Leeds-Arsenal 22.11.2020 klo 18:30 vkisa

tc

Active member
Ekan puoliajan loppu oli jo hyvää peliä. Loistopaikkoja, huonoja kuteja. Pitäisi johtaa.
 

KakeJ

New member
Ei päässyt Rodrigo kokeilemaan vasurilla kolmatta kertaa, joka olisi kenties toden sanonut. Toivottavasti jatkossa osuu kehikon sisään, joka tapauksessa hyvä pelote boksin ulkopuolella.
Kolme pistettä olisi pitänyt ylivoimalla tästä ottaa.
 

smithnjones

Active member
Hehtaaripyssyllä ammuttiin. Meillä enemmän vetoja kuin Poolilla Leicesteriä vastaan. He tekivät kolme. Klich ja Dallas pääsivät muutamaan kertaan alueelta ampumaan mutta taivaantuuliin. No olihan huonoa onneakin mutta ei se kaikkea selitä.
 

aaPee

Active member
Hehtaaripyssyllä ammuttiin. Meillä enemmän vetoja kuin Poolilla Leicesteriä vastaan. He tekivät kolme. Klich ja Dallas pääsivät muutamaan kertaan alueelta ampumaan mutta taivaantuuliin. No olihan huonoa onneakin mutta ei se kaikkea selitä.
Mutta oli onneakin; Meslierin läpiajon torjunta ja Cooperin käden pallokosketus ilman pilkkua. En tiedä kuinka tuota käsivirhettä nykyään tulkitaan :unsure: Näissä oli mahdollisuudet vierasvoittoon, mutta ei onneksi tällä kertaa.
 

Manaaja

Member
Pitäisiköhän poikien alkaa tähtäämään maalipuihin, tai jopa katsomon puolelle, jotta osuisivat paremmin verkon perukoille? Kyllä meinaan näillä maaliodottamilla alkaa jo olemaan vaikeampi olla osumatta kuin osua. Vastustajalle vielä punainen ja meidän täydellistä dominointia... Noh, onneksi vastus ei tällä kertaa ollut Wiganin tasoa; saatiin edes piste.

Mieleni minun tekevi nyt vähän turinoida. En löytänyt kolmen sekunnin aktiivisella etsimisellä aiheeseen sopivaa foorumiosiota, joten tämä keskustelupuu saa kelvata. Nimimerkkini on siis Manaaja, joka juontuu mieltymyksestäni tahkota Football Manager -pelisarjaa. Viimeisin projektini sarjan 2020-painoksen parissa on luonnollisesti "Take us home", eli hypätä Bielsaksi Bielsan paikalle ja kokeilla, miten helposti sama homma käy meikäläiseltä (tietokonepelithän tunnetusti vastaavat sataprosenttisesti reaalimaailmaa) 🙄

No, siinä heti alkujaan tutkaillessani Bielsan valmentajaprofiilia, jossa lueteltiin pitkä lista hänelle tyypillisiä valmennuksellisia tavaramerkkejä (tappoprässi, ei varmistele johtoasemaa, pieni pelaajarinki, jättää pelaajahankinnat johtoportaan huoleksi, ym ym...) pilkisti silmään eräs mielenkiintoinen kuriositeetti: "ei panosta erikoistilanteisiin". Siinä tuli heti itselle sellainen ahaa-elämys, että: "Ahaa!" Toden totta - kun oikein miettii, että mekin nyt jonkun verran pallonhallintamme ansiosta saamme matseissa erikoistilanteita, niin ei niiden toteutusta oikein hyvällä tahdollakaan ole voinut sanoa miksikään nerouden ilmentymäksi. Meillä ei oikein ole ajatusta, eikä materiaaliakaan saada niistä irti kunnollista hyötyä. Pikemminkin vain Barca-tyyliin hoidetaan nopeasti pois alta, että päästään taas jatkamaan (tuloksetonta) jauhamista.

Minä nimittäin omassa pelitallennuksessani törmäsin täysin samaan ongelmaan kuin tosielämänkin chämppäri-Leeds: Täydellistä hallintaa matsista toiseen, mutta ei koskaan mistään sisään. KUNNES. Laitoin erikoistilannekuviot uusiksi. Ja hupsista - Coops, White ja joskus myös Struijk rupesivat puskemaan maaleja kulmureista ja vapareista. Tämä auttoi kääntämään useat tasapelit voitoiksi. Ja monesti kun tällä tavoin pääsi johtoasemaan, pakottaen näin vastustajat tulemaan enemmän ulos kuorestaan, rupesi "normaali" bielsaballkin puremaan paremmin.

Radrizzanikin innostui ja vaati, että Leedsin pelityylin täytyy jatkossa olla aktiivisen, hyökkäävän ja näyttävän jalkapallon lisäksi myös täysillä erikoistilanteita hyödyntävää. Nyt onkin kesän siirtoikkunassa hakusessa iso ja atleettinen target-hyökkääjä, sekä muutenkin lisää pääpelivoimaa tulevaa Premiership-kautta varten, eli täsmäaseita erikoistilanteisiin ja matalia blokkeja vastaan. Hylkäämättä kuitenkaan bielsaballin perimmäistä ideaa, mutta muokkaamalla sitä tarvittaessa suoraviivaisemmaksi.

Mr. Bielsa, if you've somehow found your way onto this forum, please use an online translator to find out what's posted above, and feel free to take the full advantage of the advice provided. Thank you! 😂
 

smithnjones

Active member
On huomattu erikoistilanteiden köyhyys. Oisko niin että meillä suht lyhyttä pelaajaa, ainakin aiemmin, niin ei edes yritetä. Janssonin aikana jokunen byyri tulikin.. Coopperilta myös.
Mutta ootteko panneet merkille että kun saadaan rajaheitto, niin meidän ukot ei tiedä kelle heittää? Kestää ja kestää kun ne etsivät vapaata ukkoa ja sitten heitetään vihulle. Tätä ollut jo vuosia ja U-23 huomasin tänään saman. Poolillahan on tähän palkattu jopa koutsi.
 
Top