Kausi 2022/23

Leeds käytti jatko-option Luke Aylingiin, soppari jatkuu siis 2024 asti
Hieman ihmetyttää. Vaikka ollut hyvät Muna-pelit alla, niin odotin että näistä vanhemmista päästään eroon pikku hiljaa. Niin usein kumminkin vierustontilla katsomassa kun vihu viimeistelee. Sen lisäksi Dramehin lähtö lienee sinetöity myös mikäli ei tyydy laina pelaajan rooliin alemmissa divareissa.
 
Kyllähän tässä pohjalla ollaan.

- Tämä tilanne tarvitsee valmentajan, joka kertoo miten pelataan. Selvää on että tässä tilanteessa on pelattava hyvin, pisteitä on otettava. Karmiva epäonnistuminen tämän hetken tilanne.

- Luke Ayling on meidän paras valinta oikeaksi puolustajaksi. Pascal Strujk paras valinta vasemmalle. Kaverit pelasivat meillä jo Champioshipissä. Hyviä pelaajia ei siinä. Mutta näille paikoille ei ole onnistuttu vahvistuksia löytämään.

- Ennätys summa rahaa pelaajahankintaan. Mutta olisikohan pitänyt hankkia pelaaja joka on vahvistus, selkeä vahvistus.
 
Kyllähän vahvasti siltä näyttää että tämä kausi ja Valioliigataivallus on taputeltu.
Paniikkinappula iskettiin pohjaan juuri väärään aikaan, ensin Jesse sai siirtoikkunassa omannäköisiä pelaajia ja seuraavassa matsissa kenkää ilman mitään suunnitelmaa seuraajasta. Liekö omistajalla iski totaalipaniikki kun 49-fyrkat rupesivat näyttämäänkin menetetyiltä.
Ei tuosta legioonasta kukaan tällä varoitusajalla liigakelpoista jengiä tee, ManU-matsit vielä hetken toiveita herättivät mutta paineen alla pelattu Everton-matsi kertoi totuuden, peli on aivan sekaisin. Lisäksi näytti vähän siltä että osaa tuoreemmista tulokkaista ei niin hirveästi kiinnostanutkaan.
30 + miljoonaa meni ainakin ihan kaivoon.
 
Pahalta näyttää ja tuntuu.
Olen kuitenkin ikuinen optismisti ja koitan olla myös tässä asiassa.
 
Fanit olivat Goodison parkilla huutaneet johtokunnan vastaisia huutoja. Pääosan vastaanotti Orta jota pidetään syypäänä tässä managerisekoilussa. Pelejä on jäljellä, mutta muutos tarvis tulla nyt. Jossain luki että Soton peli ratkaisee Skubalan kohtalon. Huhujen mukaan Gerrard/McAllister valmiina loppukauden vetäjiksi.
Kysymys kuuluukin… olisiko heistä pelastajiksi? Ei järin iso kokemus valjusta, eikä ainakaan meriittiä. Macca tainnut olla kakkosena jossain aiemmin.. en oo varma. Ja jos niitä kaavaillaan, niin miksi odottaa Soton peliä? Samantien sitten. Skubala voisi olla remmissä osviittaa antamassa.

Tuosta Rutterista vielä.. mies sinkoilee kuin arka jänis kentällä joka suuntaan. Ehkä taktiikka (jos sitä on) vielä hankalaa, mutta eihän hän mikään 9 ole. Kuinka kauan onkaan puhuttu siitä kuinka sellainen tarvitaan Bamfordin epävarmuuden vuoksi. Mutta ei hommattu. Päästettiin Joffe lainalle ja tuuraaja Rodrigo teloi jalkansa. Nyt ollaan maalien kanssa pattitilanteessa. Sijoitus olisi huomattavasti parempi jos olisi hyödynnetty paikat paremmin. Vähän aikaa vielä oltiin xG:n mukaan 5. eniten maaleja tehnyt joukkue. Todellisuudessa joku 15.

Missä oli Radrizzani viime pelissä? Lyömässä päätä seinään?
 
Pitäisköhän sitä Rutteria kokeilla 9 paikkaan seuraavassa pelissä ja ihan alusta asti,
Bamfordin pelihuumori ja taidot ovat täysin kadoksissa.
 
Mun ikioma supertietone sanoo että saadaan lopuista peleistä 16 pistettä, jolloin kauden lopussa saldo olisi 38 pinnaa.
Viime vuonna se riitti, mitenköhän nyt??
 
Mun ikioma supertietone sanoo että saadaan lopuista peleistä 16 pistettä, jolloin kauden lopussa saldo olisi 38 pinnaa.
Viime vuonna se riitti, mitenköhän nyt??
Saisitko puristettua muutaman pisteen lisää? Tänä vuonna nuo nousijat kunnostautuneet hämmästyttävän hyvin, niin voi tehdä tiukempaa.
 
Nyt Pool saisi laittaa Bournemouthin nippuun. Olisivat säästäneet pari maalia tuolta Manu-pelistä. Näitä pisteitä Bournemouthille ei ole kyllä budjetoitu missään.
 
Pieni mahdollisuus putoamiskamppailun buustiin… nimittäin Evertonin todettu rikkoneen FFP- sääntöjä. Selvitys kesti 10 kk ja nyt jäädään odottelemaan mahdollisia rankaisu toimenpiteitä. Mutta kun kyseessä ei ole Leeds Utd niin selvinnevät sakoilla. Pistemenetys on myös vaihtoehto.
 
Leeds ja Burnley tekivät jo viime keväänä protestin Evertonin hulvattomasta rahankäytöstä.Vuoden verran siis kestänyt ennenkuin asia on edennyt
tutkintaan,joten mahdollinen pistevähennys ei välttämättä koske meneillään olevaa kautta.Kestihän Derbynkin kohdalla tutkinta monta vuotta
ennenkuin pistevähennykset tulivat voimaan.
 
Nyt Crystal Palacesta voitto pääsiäisenä, niin helpottaisi vielä enemmän. Riski se on 10% riskikin.

Yllättävintä on tuossa se, että Arsenalin voittotn. on vain 51%.
 
Nyt Crystal Palacesta voitto pääsiäisenä, niin helpottaisi vielä enemmän. Riski se on 10% riskikin.

Yllättävintä on tuossa se, että Arsenalin voittotn. on vain 51%.
Veikkauksella ehkä hieman realistisemmat arviot.. Arsulle n. 55% ja Leedsin putoamiselle n. 13%.
 
Back
Top