LUFC-televisioinnit

Pikaisella vilkaisulla Viasat ei tarjoile tän viikon satsia (ti + pe). Voihan tuo muuttua tietty. Veikkaus-TV ja oma mobiilivärkki pelastaa?
 
Iso kirkko on Helsinki. Olkoon Turku sitten vaikka vanha kirkko.
Viaplayn ohjelmistossa kumpikin matsi näkyy, muttei tosiaan kanavilla tällä tietoa.
 
Chelsea-baari tai Sports Academy vois ehkä Stadissa näyttää? Muistelen joskus myös Aussie Barissa näkyneen joku SkySportin kanava.
 
Stadissa 10/02 ja skysport - pelinä klo 14:30 Sheffield Utd- Leeds Utd. Tullee myös Viasatin ohjelmistoon. Oliko varmaa tietoa
missä baarissa näkyisi "keskustan" alueella?
 
Stoke-matsi näkyy kyllä ihan viasatillakin, mutta jos haluaa ihan ilmaiseksi katsella, niin sitten kannataa ladata play-kaupasta TV TAP(ilmainen). Sieltä sitten SkySports Football tai Main Event-kanava. Puolen tunnin alkulämmittelyt jne. Kuvan laatu ihan mainio ja voi sen peilata kännykästä/tabletista myös tv:lle. Kannattaa kokeilla, jos ei Viasatin kanssa ole naimisissa 😉 Minä pääsen kahleista kuun vaihteessa 😁

Ps.
Alkulämmittelynä voi huomenna klo 16 (suomen aikaa) katsoa tuolta SkySports Football-kanavalta mainion, ihan tuoreen dokkarin: Leading Leeds United. Tarina tästä kesästä/preseasonista. Bielsan nimityksestä jne.
 
Back
Top