Kesäsiivous alkoi

aaPee

Well-known member
1. 4:stä ylimääräisestä yli laidan:

UNITED'S New Zealand international Danny Hay is being released by Leeds at the end of his contract after a frustrating three year spell at Elland Road.

Sitten Burns, Milosevic ja Duberry samaan jonoon.

Hei, merkkipäivä, 100. viesti! :D
 
Jos noilla menetyksillä (jos niitä kaikkia edes sellaisiksi voi kutsua  ;)) selvitään, ei ole mitään hätää.

Hayn vapauttaminen saattaa olla vain hyvä juttu hänen oman uransakin kannalta.
 
Jos kesällä joku kunnon pelaaja lähtee, kuka sen pitäisi olla? Veikkauksia otetaan vastaan.
Itse toivon, että joku kärjistä lähtisi vaikkapa Viduka tai Keane. Oikeastaan kahden pitäisi lähteä, jotta Alan Smith mahtuisi taas kärkeen.
 
Jos kunnon pelaajilla tarkoitetaan niitä, joista joku voisi maksaa jotain, niin tässä muutama ehdotus:

- Harte, teki 5 maalia liigassa, mutta ainoa onnistunut vapari taisia olla manua vastaan, paljon selkeämmin on muistissa "puolustustaidot" molemmissa Newcastle peleissä

- Duberry, puolustustaidot Harten luokkaa, hyökkäys valmiuksia ei yhtään, alun alkaenkin ihmettelin tätä hankintaa

- McPhail, kerran vaihdosta kentälle tällä kaudella, ei onnistunut divarissa Millwallissa, "takana lupaava tulevaisuus?"

- viidessä hyökkääjässä on ehkä yksi liikaa, jos kaikki ovat terveinä, Vidukan myynnillä saisi hetkessä taseet kohdalleen

Ja ostolistalle:
- vasen pakki, joka osaa myös puolustaa, who?
- oikeaksi linkiksi Giggsin "peilikuva", McManaman?
 
Missä on ne ajat, jolloin omista junnuista pystyttiin nostamaan uusia pelaajia.  Pariin vuoteen ei oo tullu ketään.  Eikö junioriakatemia toimi enää.  Puhuttiin kumminkin silloin aikanaan, että Leeds:llä olisi yksi Englannin parhaista juniorimyllyistä.  Ei tarvitsisi enää ostaa kovalla rahalla surkeita (Duberry) pelaajia.  Mutta ei kun ei.  

Minkä takia ei annettu nuorille mahdollisuutta sen pitkän loukkaantumissuman aikana, vaan laitettiin puolikuntosia pelaajia kentälle. Loppukaudestakin oli tilanne, ettei yhtään päätoimista keskuspuolustajaa ollut terveenä. Luulis sieltä reserveistä edes yhden nuoren keskuspuolustajan löytyvän.
 
Onhan siellä reserveissä/junioreissa pelimiehiä tulossa:
Esim. Frazer Richardson loisti nuorten MM-kisoissa Brasiliaa vastaan (näkyi eurosportilta), eikä Jamie McMasterkaan  (ex-aussi) huonosti pelannut.
Mutta DOL ei vielä ole uskaltanut laittaa nuoria kehiin, kun "pelimiehetkin" pelaavat surkeasti.

Keskuspuolustajia on kyllä tarpeeksi, mutta ovat vain olleet kovin herkkiä loukkaantumaan (tavalla tai toisella), joten Hayn lähtö ja Duberryn myynti 5 miljoonalla on ihan fiksua (ovat he ne heikoimmat). Kukahan tarjoaa eniten? Celtic, Bolton, Blackburn, Everton... Jono kasvaa koko ajan ;D

Harten lähtökään ei paljoa harmittaisi, siksi velttoileva kuva viime kaudesta jäi. Komeita summia pyöritelty ja muka Milanon Interiä kiinnostuneena ;).

Kelly saisi kyllä jäädä.

Mistäs moinen "Down under"-fobia, aaPee?
Burns ja Milosevic on halpoja pelimiehiä. Vai tarkoitatko noita maajoukkue retkiä, jotka tulevat aina sarjapelien päälle?

