Leeds - Ipswich

strongbow

New member
Hieno ottelu Leedsiltä ja tärkeä 2-0 voitto ja uefa-cup paikka on otettavissa. Ipswichille tappio oli erittäin kiusallinen putoamis taistelua ajatellen. Kyllä on eteenpäin menty.

Maalit:

Fowler 46  1-0

HArte 78[rp]  2-0
 
Terveisiä SOTG'lta. Peli oli hyvä. Leeds hallitsi koko peliä lukuunottamatta muutamaa minuuttia, jolloin Ipsu piti palloa aika hyvin. Ekalla puoliajalla oli yks kunnollinen 'melkein maali', tais olla Kelly asialla, joka muutenkin pelasi taas tosi hyvin, joten pitäis olla mahdollisuuksia WC joukkueeseen. (Peliraportit kertoo varmaan toista, mut mä katon peliä miten katon, enkä hirveesti sitä analysoi koskaan).

Yleisö oli tavallista kovemmalla äänellä mukana, mikä oli helvetin hyvä juttu, eikä mitään negatiivisia huuteluja kuulunut, DOL:n ei tarvi kuin kättään nostaa, niin siellä on 39000 ihmistä takana. (Ipsulaisia ei ollut kuin muutama sata.)

Tuuli oli kamalan pyörteinen ja kai se on jo myrskytuulta, mikä täällä taas pyörii. Ipsun maalivahti ei maalipotkuihin löytänyt paikkaa, missä pallo olis pysyny paikallaan, mistä tietysti sai kuulla  ;) Mut Martyn ei.  ;D

Toinen puoliaika - muutama sekunti ja BANG! 441 minuuttia maalitonta peliä oli vihdoin ohi!!!!!!! (Tämä minuuttijuttu piti kyllä tarkistaa virallisilta sivuilta, koska täällä on laskettu että montako minuuttia menee aina maalien välillä.) Se Fowlerin maali, mä olin vaan onnesta sekaisin, että mieleen jäi että se oli jotenkin sen maalivahdin vika, se jotenkin sekoili, enminämuista. Toisellakaan puoliajalla ei Ispwichin peli kulkenut sen paremmin. Pelaajista jäi mieleen nr 11, jolla meinas palaa pinna. Siis sinipaitainen 11, Bowyerhän ei vielä pelaa. Penalty oli selvä, kun maalivahti veti jalat alta rangaistuspotkualueella; Smiffy nurin. Ian Harte otti paikan, maalivahti meni täysin päinvastaiseen suuntaan, ja siellä se oli KAKS NOLLA. Kaunis rangaistuspotku se oli.

Harte missas yhden hyvän vapaapotkupaikan aiemmin. Kulmista ei saatu mitään aikaan, mikä ei ole uutta. Mut tulos oli pelin mukainen, olis kyl voinu olla kolmenolla, toisen puoliajan loppu oli semmosta.

Hieno juttu, tosi hieno juttu. Töissä sanoin kaksnolla, mut ne vaan nauro mulle. Hah, ei naura enää. ;)

Hyvää yötä.

Cromwell
 
No nyt taisi peli sujua jo vähän paremmin. Saa DOL ja kumppanit taas hengähtää hetkeksi.

27 pistettä jaossa, ohjelma näyttää tältä:

17.3.2001 Leeds United - Blackburn Rovers
23.3.2001 Leicester City - Leeds United
30.3.2001 Leeds United - Manchester United    
----------------------------------------------
1.4.2001 Tottenham Hotspur - Leeds United  
7.4.2001 Leeds United - Sunderland    
13.4.2001 Aston Villa - Leeds United    
20.4.2001 Leeds United - Fulham  
27.4.2001 Derby County - Leeds United  
----------------------------------------------
11.5.2001 Leeds United - Middlesbrough  

Äkkiseltään katsottuna MANU ja Aston Villa pelit tulevat ehkä olemaan kaikkein tiukimmat? (Ei toki sovi unohtaa Tottenhamiakaan)

Newcastleen eroa sarjataulukossa on 7 pistettä ja molemmilla on pelattuna yhtä monta ottelua, joten tuokin voisi vielä olla mahdollista. (Tosin Chelsea on kyllä myös vaarallisen lähellä, ja Newcastlen loppukauden ohjelma on myös melko helppo...)

No toivotaan, että Leeds kerää loppukaudella maksimaalisen pistepotin.  Se mihin se riittää, riippuu sitten muista joukkueista  :)

UEFA cuppiin mennään ihan helposti, ei tee edes tiukkaa  ;D
 
Back
Top