Liverpool-Leeds La 12.9.2020 klo 19.30 vkisa

Lobo

Active member
Hienoa katseltavaa. Näin Leeds pelaa, ihan sama kuka on vastassa. Virheitä tulee ja nyt niistä rokotetaan vielä edelliskausia kovempaa.
 

Joke

Moderator
Hienoa katseltavaa. Näin Leeds pelaa, ihan sama kuka on vastassa. Virheitä tulee ja nyt niistä rokotetaan vielä edelliskausia kovempaa.
Luottavaisin (vielä enemmän kuin aiemmin) mielin tulevaan. Ilman Rodrigon aivopierua piste olisi ollut meidän!
 

Sharkey

Member
Harmi että molemmat uudet pelurit ( Koch ja Rodrigo ) aiheuttivat rankkareita. Viihdyttävä matsi ja piste oli todella lähellä.
Onko Meslier ykkösveskari nyt ihan pysyvästi... ? Hyvä ottelu häneltäkin. :giggle:(y)
 

Joke

Moderator
Harmi että molemmat uudet pelurit ( Koch ja Rodrigo ) aiheuttivat rankkareita. Viihdyttävä matsi ja piste oli todella lähellä.
Onko Meslier ykkösveskari nyt ihan pysyvästi... ? Hyvä ottelu häneltäkin. :giggle:(y)
Kochin aiheuttaman rankkarin lasken vahingoksi.
Toki hän jatkossa pisti kätensä selän taakse.
Kuten sanoin Rodrigon teko oli aivoipieru, josta Bielsa häntä varmaankin kehuu ;-)
 

Manaaja

Member
Pakkohan tähän on olla kaikesta huolimatta tyytyväinen. Tuollaista hyökkäyskalustoa ei ole kuin ehkä Cityllä, ja silti erikoistilanteiden avulla nappasivat pisteet. Ohittamaton Van Dijk'kin oli aivan tavallinen kuolevainen. Ja niinkuin aiemmin uumoilin meidän "nallipyssyosastomme" riittävyyttä pohdittaessa, että huoli pois, onnistumisprosenttimme maalipaikoista tulevat olemaan huomattavasti parempia Liverpooleja kuin Wiganeita vastaan ja niin ainakin tällä kertaa. Tässä sarjassa on vain Palace ja Burnley, ehkä SheffU:kin, keihin tulemme "totutusti" hakkaamaan päätä seinään. Toisaalta taas myös omissakin tulee ropisemaan huomattavasti enemmän, eli varmasti maalintekokilpailuiksi monesti menee. Mutta jos Pooliakin vastaan pärjätään, niin... kävi miten kävi, tulossa ainakin takuuvarmasti viihdyttävä kausi. Tosin Norwichkin oli viime kaudella viihdyttävä - tietyillä mittareilla :rolleyes:

Tuosta vähän ottelun tilastoja: https://www.sofascore.com/liverpool-leeds-united/JsU

Ei taida muuten olla kovin yleinen temppu, että Poolilta niistetään pallonhallinta - ja vieläpä Anfieldillä? Ja näkyy nuori Struijk olleen (tietysti Salahia lukuunottamatta) sivuston arvosteluperiaatteella matsin ykkösonnistuja.

Itse muuten tykkään paljon tuosta sofascoren sivustosta, näkee yksityiskohtaisesti mm. pelaajien tekemiset ynnä "heatmapit" ja onnistuu maksumuurien takana värjötteleville, sekä sporttibaarien ynnä muun paremman puutteessa otteluseurantakin animoidussa tekstimuodossa (lähes) reaaliajassa (y)
 

Castaway

Member
Upeaa katsottavaahan se oli. Ennen peliä olisin ollut tyytyväinen korkeintaan johonki 2 maalin tappioonkin, mutta tuon esityksen ja kolmen maalin jälkeen fiilikset on hieman katkeransuloiset. Hyvä juttu on se että liki kaikki jäljellä olevat pelit ovat ennakolta helpompia kuin tämä. Positiivinen asia tappiossa upean esityksen jälkeen on se että nälkä eittämättä vain kasvoi ja pelaajat alkavat ymmärtää potentiaalinsa kun ovat nyt päässeet testaamaan taitojaan hallitsevaa mestaria vastaan.

