tahtoo sanoa sitä, että Venables ei todellakaan ollut johtokunnan ensimmäinen valinta manageriksi - O'Neill todennäköisesti oli. Hieman mietityttää myös tuo Venablesin sopimuksen pituus (2 vuotta). Leedshän otti DOLin aikana tavakseen tehdä pelaajien kanssa pitkiä - yleensä viiden vuoden mittaisia - sopimuksia ja mielestäni DOLillekin oltiin jossain vaiheessa sorvaamassa likimain tuon pituista jatkopaperia. Niin - tarkoitan vain sitä, että tuosta kahden vuoden sopimuksesta tulee väkisinkin mieleen se, että Venables olisi vain väliaikaisratkaisu ja O'Neillin kimppuun käytäisiin sitten vuoden/parin päästä uudelleen.

Tietty Venablesille kuuluu nyt kaikki tuki seuralta ja kannattajilta. Toivon itsekin että hänen johdollaan menestystä tulee. Mies jätti toki itsestään viime keväänä positiivisen mielikuvan pelastamalla M'boron putoamiskurimuksesta. Samoin ei ole jääneet huomaamatta ylistävät kommentit hänen valmennustaidoistaan ja taktisesta osaamisesta.

Paul Hartin siirtymisestä takaisin oli tosiaan huhuja liikkeellä. Enpä panisi pahakseni tuota minäkään. Jotenkin tuo Leedsin junnupuoli on ollut laskusuunnassa sen jälkeen kun Hart siirtyi Forestin manageriksi. Samaan hengenvetoon on tosin todettava että toivon mukaan joku valmennusportaasta pitää Venablesille tarpeeksi suurta äläkkää herroista Cansdell-Sherriff ja Richardson. Olisi hienoa nähdä heidänkin otteitaan ensi kaudella ykkösmiehistössä.
 
El Tel on aloittanut valmennustiimin kasaamisen, eli vanhat kaverit kokoon;

Bryan Robson ja Ted Buxton ovat tulossa, kuka lähtee??
??? ???

Pelaajat ilmoittelevat kilpaa, kuinka tyytyväisiä ovat uuden managerin nimeen ja kuinka ovat valmiita taistelemaan paikasta. :)

Uuden kauden ensimmäisenä harjoituspäivänä (Grayn ja Kiddin johdolla) kaikki kirmailivat kuulemma innokkaasti, eikä edes Bowyer ollut haluton harjoittelemaan.
Mukanahan eivät ole vielä MM-matkalaiset, mutta muut Dacourtia myöten. ;)

Se oli muuten El Tel kuka nosti Wilcoxin maajoukkueeseen ja hänen tiedetään arvostavan McPhailin taitoja.
Joten lähtijät eivät ehkä ole ihan samoja, kuin arvailimme keväällä.

No, ehkä Dubs kuitenkin. ;)
 
Täytyy todeta että en hyppinyt riemusta kattoon, kun kuulin että Venables on oleva uusi manageri, mutta huonomminkin olisi voinut käydä + että pelaajat tuntuvat todellakin ylistävän miestä mikä on tietysti hyvä merkki..

Tänään kävin Liverpoolin kotisivuilla ja siellä luki että Thompson on myöntänyt seuran olevan vahvasti kiinnostunut Bowyerista, toivottavasti El Tel ei kuitenkaan myisi Leetä ainakaan Liverpooliin, sillä se vahvistaisi tuntuvasti heidän keskikenttänsä hyökkäysvoimaa yhdessä Cheyroun kanssa, sillä muutenkin pahimmat kilpailijamme valioliigassa tuntuvat olevan niskan päällä ensi kautta ajatellen. Tietysti kaikellahan on nykyään hintansa..
 
Bowyer on tosiaankin vahvasti menossa Liverpooliin kertoilee www.planetfootball.net Ei kovin kiva juttu kun yksin joukkueen tukipilareista siirtyy pahimman (no ainakin yksi pahimmista) vastustajan leipiin.

Teamtalk :ista luin taas että aussit Viduka ja Kewell saattavat karata kanssa ennen sarjan alkua. Jos kyseiset siirrot toteutuvat rupeaa tällainen hiljaisempikin mies jo lämpiämään...


 
Niinpä näyttää olevan menossa Pooliin ja ale hintaan; £8M. :-[
Siksi ylistäviä on Thompsonin lausunnot Bowyerista, että ihme on, jos ei kauppoja synny ennen viikonloppua.

Kasaan pitäisi saada £15M.
Eli joku muukin lähtee ja taitaa olla kärkimies, koska El Telillä ei kuulemma ole koskaan ollut (edes Barcassa) näin tasokasta kärkimies valikoimaa.

Mutta entäs Dacourt ja pakki kalusto?
Jos "edustusrinkiä" piti karsia, niin kyllähän Duberry ja/tai Harte joutaisivat. Nyt kun kaikki ovat kunnossa (Chief  ;D) ja nuoriakin tulossa, voisi sitä peräpäätäkin vähän tuulettaa.
Woodgaten El Tel lupasi ainakin pitää, Rion lisäksi. ;D

 
Vidukan lähtö ei vielä maailmaa kaataisi sillä onhan Leedsillä Robbiet + Smith ja Bridges, mutta se että Jewell lähtisi olisi jo aika paha kolaus, koska Harry on ehdottomasti liigan parhaita hyökkääviä midfieldereitä.

Ja Unitedin keskikenttää uhkaa siis pian mies-pula, jos Lee, Dacourt ja Kewell todella lähtevät , niin ei Battystä, Bakkesta, McPhaileista ja tovereista ole täyttämään sitä aukkoa. Sitä paitsi Leeds on kärsinyt jo pidemmän aikaa puhdasoppisen pelintekijän puutteesta, joten siinäkin olisi hyvä satsauksen kohde ensi kautta ajatellen..
 
Kyllä nuo £15M pitäs saada puolustajien/hyökkääjien myynnistä sillä niillä osastoilla on tosiaan ylitarjontaa verrattuna keskikenttään. Vaikka onhan siellä Seth Johnson niminen lupaus, joka ainakin Championship Managerissa on yksi ehdottomia suosikkejani! :)

Lee:n tapauksesta sen verran, että vaikka miehen haluaisikin pitää, niin ei palvele kenenkään etua pakottaa siirtoa haluavaa pelaajaa pysymään seurassa. Lisäksi parempi saada tänä vuonna rahat pois, kun antaa ens vuonna ilmainen siirto...Mutta kyllähän se ketuttaa jos Lee Pooliin lähtee!!  :(
 
Jossakin on joskus annettu ymmärtää että EL TEL on Litti-fani ja ihmettelee vähäistä peliaikaa puulissa eli keskikentälle voitaisiin saada  puhdasoppinen pelintekijä ja varmaankin aika halvalla.  ;D
Litti valkoisessa paidassa ja valkoisessa pelityylissä voisi olla kova juttu. :D

Ja Leejudas myyntiin nyt, kun vielä saadaan markkoja. Ei se huono kauppa ole jos £8M tulee. Eikös ostohinta ollut n. £2,7M.


Jasu
 
Joo nyt veit kyllä jalat suustani!  :)
Olis hieno nähdä Litti valkoisessa paidassa! Poolihan on ostanu noita keskikentän pelaajia niin paljon, että varmasti myös joitain myydäänkin. Ei muutakun Duberry vielä myyntiin ja Litti meille! ;D
 
Back
Top