Kokoonpanospekulointia

Bremner

Active member
Kauden avauspotkun uhkaavasti lähetessä on hyvä hieman kurkistaa Reidin pääkopan sisälle ja puntaroida millaisella miehityksellä Toon Armyn kaatoon lähdetään. Reid hakee Domin hankinnan jälkeen edelleenkin vahvistuksia - lähinnä kaiketi hyökkääjää / hyökkäävää keskikenttäpelaajaa, mutta mistään supertähdistä tyyliin Nakata lienee turha tässä vaiheessa enää haaveilla.

Oma ennakkoveikkaukseni Reidin avauskokoonpanosta Newcastle-ottelussa:

Robbo​
Kelly  Camara  Matteo  Harte​
Barmby  Morris  Batty  Domi​
Smith  Viduka​

Saas nähdä sijoittaako Reid Matteon keskuspuolustajaksi, vai peluuttaako miestä keskikentälle. Paljon riippunee siitä miten Battsin harjoituspelit Dublinissa sujuvat. Duberryn sijoittaminen avaukseen ei tunnu kovin hyvältä ajatukselta.

Oma valintani avauskokoonpanoksi olisi:

Robbo​
Kelly  Camara  Matteo  Harte​
Barmby  Batty  Domi​
McMaster​
Smith  Viduka​

Kotona olisi saatava hyökättyäkin, siispä laittaisin McMasterin rohkeasti kentälle pelintekijäksi. Pelinappulat ovat aika vähissä, joten riskillä myös Harte kentälle vaikka vastassa onkin nopeita miehiä. Vaihtoehtona olisi laskea Domi alemmas ja peluuttaa Wilcoxia vasempana laiturina. On ilmeistä että Reid suosii Kellyä Millsin kustannuksella, eikä itsellänikään mitään tuota vastaan ole - päinvastoin.

Miten on kanssafoorumistien laita - ketä laittaisitte avaukseen ?
 
Aika samoilla linjoilla olisin myös minä.
Mutta keskustaan laittaisin Battyn ja Morrisin lisäksi Seth Johnsonin. Näin Domi korvaisi Harten vasenpana pakkina.

Hyökkäävänä keskikenttänä voisi kokeilla Barmbya tai sitten voisi laskea Smithin sille paikalle ja nostaa Bridgesin kärkeen.
Tietysti tuolla paikalla voisi kokeilla myös joku lupaavista junioreista ( Milner, Lennon ). Ihan hyvältä hankinnalta vaikuttaa tämä Domi, ainakin vahvistaa heikkoa vasenta laitaa!
Onkos Radebe peli kunnossa?

Robbo


Kelly  Camara  Matteo  Domi


Johnson  Batty  Morris

Barmby

Smith  Viduka​
 
Radebe taisi aloittaa varsinaisen harjoittelun jalkavaivojensa johdosta vasta pari viikkoa sitten. Tuskin lienee vielä pelikunnossa kun sarja alkaa. Tai mistäs sitä Chiefistä koskaan tietää...
 
Tässä kokoonpano, millä Newcastle kaatuu:


                   Robbo

Kelly       Mills       Matteo      Harte

Barmby   Johnson   Morris       Domi

             Smith      Viduka


Milner, Bridges ja Batty vaihdosta kentälle, niin eiköhän se ole siinä  :D
 
itse en sen kummemmin rupea reidin ajatuksia lukemaan, joten laitan tähän oman "suosikki aloituksen":

                Robbo
   
   Mills Camara Matteo Harte

                 Batty

    Barmby   Morris    Domi

            Smith
                     Viduka
Penkki:
Mokke?
Kelly
Johnson
Milner
Bridges

Batty on tuolla kyseisellä paikalla,jos vaan malttaa maata tossa keskikentän pohjalla,ni aivan huippuäijä.
Et semmosta...
             
 
Oma valintani olisi:

                       Robinson

        Mills - Matteo - Camara - Harte

        Kelly - Batty - Johnson - Barmby
      (Milner)
                   Smith - Viduka

Batty ja Johnson rikkovat raitapaitojen rakentelun keskikentällä ja laitojen kautta hyökätään ja rakennetaan tarvittavat maalit. Domi ei pääse vielä avaukseen, koska ei ehdi sopeutua tarpeeksi, mutta kauden vanhetessa mies nähdään jo vasemmassa laidassa.
 
Laitetaan vastapainoksi oma versio:

               Robbo

Mills   Matteo   Camara   Domi

Kelly   Batty    McMaster   Morris

          Smith   Viduka  

Ja vähän sepustusta.
Alakerta lienee ihanne-sellainen, Ian Harten nopeus laidalla ei riitä pidättelemään vastustajia mikäli saman laidan keskikenttämiehellä ei ole taipumusta puolustamiseen, Morrisin peliä en ole seurannut sillä silmällä että syvemmät analyysit onnistuisivat ennen kuin kausi alkaa.
Keskikentälle Kelly oikeaan laitaan, tällä hetkellä ainoa keskikenttämiehemme jolla on kunnon keskitykset ja nousut laidalta, Battya ja Johnsonia en laittaisi samaan aikaan kentälle, Nick Barmby on pelistä toiseen perin näkymätön eikä mielestäni ole aloituspaikan arvoinen. Jamie McMaster kokoonpanon musta hevonen, näppärä ja nokkela pallon kanssa, vähän pelituntumaa ja mitä tahansa voi tapahtua isompiakin vastustajia vastaan, Morris vasemmalle. Hyökkääjistössä ei liene yllätyksiä.
 
