LUFC-artikkelit yms.

smithnjones

Active member

Futispuhetta.. Leeds mainittu. Hieman ihmetyttää spekulaatiot Bielsan pallin varmuudesta. Onko ollut muka juttua erottamisesta?
 

smithnjones

Active member
Erään toimittajan näkemys Leedsin joukkueesta mahdollisen nousun jälkeen. Neljä pelaajaa vain saisi lähteä? Itse enemmän sitä mieltä että neljä pelaajaa saisi jäädä.
Toki jos kausi pelataan myöhäistettynä loppuun voi siirtoikkuna jäädä lyhyeksi kauden alkuun nähden, niin silloin joutuisi pitäytymään pitkälti vanhoissa. Ja kun ukot olleet Bielsan opissa jo jonkun aikaa niin se etiikka ja systeemi tasaisi sitä taidonpuutetta jota puuttuu, eikä luultavasti oltaisi putoamiskurituksessa.. varsinkaan jos El Loco jatkaisi.

Mietteitä?

 

Zidane

Member
Ite en ainakaan tuosta listasta osaa kovin eri mieltä. Douglasista (ei taida jalat riittää Bielsapalloon) ja Alioskista (vaikka sympaattisen oloinen kaveri onkin) olisin valmis luopumaan tuon listan lisäksi. Augustin on katsomaton kortti vielä. Korvaavien pelureiden hankinta sit taas hankalampi rasti. Onko Meslieristä ykköseksi vielä? Mistä pätevä vasen pakki? Kuka korvaa Whiten, jos ei White itse? Tuodaanko Pukki Elland Roadille?

Haluan uskoa Bielsan jatkavan ainakin vuoden, jos Valioon mennään.
 

smithnjones

Active member
Olikohan taivaanlahja ettei saatu näitä herroja Tammikuussa? Olisivat varmaan palkkoineen vieneet meidät konkurssiin nyt kun korona iski. Toisaalta oisivat tuon parin kuukauden aikana ampuneet meidät Valioliigaan jo.. ehkä.

 

smithnjones

Active member
Itse en tiedä mitä tämä tuo tullessaan..? Ehkä sitä näkyvyyttä Jenkeissä kait.. kunhan ei tarvi tuota musiikkia alkaa kuuntelemaan.

 
Top