Viduka ja Kewell kuitenkin jäävät ;D.
Keweliä on pitänyt kovistella (Ridsdale) uuteen sopimukseen, kun herra meinaa lähteä ilmaiseksi sopimuksen päättyessä 2004.
 
> Mistäs moinen "Down under"-fobia, aaPee?

Ei siinä mitään sen suurempaa fobiaa ole, vaan vanha viisaus "Halvalla ei hyvää saa". Ei näyttöjä --> ei käyttöä --> tilaa vaikka niille omille junnuille.

Ja mielellään Viduka ja Kewell pidetään, tosin vaan pikkusen terävempinä kuin kuluneella kaudella.
 
Miksi Harte Pois? ???

Ei minun mielestä Hartea mihinkään pois pitäisi myydä, hyvä pakki joka osaa myös tukea hyökkäyksiä.. joku muu pois, muttei herranjumala Harte! No ok, ehkä asiaan vaikuttaa oma tykästymiseni Harteen, eikä hän viime kaudella paljoakaan loistanut, mutta ei hartea pois. Tämä on minulle samanlainen asia kuin monille se, että Bow jättää Leedsin.
 
Minun usko Harteen on ainakin kokenut melko rankan kolauksen. Mies on yksinkertiasesti hitaan ja kankean oloinen. Ei siinä vielä mitään, tällaisen puutteen voi korjata sijoittautumisella, mutta Harte ei valitettavasti tunnu hallitsevan sitäkään kovin vakuuttavasti. Joskus tulee vain sellainen olo, että mies pääsee avaukseen sen vuoksi, että joskus onnistuu vetämään pari hyvää vapaapotkua kassiin. Puolustajalle se ei mielestäni kuitenkaan riitä.
 
Itsekin olen huomannut kallistuneeni mielipiteissäni siihen suuntaan, että Harten tontille olisi syytä löytää parempi mies. Aivan niinkuin täälläkin on tuotu esille - Harten virheet maksoivat viime kaudella tukun pisteitä ja miehen MM-kisat sujuivat mielestäni katastrofaalisen huonosti: syötöt eivät juuri omia pelaajia löytäneet ja virheitä tuli joka pelissä.

Sääli sinänsä - sillä kyseinen herra on muutoin hyvinkin sympaattinen ja hänen vapaapotkunsa edelleenkin hyvin tehokas ase.

Vasemman pakin tontille löytyisi jo nyky-miehistöstäkin pari kyvykästä pelaajaa: Dom Matteo ja Frazer Richardson. Matteo on tosin vakuuttanut otteillaan lähinnä topparina - eikä hänestä hyökkäyssuuntaan pelatessa taitaisi kovin suurta hyötyä olla vasemmalla laidalla. Frazer Richardson sen sijaan jätti hyvinkin positiivisen mielikuvan itsestään esiintyessään Englannin paidassa vast'ikään pelatussa nuorten turnauksessa. Jokohan DOL olisi "pakotettu" antamaan nuorille pelaajille vastuuta - mikäli rahat eivät riitä uuden pelaajan ostoon kyseiselle tontille...
 
Mitäs mieltä olette tästä Rion tapauksesta. Nythän alkaa taas pahasti näyttään siltä, että manu nappaa Rion  :mad: Menikin pelaamaan niin hyvät kisat  ::)

Toivottavasti Rio haluaa vielä jatkaa Leedsissä! Ei kai tässä muu auta kuin odotella ja toivoa parasta...

Mills sai minulta kyllä lisäpisteitä. Pelasi hyvät kisat ja piti hermot kurissa !

Hartesta ei ole oikein mitään sanottavaa... Vaparit on kyllä hyviä, mutta...  :(
 
Hieman paha mennä sanomaan juuta tai jaata tuosta Rion tilanteesta. Mies itse tuntuu olevan tyytyväinen oloonsa Leedsissä, mutta toisaalta seura tuntuisi olevan valmis rahastamaan Riolla jo tässä vaiheessa. Ainakin tuohon suuntaan on DOLin kommentteja pakko tulkita.

