Leeds U23 - Premier League 2 Division 1

Bielsaball

Member

Bielsaball

Member
Tänään tuli käkättimeen lukemin 2-4. Hallinta aika selkeästi Leedsillä, etenkin ensimmäisellä puoliajalla. Viimeinen terävyys puuttui molemmissa päissä kenttää.

Spursin pojat rokottivat aika kovalla prosentilla virheistä. Edukseen esiintyivät tuttuun tyyliin tehokaksikko Greenwood-Gelhardt. Batella vielä hiukan hakemista jopa tällä tasolla, joten hiukan arveluttaa tuo keskikentän keskusta.
 

Bielsaball

Member
Täällä taasen arvostettiin Baten panosta. Itse en ole peliä nähnyt.

Ilmeisesti Leeds-liven porukka katseli peliä hiukan suopeammin silmin. Oli Baten esityksessä myös hyviä asioita, silloin kun annettiin aikaa, mutta kokonaisuudessaan hiukan valju esitys.
 

Bielsaball

Member
Eilen illalla tiukan taiston jälkeen 3-2 voitto. Puolustaminen edelleen suurilta osin kauhean näköistä. Tähän vaikuttanee sama ongelma mikä nähtävissä ykkösjoukkueessa, liikaa pelaajia väärillä pelipaikoilla. Toiselle puoliajalle tehty muodostelman muutos toi parannusta tähän.

Maalintekijöinä tuttuun tyyliin Summerville, Greenwood ja Gelhardt. Maalintekijöiden lisäksi edukseen esiintyivät Drameh, Klaeson sekä nyt hyvän ottelun pelannut Bate. Jenkinsiltä myös upea suoritus Greenwoodin maaliin, muuten vaikeuksissa. Lisämainintana pakko nostaa Summervillen esitys maalin lisäksi, huikeaa tekemistä koko 45 min mitä oli kentällä.
 

smithnjones

Well-known member
Jotain iloakin edustuksen rämpimisen vastapainoksi. U-23 pöllytti Liverpoolia 0-4 Gelhardtin tehdessä pari upeata maalia. Nyt kun Bamford jätettiin pois liigacupin pelistä niin toivoisi Joelle ja/tai Greenwoodille kunnolla peliaikaa Lontoossa.
 

smithnjones

Well-known member
Laitan tänne kun U-18 ei liene saanut omaa osastoa mutta… toisen kerran Liverpool saa isän kädestä viikon sisään. Nyt 5-2 ja maalintekijät 16 ja juuri viikolla täyttäneet 17- v junnut kun poolilla esim. 18v 7kk maalintekijä.. ja peli siis 5-2 meille ja sarjassa 2. sija.
Edustus voisi ottaa mallia.
 

smithnjones

Well-known member
U-23 tasuriin 1-1 Brightonin kanssa. Ihan Ok kun BHA siellä kärjen tuntumassa. Kunpa edustus pystyisi samaan..
 
Top