Leeds - West Brom pe 18.8.2023 klo 22.00

Joskus sitä miettii, että miksei niillä kentillä voisi VARia käyttää, joissa se valmius on
 
Eilen peliä katsellessa huomasin pientä turhautumista itsessäni. Yleensä en hirveästi pelaajia hauku mutta eilen tuli manattua ottelun alkaessa mm. seuraavaa….

Luke Ayling, tässä on varmasti hieno mies ja kaveri kenen kanssa voisin mieluusti lähteä kahville, mutta ongelma on että hän on edelleen avauksessa Leedsissä. Pitäisi olla sille tontille joku parempi!

Dan James, tämä pikku kaveri häseltää kyllä kovasti ja aiheuttaa sillä ongelmia vastustajalle mutta ei ikinä tule tekemään maalia ja kiva ois jos edes joskus syötöt menisi omillle.

Mutta, Ayling, tänään joukkueensa kapteeni sitten sen tasoituksen teki Jamesin syötöstä. Tekee ehkä virheitä, mutta oppi Bielsalta älyn kuinka pelata hyökkäyssuuntaan.
Ikää vasta 31 joten kyllä varmasti muutama vuosi on mahdollista pelata huipputasolla. On kokenut niin kovaa jo ne Up’s and Down’sit että on äärimmäisen tärkeä kaveri todella todella nuorelle joukkueelle. Joka pelin jälkeen näkee kuinka laajasti arvostettu ihminen ympäri Englannin tämä kaveri on. Ehkä kilpailua hänelle voisi tuoda, Drameh se ei taida olla.
I love Luke. I trust Luke!

Dan James, MOM. Keskitykset osui kohdalleen, täydellisyyttä hipova laukaus vain kohdatakseen täydellisen torjunnan. Se oli niin lähellä! Kyllä sieltä vielä maali tulee!

Dan Farke, ilman häntä me oltaisiin vielä syvemmällä, varmasti jo lähes kuudessa metrissä.
 
Back
Top