Leeds-Chelsea Ke 11.05.2022 klo 21:30 vkisa

LUIGI

Active member
Reissuun meno, niin...

Leeds 2 - 1 Chelsea
Harrison, James
 
Last edited:
Leeds 1-0 Chelsea
Gelhardt

Nyt ollaan siinä tilanteessa että on aivan sama kuka tulee vastaan, pisteitä on otettava.
 
Leeds 3 - 2 Chelsea
Raphinha, Rodrigo, Struijk

Chelsea lähtee ihan ykkösmiehistöllä, eli eivät liiemmin lepuuttele Cup-finaalia varten. Toivottavasti ei siitä huolimatta peruutella ja varmistella, vaan rohkeasti painetaan päälle. Ja jos Wolvesinkin nallipyssyt osuivat Chelseaa vastaan kahdesti, niin kyllä me ainakin kolme tekaistaan. Nyt nimittäin tekisi voitto tähän väliin terää. Meillä muuten erikoinen miehitys, toki osittain olosuhteiden pakostakin.
 
Mitä tähän sanoisi..? Piti saada kärkeä kiinni mutta jäätiinkin valovuoden päähän niistä. Big sixiä vastaan 12 ottelua ja 12 tappiota. Maalit 8-47.
Divari kutsuu ja joukkue uusiksi.. omistus kenties myös.
 
Tämä oli kyllä identtinen Arsenal-pelin kanssa, aikainen takaisku ja punainen. Nyt Brightonista täytyy sitten kairata voitto tavalla tai toisella ja toivoa, että Burnleyn loppukauden saldo on maksimissaan se 2p, sillä vahvasti epäilen, että panokseton, mutta vapautunut Brentford syttyy vielä viimeiseen kotipeliinsä, eikä sieltä liikene meille enää kotiinviemisiä.
 
Tää ei enää edes muistuta jalkapalloa :mad: Kaikki lajin perusasiat hukassa ja sitten tulee vielä näitä aivopierua, että päästään pelaamaan 10:llä. Ihan kuin se siten onnistuisi paremmin. Nyt on mennyt lajit sekaisin valmennukselta. Se oli valmentaja Reijo "Rymy" Petkelströmin jääkiekkoa vartenlaatima taktiikka, jossa muiden pelaajien osana oli ottaa jäähyjä niin Elmolle tulee enemmän pelitilaa. Tämä ei toimi jalkapallon valioliigassa. Ainakaan jos ei ole sitä Elmoa.
 
Back
Top