Kausi 2018-2019

Leeds allover kertoo Dougladin olevan poissa pidempään.. jonkin sortin lihasvamma. Tuohon pelaajahankintaan oma kantani on se että ilman muuta jos halutaan nousta niin vahvistuksia on hommattava. Olemme nähneet jo historian valossa pelaajaringiltään kapeimman Leedsin ikinä ja samalla
loukkaantumisherkän ikinä.

Vaikka nykypelaajat ovat tehneet loistavan työn johtamalla meidät sarjakärkeen uutena vuotena, niin en nää mitään syytä tässä tilanteessa peluuttaa vain ja ainoastaan heitä. Syitä on useita.. jo mainittu ringin kapeus, sairaslistan pysyminen jatkuvasti isona eikä siihen ole edes odotettavissa helpotusta mitä pidemmälle sarja etenee. Liigan tahti ja kovuus maustettuna Bielsan tyylillä tarkoittaa kun yksi pelaaja parantuu, niin kaksi joutuu sairaslomalle.

Eikä ole väärin viedä pelipaikkaa kauden alusta mukana olleellta kun kyse on joukkueesta eikä yksilöstä. Joka ainut pelaaja toivoo nousua bonuksen kiilto silmissä vaikka olisi vaihtopenkillä. Kaiken lisäksi muutkin tekevät ja ovat aina tehneet sitä. Satavarmana takana olevat joukkueet satsaavat lujasti uusin vahvistuksiin vaikka rosteri parempi kuin meillä. Eli mielestäni joka alueelle uusi pelaaja. Se laittaa vanhatkin varpaille kun saavat kilpailua. Liian moni saanut pitää liian helpolla paikkansa kun korvaavia ei ole ollut. Se.. keitä ne vahvistukset voisivat olla, niin en ota kantaa. Nimiä on vilauteltu tusinoittain ja uskonkin että scouttaus löytää oikeat miehet oikeaan hintaan. Palkinto promised landiin on kuitenkin niin huikea ja faneille aiemmin annettu niin vähän, joten reilumpi satsaus olisi jo paikallaan.

Ps! Ja vahvistuksiin ei kuulu Hadji Sacko jonka sopimus Espanjassa on ilmeisesti katkaistu. Ymmärsin että hänelle haetaan uutta seuraa jostain.. which is nice...
 
Perjantain lehdistötilaisuudessa Bielsa sanoi tarvitsevansa kaksi uutta pelaajaa.Paikkaajat Blackmanille ja Saizille.Samalla paljasti jo sunnuntain aloituskokoonpanon.Halme aloittaa topparina Aylingin parina.
 
Derby -ottelusta pois... Bamford, Brown, Hernandez, Douglas, Berardi, Dallas, Phillips ja mahd. Cooper & Pearce

Poislähteneet: Blackman, Baker

Muualle lainattu: Shaughnessy, Wilks, O’Connor, Coyle, Ideguchi, Anita, Grot, Cibicki, Sacko, Denton, Ekuban, Saiz, O’Kane, De Bock

Pois myyty/ päästetty: Viera, Antonsson, Murphy

Ei siis ihme ettei meillä ole leveyttä.. pitkälti toistakymmentä lainattu muualle.. eikö niitä voisi jotakuta kutsua takaisin vahvistamaan miehistöä kun ostohaluja ei näemmä ole. Sairaslistallakin lähes 10 nimeä.
 
Hei Siellä,

tuo on Seuran kannalta hyvä, mutta saattaa olla hankala meille, jos tuo pelien loppuunmyyminen jatkuu. Ainakin kannattajien keskuudessa on esitetty toiveita katsomon laajentamisesta (toiseen päätyyn yläkerta). Hotellipojan boxit kun vievät jotain 5000 paikkaa rivijäseniltä.

Vai pitääkö ostaa kausari?

...e

Aika nopeeta toimintaa, Norwich ottelu myytiin loppuun 90 minuutissa  ::)
 
Aika laihaksi jäi siirtoikkunan anti. Toivottavasti seuran johto tietää mitä tekee...
 
