Leeds-tapaamiset

Jakepake

Member
Olikohan tällaisille kysymyksille vielä omaa kanavaa, mutta ohjataan tarvittaessa sitten oikeaan paikkaan. Mutta..

Onko PK-seudun asukkaat suosineet jotain tiettyä ravintolaa tai paikkaa missä Leedsin pelejä katseltaisiin? No nyt on "pari" vuotta mennyt, että monessa paikassa PL-matsit ovat menneet divaripelien edelle, mutta nyt kun olemme taas siellä missä kuuluu, niin pelejä varmasti näkyy.

Joten missä voisimme kokoontua seuraamaan otteluita? Tai tässä vallitsevassa tilanteessa sana kokoontuminen on ehkä hieman väärin, mutta kun tilanteet rauhoittuvat, niin mielelläni näkisin muitakin Leeds -paitaisia seuraamassa otteluita sekä verkostoitumassa.

Vaikkakin elämme hieman ikävää aikaa, niin silti tuo 12.9. kauden avausmatsi kiinnostaisi katsoa ehkä yhden oluen kera ravintolassa.

Ja pahoittelut, että nyt painottuu PK-seutuun. Tämähän on hyvä tapa viestittää myös muille paikkakunnille mistä löytäisi saman henkistä kannattajaa :)
 

Sir_Edwin_Gray

Active member
Hyvä idea! Kyllähän heimokokoontumiset ois ihan kohillaan.

Oma tietämys PK-seudun sporttibaareista on kyllä pahasti päivityksen tarpeessa. Päättyneellä kaudella kokonaista yksi töllöpeli pubissa (Derby-Leeds) - ja sekin ilman ääntä koska v*tun formulat. Kotinurkilla (Hki) kävin aiemmilla kausilla lähibaarissa, mutta tuokin jäi sittemmin vissiin laiskuudesta ja mukavuudenhalusta. Yksin on tuopin kanssa pikkuisen tylsää, kuitenkin.

Keskustelu jatkukoon, toivottavasti jotain saataisiin junailtua.
 

Jakepake

Member
Jes. Sir Edwin laittoi juurikin sen kirsikan siihen ajatukseni päälle. Itselläni on myös hatarat tietotaidot sporttibaarien tilanteesta. Ja kyllä se mukavuuden halu on peleissä voittanut ja nauttinut pelit kotosalla. Jos olut on maistunut, niin sen voinut sitten hakea vain jääkaapista :)

Hyvä ystäväni, entinen ravintoloitsija, järjesteli aikanaan Liverpoolin suomen kannattajayhdistyksen kanssa kantapaikkaa heidän ravintolaan. Katson sieltä hieman apuja mikäli olisi vinkata.

Olisiko veli Lobolla jotain ajatuksia tai vinkkiä?
 

KakeJ

New member
Tätä ajattelin lauantaina kokeilla kun on tuossa kivenheiton päässä.
All Star Sports Bar & Grill, Hämeentie 35 (Kurvi), Helsinki

Pelkään pahoin että paikka on punaisenaan koronaa, mutta kokeilen kuitenkin.
Ja vaikka ei paikka täynnä olisikaan niin saattaahan sitä turpaansa saada tai ainakin kuittailua huivin vuoksi. Lieneekö kellään kokemusta tuosta mahdollisuudesta kotomaassa?
 

Lobo

Active member
Tuolla All Star Sports Barissa juurikin on tullut käytyä muutama peli katsomassa.
Lisäksi siinä hieman alempana Hämeentietä on Bar Bronco mikä näyttää pelejä. Toinen Bar Bronco myös Kampissa (Albertinkatu). Nämä näyttävät pelejä myös.

En ihan varmaksi tiedä missä huomisen peli tulee katseltua, mahdollisesti kotosalla.
 
Top