Leeds - Man Utd su 20.2.2022 klo 16.00 vkisa

Castaway

Active member
Pitkään odotettu scumin visiitti Elland Roadille täyden katsomon edessä. Piste-ero 18. sijaan nyt 5 pistettä eilisen matsien jälkeen, ja viikon sisään pelataan myös Liverpoolia ja Tottenhamia vastaan eli ei kyllä olisi hassumpaa ottaa tästä piste tai vaikka kolme, vaikka viime aikojen esitysten perusteella se on helpommin sanottu kuin tehty.
 
Leeds-Scumchester Utd 1-2
Raphinha

Häntäpäässä Watford & Burnley voitti + Newcastle tasan. Kaikki vielä vieraissa eikä mitään helppoja vastuksia, niin hyvä olisi saada jotain tästä. Pelaajien tasoero kuitenkin jäätävä niin vaikea nähdä. Toivottavasti väärässä.
 
Leeds Utd 1 Man Utd 1
Harrison

Pahaa pelkään, että toiveajattelua. Taas lähdetään hyökkäämään.
 
0-3

Eipä ole kovin hyvin scumsseja vastaan mennyt. Toivottavasti veikkaukseni menee väärin ja voitto tulisi. Olisi myös mahtavaa nähdä Jamesin tuulettavan maaliaan, mitä lupailikin.
 
Koska tää on ollut tällaista vuoristorataa niin nyt on taas paremman päivän vuoro
2-1
Rodrigo, Harrison
 
Leeds 3 - 2 ManU
Klich, James, Struijk

Rapha tosiaan penkillä... No, eiköhän tästä silti ne 3p raavita. Ei siellä roskaväelläkään ole uuden managerin alaisuudessa vielä kovin auvoisasti lähtenyt, peli-identiteetti sekä -huumori vielä hakusessa, joten siihen väliin olisi nyt hyvä paikka iskeä. Heillä myös tiedossa keskiviikkona kiperä reissu Madridiin Atleticon vieraaksi, joten toivottavasti sekin olisi jotain tämän ottelun valmistautumiseen vaikuttanut. Olisinkin muutoin veikannut rohkeasti 3-0, mutta eiköhän siellä Penaldo onnistu ainakin parit pilkut itselleen itkeskelemään.
 
Viime keväänä tämä matsi päättyi 0-0, ja samaan syssyyn pelattiin tasan myös Liverpoolin kanssa sekä voitettiin Man City. Jospa Bielsa olisi opiskellut miten nämä matsit klaarattiin viime vuonna, ja järki voittaisi taas ideologian. Ainakin tasuriin on mahdollisuus jos pelataan konservatiivisemmin kuten viime keväänä.

Leeds 2-2 scum
James, Rodrigo
 
Back
Top