Lainapelaajamme maailmalla.

smithnjones

Well-known member
Veli Manaaja kaipasi niin tehdään..

Millwall näemmä nousija-ainesta ensi kaudella 😜

Olikos... Meillä ei muuten taida olla vielä pyhitetty omaa keskustelupuuta lainapelaajien edesottamusten seuraamiseen? Tai sitten on jo vajonnut kauas keskusteluhistorian hämäriin 🤔
 
Eli pistetään nyt sitten tämän alle. Cresswell aloitti maalilla Millwallissa, keltainenkin saatu. Shack avauksessa myös.
 
Paljot kiitokset aloitteellisuudesta! Itse olin vielä vasta ääneenajattelemisen asteella 😁

Creswell maalasi sitten vielä toisenkin, avittaen näin Millwallin avauskierroksen 2-0-voittoon Stokesta. Eli nollapelikin vielä. Ihan kelpo debyytti Championshipissä (y)
 
Creswell maalasi sitten vielä toisenkin, avittaen näin Millwallin avauskierroksen 2-0-voittoon Stokesta. Eli nollapelikin vielä. Ihan kelpo debyytti Championshipissä (y)

Tästä huolimatta Millwall ei ole fanituksen kohteeni ;)
 
Oli mennyt ohi aiemmin, mutta Tyler Roberts debytoi ärrien paidassa viikolla cupin matsissa. Sisään 60 min ja sen jälkeen upea veto ylänurkkaan. Ei saanut tuollaisia aikaiseksi meillä ikinä. Teki vielä pilkkukisasta toisen.
 
Seuraavat pelaajat ovat tällä hetkellä lainassa:
1) Dan James (Fulham)
2) Lewis Bate (Oxford)
3) Helder Costa (Al Ittihad Club)
4-5) Charlie Cresswell & Jamie Shackleton (Millwall)
6) Jack Jenkins (Salford)
7) Stuart McKinstry (Motherwell)
8) Mateusz Bogusz (Ibiza)
9) Ian Poveda (Blackpool)
10) Tyler Roberts QPR)
 
Meillähän on aikamoinen liuta pelaajia vuokralla ympäri maailmaa, KUN me noustaan kauden lopussa takaisin valjuun, ketkähän näistä pelaajista sitten jatkais meillä?
Halutaanko me ketään näistä ees takaisin?

Robin KochEintracht FrankfurtSummer 2024 (Permanent deal already agreed)
Brenden AaronsonUnion BerlinSummer 2027
Rasmus KristensenRomaSummer 2027
Marc RocaReal BetisSummer 2026
Max WoberBorussia M'gladbachSummer 2027
Jack HarrisonEvertonSummer 2028
Sam GreenwoodMiddlesbroughSummer 2026
Cody DramehBirmingham CitySummer 2024
Luke AylingMiddlesbroughSummer 2024
Darko GyabiPlymouth ArgyleSummer 2026
Ian PovedaSheffield WednesdaySummer 2024
Diego LlorenteRomaSummer 2026
 
Last edited:
Ketähän tuosta takaisin olisi tulossa... Aaronson, Kristensen, Harrison ja Gyabi. Kyllä mä nyt näkisin, että saavat tulla Farkelle näyttämään onko käyttöä vai ei, jos kiinnostusta on molemminpuolin. Harrison nyt ainakin ihan todistetusti kelpo pelaaja.
 
Farke vihjaisi aikaisemmin talvella etteivät lainapelaajat ole kovinkaan tervetulleita takaisin.Haluaa tietysti rakentaa oman joukkueen.Jotain on kumminkin tehtävä sillä monella pelaajalla vielä useampi vuosi sopimusta jäljellä.
 
Kyllähän noista jotain killinkejä saa, jos kaikki pitäisi myydä. Aaronsonista pitäisi koulia joku Rutterin vaihtomies, koska hänestä ei varmaan riittävää korvausta saa. Ehkä Kristensenistäkin olisi vielä leivottavissa laitapakkirotaatioon peluri. Jos/kun Anthony palaa Bourneen, niin siinä on Harrisonille paikka.

Mutta eiköhän siellä herrat toimistolla tiedä mitä ovat tekemässä, löytyy varmaan suunnitelmat molemmille mahdollisille sarjatasoille. Ja varmaan jotain kuulumisia lainapelaajiltakin saavat pitkin kautta
 
Back
Top