Leeds-Malaga

Bremner

Active member
Tämän illan avauspotkuun kolme tuntia ja aikaa hieman pohtia ottelun alkuasetelmia. Paljon on ollut (huhu-)puhetta siitä, että jos peli hävitään - poistuu Malagan myötä Yorkshirestä myöskin T.Venables. Tuo voi hyvinkin pitää paikkansa, sillä UEFA-cup on mitä ilmeisimmin ainoa "rahasampo" Leedsille tällä kaudella ja putoaminen tässä vaiheessa olisi johtokunnalle taatusti hyvin vaikea pala sulattaa.

Saas nähdä millaisella ryhmityksellä tämän illan otteluun lähdetään. Varmuudella ovat ilmoitusten mukaan poissa Viduka, Kewell, Lucic ja Milner. Danny Mills ja Lee Bowyer lienevät sen sijaan kokoonpanossa. Kärjessä Smiffyn parina lienee Bridges, vaikkakin Fowlerkin alkaa jo olla siinä kunnossa että hänet voisi avaukseen laittaa. Fowler joutunee kuitenkin tyytymään vaihtopenkkiavaukseen yhdessä Seth Johnsonin kanssa.

Malagan ykköstykki uruguaylainen Dario Silva pelaa tänään ja hänen eliminoimisessaan riittää Woodylla ja Radebella taatusti puuhaa. Itse muistan Silvan parhaiten viime talven MM-karsintaottelusta Uruguay-Australia, jossa mies oli osaltaan pudottamassa Harryä ja kumppaneita MM-lopputurnauksesta.
 
Starting XI
 13. Robinson, Paul
 18. Mills, Danny
 6. Woodgate, Jonathan
 22. Duberry, Michael
 2. Kelly, Gary
 11. Bowyer, Lee
 19. Bakke, Eirik
 24. Okon, Paul
 16. Wilcox, Jason
 17. Smith, Alan
 8. Bridges, Michael
 Substitutes
 1. Martyn, Nigel
 3. Harte, Ian
 5. Radebe, Lucas
 14. McPhail, Stephen
 20. Johnson, Seth
 27. Fowler, Robbie
 36. Kilgallon, Matthew

Duberryn tilalle Radebe ja Bakke/Okon-linjalle Johnson, niin sitten voisi jotain odottaakin.
 
Oh Bugger ! Duberry saa tosiaan näemmä luoton Venablesilta ja Chief aloittaa penkillä. Kentällä aaPeenkin mainitsema miehitys näyttää tältä:

Robbo​
Mills  Woody  Doomberry  Kelly​
Bowyer  Bakke  Okon  Wilcox​
Smith  Bridges​

Keskikenttä ei ennakkoon oikein vakuuta, mutta ehkäpä herrat yllättävät positiivisesti. Toivon mukaan Okon on se joka puolustaa ja Bakke pyrkii tekemään peliä.
 
Duberryn tilalle Radebe ja Bakke/Okon-linjalle Johnson, niin sitten voisi jotain odottaakin.

Samoilla linjoilla, keskikentällä tämäkin taas varmaan ratkaistaan.
Jännä muuten nähdä Kelly vasempana pakkina, nephew tippui penkille...


 
Voi ei...loukkaantuiko Bridges jälleen...?  ??? Pahalta kuullostaa.

Ja Dely Valdez rankaisee: 0 - 1. Nyt tarvittaisiin kaikki yleisön tuki ja takavuosien Euro-cup -pelien hurmos päälle. Ei taida enää nykyään moinen onnistua...
 
Voi ky*pä!! Pahinta on, jos nuo latinopuppelit onnistuivat murjomaan Bridgesin takaisin lasarettiin.. :mad:
 
BAKKE !!!!!  :D :D :) :)   1-1. Hienoa !

Puolen tunnin pelin jälkeen voi sanoa että Fowler on tuonut Leedsin peliin aivan uutta eloa. Hyviä syöttöjä selostuksen mukaan ja syöttö myöskin Bakken kauden avausmaaliin.

Malagan hyökkäyskaksikko Silva / Dely Valdez ja hyökkäävä keskikenttäpelaaja Kiki Musampa ovat olleet koko ajan vaarallisia, joten kiikun kaakun tässä tällä hetkellä ollaan. Tunnelma katsomossakin mukavasti noussut...
 