Tehtiin kolme pelitilannemaalia eikä tarvittu mitään puoli-ilmaisia rankkarimaaleja. Se ensimmäinen Liverpoolin rankkarituomio oli nykyisillä epäselvillä säännöillä vähintäänkin tulkinnanvarainen. Missä oli VAR kun sitä kerrankin tarvittiin? Parannettavaa on edelleen paljon erikoistilanteiden puolustamisessa. Lisäksi purkupallot (puskut) suuntautuivat turhan usein suoraan vastustajalle.

Struijk oli aika kovassa paikassa heti kärkeen mutta oli varmempi toisella puoliajalla. Kochin otteet olivat myös hieman hermoilevia. Eiköhän se tästä parane kun saavat pelejä alle. Toivottavasti Cooper on mukana viimeistään lauantaina Fulhamia vastaan.

Harrisonin 1-1 tasoitusmaali oli kyllä sekä hieno yksilösuoritus että myöskin todellinen laatupassi Yorkshire Pirlolta. Mahtoivatkohan Phillipsiä Englanti-debyytissä kritisoineet tahot olla juuri tuolloin taktisesti käymässä jääkaapilla? :) Van Dijkiä on helppo pitää maailman parhaana topparina tällä hetkellä mutta Bamfordin 2-2 tasoitusmaali oli kyllä yhtä lailla hänen käsialaansa. Bamfordilla jäi myös vetopaikka käyttämättä hieman tätä ennen ja mainitsi siitä itsekin haastattelussa pelin jälkeen. Klichin 3-3 oli sekin upeaa katsottavaa, käytti palloa laidalla Costalla, sai sen takaisin, haltuunotto ja maali.

Pablolla oli vaisumpi peli, mutta vaihto Robertsiin ei nyt mielestäni mahdottomasti parantanut asemia, vaikka tuorein jaloin Roberts joitain väläytyksiä pääsikin näyttämään. Samoin en olisi ottanut Klichiä pois (->Shackleton), ei nyt ainakaan vaikuttanut miltään loukkaantumiselta. Dallas ja Klich kenties ottelun pelaajat meikäläisistä.
 

Castaway

Member
Lopputulos Liverpool 4-3 Leeds, maalit Harrison, Bamford ja Klich.

Ensimmäisellä kierroksella saatiin kaikkiaan 19 veikkausta, joista 10 ennakoi pisteiden jäävän Liverpooliin, 7 pelin päättyvän tasan ja 2 Leedsin ottavan vierasvoiton.

Vähemmän yllättäen tässä 7 maalin ottelussa kukaan ei veikannut täsmälleen oikeaa maalimäärää, ja maaleista tällä kierroksella tulikin aika vähän pisteitä. Kukaan ei myöskään uskonut Leedsin tekevän kolmea maalia. Hurjasta maalimäärästä johtuen tällä kierroksella nähtiin myös poikkeuksellisesti miinuspisteitä.

Ainakin 39 peliä vielä jäljellä ja enemmänkin jos cupeissa mennään jatkoon.

Ohessa pisteet ensimmäiseltä kierrokselta ja samalla sarjataulukko. Pyytäisin tarkistamaan omat pisteenne, jos on epäselvyyksiä niin korjaillaan kunnes saadaan oikein :)

Code:
                      a    b    c    d
tc        3-1 Bamford       +5   +2   +3   10
LUIGI      3-1 Bamford       +5   +2   +3   10
Sharkey     2-1 Harrison      +5   +1   +3    9
Bussche91    3-1 Hernandez      +5   +2    0    7
smithnjones   3-0           +5   +1    0    6
Joke       2-1 Costa        +5   +1    0    6
Sir _Edwin_Gray 2-0           +5    0    0    5
malja      2-0           +5    0    0    5
Polealley 1   2-0           +5    0    0    5
Sam       2-0           +5    0    0    5
AClarke     1-2 Bamford, Hernandez  0   +1   +3    4
Madeley     1-1 Klich        0    0   +3    3
Manaaja     1-1 Bamford       0    0   +3    3
Castaway     1-1 Hernandez      0    0    0    0
joppe      1-1 Phillips       0    0    0    0
...e       1-1 Hernandez      0    0    0    0
Peacock     1-1 Costa        0    0    0    0
aaPee      0-1 Hernandez      0   -1    0   -1
Raimo      0-0            0   -2    0   -2

a = ottelun voittaja (1X2)
b = lopputulos (koti- ja vierasmaalit)
c = Leedsin maalintekijät
d = pisteitä yhteensä
 
Top