Kun nimiä paikoilleen pistää, huomaa kuinka huutava pula meillä on taidosta.
Avaus voisi olla myös tällainen:

      Robinson
Kelly Mills Camara Domi
Barmby Matteo Morris Wilcox
     Smith Viduka

 
Tästä minä tykkään, siis line-upeilla leikkimisestä:

Itse rakentelin seuraavanlaisen palapelin:
(tässä ainoa miettimiseni aihe on 'miten hyvä Barnby on vasemmalla')

Toinen kysymysmerkki on mahdollinen Vidukan haluttomuus.


     Robbo
Mills   Matteo   Camara   Domi
Kelly   Batty    Morris    Barnby
      Smith   Viduka


Kelly pystyy putoamaan pakiksi ja vaihtopenkillä ovat myös Milner ja Seth Johnson

Harten erikoistilanteita tulisi ikävä, mutta realiteetit ovat mitä ovat.

Jos Barnby on vasemmalla outo, niin sitten pyöräytetään edellinen paketti seuraavaksi:

Mills parhaassa kunnossaan hakkasi Duberryn keskustassakin, mutta jossakin viestissä jo kysyin viisaammiltani mikä hänelle tuli….


     Robbo
Kelly Mills Camara Matteo
Barnby Batty    Morris Domi
    Smith   Viduka


Vaihtoehtoni ovat aika perinteisiä, mutta jos veljien lineupeista pitäisi valita, niin  Dacourtin line-up saisi minulta yhden äänen ;)
 
Toinen kysymysmerkki on mahdollinen Vidukan haluttomuus.

Tuo kyllä pistää miettimään...
Vidukahan jättäytyi pois Irlannin reissusta vedoten nilkkaansa ja on ollut kyllä aika vaisu myös harjoitusotteluissa, kuten kyllä muukin joukkue. Toivotaan nyt kuitenkin, että herra innostuu pelaamaan ja unohtaa agenttinsa haihattelut..

Positiivista ainakin on se, että nuoret Lennon ja Woods saavat Irlannissa näyttöpaikan.

Kiitokset veli Jokelle äänestä!  :)
 
Itselleni tuli tässä mieleen, että miksikäs ei vois laittaa alotukseen ihan kylmästi pari taitavaa junnua. Kokemusta kuitenkin löytyy muilta jo ihan riittämin. Nälkä,tahto ja into näillä junnuilla on varmasti kova. Onhan se totta, että ailahtelevia otteet saattaa olla,mut pelaamallahan se kokemus karttuu. Joten tässä yksi versio kokoonpanosta.On tämä mukavaa ;)

           Robinson

Mills  Camara  Matteo  Domi

    Milner  Batty  Morris

           McMaster

         Smith  Viduka

Näitä vois tehä vaikka sata. Lupaan et kolmatta en enää rustaa...tänne. Paperilla niitä on jo varmaan se sata. Ei muuta kun mielenkiinnolla oottelemaan,et ketkä sieltä ER:in tunnelista ekassa matsissa kentälle kirmaa.
 
Mie oun sammaa mieltä. Eli suosin sitä että junioreille annetaan näytönpaikkoja edustusjoukkueessa. Riittäneekö Reidillä tuohon sitten rohkeus...?

Milner pelasi viikolla loistavan pelin reserveissä Ketteringiä vastaan. Kun Milner jäi perinteisellä paikallaan oikeassa laidassa hieman statistin rooliin - laittoi joukkueen peluutuksesta vastannut Steve Agnew (en edes tiennyt että kyseinen vanha liigajyrä - mikäli on sama mies - riveissämme on !) Milnerin keskemmälle ja a vot ! tuloksena hattutemppu.

Eli kyllä jotain positiivistakin Leedsistä näinä päivinä löytyy niinkuin kannattajien keskuudessa hyvin tiedetään. Paljon lupaavia nuoria murtautumaisillaan edustusjoukkueeseen. Osaisivat nyt vain pitää heistä kiinni ja antaa kehittymiseen vaadittavaa vastuuta. Lennon, Milner, McMaster etunenässä voisivat tuottaa kauden mittaan vielä hyvinkin positiivisia yllätyksiä.
 
Tottakai huippuseurassa, joka Leeds edelleen on, riittää lupaavia poikia. Milner, McMaster ja kumppanit voivat olla kauden positiiviset yllättäjät. Mutta kokoonpanoa ei heidän varaansa voi kivikovassa liigassa rakentaa.
Nuori pelaaja on aika helppo ajaa sisään kokeneiden ammattilaisten kanssa. Mutta jos nuorukaisia on samaan aikaan enemmän kuin kaksi kentällä, vaikeuksia on luvassa.
 
Nuori pelaaja on aika helppo ajaa sisään kokeneiden ammattilaisten kanssa. Mutta jos nuorukaisia on samaan aikaan enemmän kuin kaksi kentällä, vaikeuksia on luvassa.
Veit varpaat suustani....

Joku kertoi Milnerin pelanneen jo keskikentän keskellä.

Tämän tiedon saatuani parannanpa lineuppiani hieman:
               
              Robbo
Kelly Mills Camara Matteo  
Batty    Morris    Domi  
              Milner    
         Smith   Viduka

Sijoitan edelleen Mills:in avaukseen, vaikka en ole varma hänen nykykunnostaan.

Jos hän (siis Mills) on todella niin rapakunnossa kuin  jotkut kertovat niin Matteo keskelle ja Harte hasardilla vasemmaksi pakiksi (onhan Domi hänen yläpuolellaan).

 
Back
Top