Ai että Bakke ei kerinnyt alta pois - vai...?  ;)

Bridgesin vamma vaikutti aika vakavalta. Tuskainen oli vielä kun paareilla kentältä kannettiin. Aika lohduton tilanne jos sama akillesjänne taas pamahti... :(
 
Bridgesillä kuulemma akillesjänne mäsänä, loppukausi meneekin sitten lasaretissa. Voi VITUN VITTU, kyllä osaa olla huono tuuri!!! En edes osaa kuvitella miten Bridgesiä tilanne surettaa. KIITOS MALAGA!  :mad: :mad: :mad: :mad: :'( :'(
 
27 mins: News from the Elland Road treatment room confirms that Michael Bridges may miss the rest of the season with a ruptured ligaments.

:( :( :(
 
Robbo pitää jälleen tuttuun tapaansa linnaketta pystyssä. Hienoja pelastuksia toinen toisensa perään. Herätys nyt muu joukkue !!!  :mad: :mad:

HT 1-1. Vielä ollaan taistossa mukana. Smiffy ollut selostuksen perusteella yllättävän pimennossa. Bowyerkaan ei ole oikein saanut konettaan käyntiin. Hänen tilalleen ei penkiltäkään löydy oikein korvaajaa. Korkeintaan jos Harte tulee kentälle ja Kelly siirtyy oikeaan laitaan. No - ehkäpä Bow saa itsestään enemmän irti toisella jaksolla.
 
Linnakkeen muurit ja vallit ovat sortuneet aikoja sitten, nyt taistellaan kellareissa ja viemäreissä. Näin tilanne ilmaistuna Stalingrad termein.. :(
 
Jakson lopulla tosiaankin pari kiharaa paikkaa Malagalla, Robbo taas poika paikallaan. Saatiin kuitenkin otetta, toivottavasti jatkuu loppuun asti. Bridgesiä ei voi kuin ihmetellä, miten voikin kaverilla olla NOIN kamala tuuri...
 
hmm..tännehän pitää kohta melkein perustaa reaaliaikainen chat, jotta kaikki koneen ääressä peliä jännäävät saavat jakaa tuntojaan toisten kanssa :)
 
hmm..tännehän pitää kohta melkein perustaa reaaliaikainen chat, jotta kaikki koneen ääressä peliä jännäävät saavat jakaa tuntojaan toisten kanssa :)

Se on se cup kun vie väkisin mennessään - eikä mitään CL:ää vaan ihan
oikeaa Europalloa Eurosäännöillä  :)

Muuten mitä muita puitteita käytätte kuin seuran sivujen radioselostusta?
BBC R5 tietysti selostaa Poolin peliä, mutta tekstiseurantaahan riittää...
 
Ilman nettiyhteyttä olisin ainakin minä BBC Radio 5:n Five Live -ohjelman armoilla. Radio Airella on keskiaaltotaajuuskin (828 kHz), mutta siltä tulee iltaisin yleensä ainoastaan Yorkshiren alueen ketjuohjelmaa, eikä asema sitä paitsi kuulu Suomessa - ainakaan täällä päin - kuin hyvin harvoin talven pimeimpinä öinä ja aamuina. Leedsin toinen keskiaaltoasema - BBC Radio Leeds 774 kHZ on hieman yleisempi, muttei lähetä suoria otteluselostuksia.

UEFA:n nettisivuilla lienee myös jotain Live-seurantaa. En tosin sitä itse käytä.

----

Itse pelissä uskoisin maalin vielä jompaan kumpaan päähän syntyvän. Iskisiköhän pimennossa ollut Euro-Smith kohta maalin...
 
perkele.
Jos jotain positiivista haetaan, niin Venablesia tuskin tarvitsee enää kauaa katsella. (niin no, näinhän on sanottu jo jonkin aikaa, mutta kyllä kohta jotain tapahtuu..)
 
1-2 ja esirippu laskeutuu Venablesille...

Onhan tässä vielä hetki aikaa, mutta että kaksi maalia pitäisi vielä tehdä - ei taida onnistua. Jokseenkin masentavaa kaiken kaikkiaan.
 
Back
Top