30+ miljoonaa puntaa olisi tietty iso raha, mutta Ferdinandista ei mielestäni pitäisi luopua edes 40 miljoonalla. Jos tässä menestyksestä aiotaan lähivuosina haaveilla on Rion kaltaiset profiilipelaajat pidettävä seurassa maksoi mitä maksoi.

Samaa mieltä Millsistä Samin kanssa - hienot kisat mies pelasi. Herätti hyvillä otteillaan ilmeisesti mm. Arsenalin mielenkiinnon.

edit: typo
 
Rio pysyy kyllä Leedsissä, jos seura sitä vain haluaa. Toivottavasti se ei ahnehdi liikaa ja laske Ferdinandia menemään millään 30 miljoonalla.

--
However, Edwards hinted that sales would have to be made first if the club were to beat the existing transfer record - the £28.1million paid for Juan Sebastian Veron last summer.
"We've got a big squad here and you sometimes say, well in order to bring a player in, maybe you have to let somebody go, and that obviously happened in the case of Jaap Stam last year.
"I can't say that £28million won't be breeched, but I think it would have to be an exceptional player to do that. We'll have to see," he added.
--

Toisaalta ei MANU:llakaan sitä rahaa tuhlattavaksi asti ole, kuten yllä olevasta kommentista voidaan päätellä. Joten tuskin ainakaan paljoa yli 30 miljoonaa sekään on valmis maksamaan. Toivotaan, että Leedsin seurajohdon kantti kestää. Ja onhan rahaa tulossa sisään jo Bowyerin kaupoista, sikäli kun mies nyt minnekään lähtee (tai siis jos joku joukkue sen huolii  ;))
 
Kyllähän Rio varmasti Leedsissä pysyy, on Leeds niin haluaa. Mutta DOL:han sanoi, että ei kannate pitää miestä Leedsissä jos hän ei itse ole motivoitunut pelaamaan ER:llä...  ???

 
No nyt on uusi mies ruorissa ja siirrot jäissä.

Ainakin aussit on tuoreen ukkomiehen, Vidukan, mukaan onnensa kukkuloilla:
Tel on kuulemma tosi hyvä.

Bowyerille on taas tarjottu mahdollisuutta jäädä, mutta eihän mangerin vaihdoksen pitäisi muuttaa tilannetta yhtään parempaa (Judaksen kannalta). DOLhan oli paras kaveri!
Liverpool odottelee 7 miljoonan tarjouksella (pilkkahinta!).

Keane varmasti taistelee paikastaan.  ;D

Rioa ja Millsiä Tel oli kehunut MM-kisoja kommentoidessaan vuolaasti ja halunnee pitää miehet.
Mutta joku kertoi Rion lähtevän näitten sotkujen takia.
Muttei ManUun, sopimus kieltää siirron Valioliigaan. ;D
 
Alkaahan se Duberry jo ittekin tajuaan, mitä sen pitää tehdä  ;D

He is reported to have told new boss Terry Venables he wants to leave Leeds and his representative, Phil Graham, has told BBC Sport Online that Blackburn, Bolton and Everton have all expressed an interest in the £4million rated defender,

"Michael has told the manager how he feels," Graham said. "It's nothing to do with the new manager - this is how he's felt for a long time. He feels he needs first-team football.

 
Toivottavasti saadaan mainitut 4 miljoonaa. Se olisi ihan hyvä raha reserveihin jämähtäneestä (ja luultavasti ylipalkatusta) pakista.

Sattuuko muuten kukaan tietämään missä kunnossa Radebe tällähetkellä on? Tuli vaan mieleen jos Ferdinand sattuu lähtemään niin pelikuntoinen Radebe olisi aika kova sana ensi kaudella
 
Lucas pelasi ihan kohtuulliset mm-kisat ottaen huomioon millaisessa loukkaantumiskierteessä oli ennen kisoja.

Kisoissa taisi satuttaa lievästi polven tai nilkan, mutta pitäisi olla nyt täydessä iskussa taistemassa paikasta avauskokoonpanossa.
 
Ainakin kertoilee olevansa kovassa kunnossa ja täynnä pelihaluja.
Tähtäimessä vuoden 2006 MM-kisat. ;D
 
Back
Top