Jos Viduka lähtee

tc

Well-known member
Miten meidän käy, jos vielä Mark Viduka lähtee?
Voi kai sanoa, kun lähtee. Reid ei kasvojaan menettämättä voi pitää Elland Roadilla pelaajaa, joka ei siellä halua pelata.
Itse pelkään, että Vidukan lähdön myötä kaudesta ei paljon muuta voi odottaa kuin Valioliigassa säilymistä. Edes cup-menestystä tuskin tulee.
Mutta ymmärrän pelaajaakin. Hän tuli Leedsiin, joka oli kehittyvä ja kasvava seura. Nyt Leeds on samaa kastia Southamptonin tai Leicesterin kanssa.
 
Juu Saints pelasi viimekauden todella hyvin ja kun katsoo joukkuetta niin ei siellä suuria tähtiä ole..ellei halua Niemeä/Beattia sellaisiksi nostaa. Jos Leedsiä vertaa esim. Saintseihin niin ero löytyy keskikentältä..sinne Leedsin tulisi saada ainakin yks kunnon vahvistus lisää..muilla osa-alueilla ollaan tasoissa tai parempia. Leicester sen sijaan on mielestäni selkeästi heikompi porukka.

Ongelmana Leeds:llä on saada pelaajat omalle tasolleen ja pysymään siellä koko kauden...itseluottamukselle tekisi hyvää ottaa yksi kunnon voitto harjoitusotteluista!
 
Mielenkiintoista nähdä miten pelaajakato käytännössä joukkueen pelaajiin vaikuttaa. Hitsautuuko jäljelle jäävä joukkio entistä paremmin yhteen - niinkuin pelaajat itse ovat vakuuttaneet - vai onko edessä romahdus jos liigassa ei alakaan kulkea heti ensi metreistä lähtien.

Hieman on sellainen pelko että pelaajien itseluottamus on ollut kovilla huippupelaajien vaihdettua maisemaa - tyyliin: "Jos ei viime kaudella pärjätty noiden pelaajien kanssa, niin miten sitten ensi kaudella ilman heitä ?"

Kaunista futista lienee turha ensi kaudella joukkueelta odottaa, mutta jos saataisiin edes se "vanha kunnon" duunarihenki esiin. Silläkin saattaisi pötkiä putoamispeikkoa pakoon.
 
Kyllä Vidooks valitettavasti lähtee.  :(
Reid oli haukkunut Burnley-matsin puoliajalla Vidooksin kaikkien kuullen ja samalla paljastanut asioita heidän (Reid/Viduka) yksityisestä keskustelusta (Vidooks oli tyytymätön starojen lähtöihin).
Ja Vidooks oli heittänyt omat kommentit ja jäänyt pukuhuoneeseen.
Sunnuntaina oli yritetty hieroa sopua, mutta tuloksetta.
Tänään on uusi yritys, mutta pelkäämpä, että nyt puhutaan jo virallisesta siirtopyynnöstä. Suuntana Chelski. :(

Että näin.

Tulee kiire saada Phillips ennen Rangersia.
 
Huh huh!

Kylläpä meiltä viime aikoina lähteneistä saisi kovan joukkueen kasaan :-(

Koputan päätäni ja kerron, ettei maalivahtiosastolla ko. joukkueessa taida olla varteenotettavaa nimeä.

 
Umpikuja. Jos noin huonosti on mennyt treenimatsin tauolla - kuten esimerkiksi Daily Mirror raportoi - niin Reid ei tosiaankaan voi kasvojaan menettämättä Vidukaa pitää.
Paska juttu.
Mutta jotain positiivista: Leedsin sanotaan olevan yksi Djurgårdenin Kim Källströmistä kiinnostuneista seuroista. Siihen kannattaisi iskeä kiinni. Taitoa keskikentälle - juuri sitä meiltä puuttuu.
 
Kränää on ollut vielä treeneissäkin, mutta olen lukevinani rivienvälistä pientä toivoa Vidooksin jäämisestä. :)

No, aina pitäisi pystyä sopimaan riidat. Myös tuolla tasolla.

Mutta jos.....
niin onhan tuo Reidin Sunderlandiin viimetöikseen hankkima FLO kaupan.
Tosin vain yhden päivän, eli 31.8.
Hinta ei liene kova, mutta palkka (ei taidot) varmasti Vidooksin luokkaa.
En välittäisi, mutta jos, niin näin käynee.
 
olen lukevinani rivienvälistä pientä toivoa Vidooksin jäämisestä. :)
Mielestäni Leeds tarvitsee pelaajat jotka taistelevat sydämellään joukkueen puolesta.

Viduka ei taida enää sellainen olla. Valitettavasti.

 
Aivan..Vidukan pitäisi nyt päättää mitä haluaa ja ilmoittaa asiasta heti! Turha rassata muuta joukkuetta/kannattajia enempää. Muidenkin pelaajien olisi helpompi keskittyä tulevaan kauteen, kun tiedettäisiin missä mennään!!
 
Back
Top