WBA-jota pidän ykköshaastajana -hommasi kolme uutta pelaajaa.Taisi Shefuunkin mennä pari miestä.Kauteen vedonlyöjien ykkössuosikkina lähtenyt Stoke hankki 4 uutta pelaajaa,joista maksoi £31 miljoonaa.Sitä se laskuvarjoraha teettää.
 
Juu Sheffield.U ja Weba pahimmista kisaajista vahvistuivat reilusti.. Norwich ei niinkään.. Stoke ja Villa saivat hyviä tyyppejä mutta ne eivät luultavasti taistele suorasta noususta.. eikä paksu-frankin derbykään eilisellä esityksellä.. heh heh

Mutta jos pleijareihin joudutaan niin nuot villat ja stoket ovat varmasti vahvoja silloin.
 
Hei Siellä,

Taidettiin tehdä oma maali tai kaksi tämän siirtoikkunan aikana. Jokainen kannattaja tietää, että meidän taso on championshipin keskitasoa, plus miinus.

Ensimmäinen oma maali tuli siinä kun päästettiin S. Saiz pois eikä hommattu korvaajaa.

Toinen oma maali tuli siinä kun ei löytynyt £750k jolla olisi saatu Swanseasta pelaaja, joka on parempi kuin nykyiset laiturit.

Managerilla on kummallinen luotto pelaajiin, joiden esitykset ovat aika vaatimattomia ja tappioita tulee - ehkä ei ole parempia tarjolla?

...e


 
Noh noh kunnon Leeds fanin pitää kärsiä ennen kuin päästään luvattuun maahan.  Jotenkin musta tuntuu, että nykyinen kummisetä on pikkasen erilaista tasoa kuin David Hockaday ja Junior Lewis. Viimeksi mainitut olisi voitu lähteä haastamaan vaikka tekivävätkin 16-0 voiton Gherdainesta Italiassa. Don Marcelon haastamisen valinnoissa passaan.
 
Tjaah.. ettei tässä ois kärsitty tarpeeksi jo viimeiset 15- vuotta? Nimimerkillä: mistä saa vahvempia verenpainelääkkeitä?

EFL julkaisi sitten vastoin Leedsin toiveita spygatesta ilmoituksen. Päätöstä ei voi vielä antaa asian monimutkaisuuden vuoksi vaan se haluaa lisää todisteita ja materiaalia keissin taholta jotta saisi jonkun ratkaisun. Leeds oli pyytänyt ettei anneta tänään (Perjantaina) ettei se haittaisi keskittymistä huipputärkeään otteluun Boroa vastaan.

Niin kuin yleensä, Leedsin toiveille viitattiin kintaalla ja tapaus siis elää vielä. Saa nähdä kauanko tarvitsevat aikaa ratkaisun tekoon. Asiaa jahkattu jo ihan tarpeeksi joten se kävisi jo itsessään rangaistuksena.
 
EFL katselee vielä parin kierroksen ajan kuinka monta pinnaa
meiltä pitää viedä, etteivät nousuhaaveet toteudu.
 
Nyt olisi hyvä paikka voitolla hieman saada keulaa muutamiin pahimpiin vihollisiin kun eilen Weba jäi kotonaan tasuriin. Tasoittivat vasta viime hetkillä ja jutun mukaan saivat ”sukelluspilkun” josta maalasivat. Toiset niitä saa.. toiset ei. Lähellä oli toinenkin hyvä tulos mutta Bristol City puristi lisäajalla voiton vaikka oli tappiolla 17 min ennen loppua. Voittomaali 93 min ja pilkulta tottakai.

Bristol Cityn voittoputki liigassa jo 8 ottelua ja hävinnyt viimeksi marraskuussa meille. Varteenotettava nousija tuota vauhtia.

Swansea voittanut kerran ER:lla v. 1949 joten hieman vettä on virrannut Thamesissa siitä. Viimeiset 9 ottelua kotona päättynyt meille. Nyt ei siis olisi sopiva hetki menettää pisteitä kun vielä muut kärkijoukkueet pelaa keskenään tai vaikean pelin.

Preston v Norwich ja Sheffield. U v Boro
 
Back
Top