LUFC-televisioinnit

Kiitokset Cromwell vinkistä...

Chelsea-pubissa näkyy Viasat ja se tarkoittaa kaiketi ruotsinkielistä selostusta? Senpä takia suuntaamme naapuriin Sanomataloon ja siellä Paino-nimiseen baariin, jossa näkyy Sky Sports. Saamme nauttia yorkshirenkielisestä selostuksesta :) ... sekaan vaan!
 
Viimeinkin alkaa TV-tarjontakin heräillä, johan tässä on taukoa ollutkin. Eli Sky Sports - ja toivottavasti myös Viasat - näyttää Vapunaattona tuplanumeron Championshipin viimeiseltä kierrokselta (kellonaika tietty paikallista aikaa, lähetyksen alku):

13:00 Sky Sports 1 Preston North End v Leeds United
13:30 Sky Sports Xtra Sheff Utd v Crystal Palace

Ja jos Sky menee samalla kaavalla playoffsien suhteen kuin viime kaudella, niin kaikki (siis KAIKKI!) pleijarimatsit tulevat ruudusta. Miten muuten Viasat hoiteli Championshipin playoffsit vuosi sitten? Nehän kuitenkin siroteltiin eri päiville Sky televisiointien takia...
 
viasat ei ilmeisesti näytä play-off -otteluiden välieriä, mutta finaali lähetetään viasat 2:lta 21/5 klo 17.00
 
Kyllä ne kaikki pleijarit tulee kuin tuleekin Viasat Sport2:lta. :D
-Ja suorina.  ;D

Viasatilla tuntuu vaan olevan vähän pallo hukassa noissa ennakkotiedoissa.  Nämä alasarjat ei kauheesti kiinnosta, kun CL:ää ja Tanskan sarjaa on tarjolla.  :mad:
Vieläkään ei ole kaikki ohjelmatiedot päivitetty, mutta tulee ne kuitenkin.  
 
No niin... nyt on viasat päivittänyt ottelutietonsa ja kaikki play-offs -matsit tulevat suorina lähetyksinä.. LU-preston perjantaina ja preston -LU maanantaina. Lähetykset alkaa klo 21.40..
 
Ja mikä parasta... Suomen kepinheiluttajat eivät ole jäällä tekemässä piruettejaan samaan aikaan. Perjantaina niillä on aikaisempi peli ja maanantaina ne eivät pelaa lainkaan..
 
Saadaan heti tuoreeltaan elokuussa omat pojat ruutuun. Sky Sports on napannut pari matsia ohjelmistoonsa, varmaankin samaa tarjoillaan myös sitten Viasatilla...

Leeds' fixture list for the new season has been altered again after their visit to Crystal Palace was selected for live tv coverage. Leeds will now travel to Selhurst Park on Sunday, August 13 – a day later than originally planned – for a 12 noon kick-off.

Leeds' derby match against Sheffield Wednesday has been moved for live Sky tv coverage. The Bank Holiday weekend match with the Owls has been moved to Sunday August 27 for a 1.15pm kick-off. The match was originally set for Saturday August 26 at 3pm.

Tuossa jo aaPee ennättikin uutisoida samaa kamaa, me ollaan selvästikin innokkaina odottamassa uutta kautta :)
 
Tiedossa tulevalle kaudelle jo kolmas TV-matsi Sky Sportsilla (ja toivottavasti Viasatilla)...

Leeds vs Wolves siirretty sunnuntaille 10.9., starttiaika klo 15.15.

Oikeita linssiluteita :) ... hyvä TV-saldo kauden alulle.
 
Leedsin uusien sponsorisopimustenhan takia nuo Skyn pelit näkyvät aivan varmasti Viasatilla  :)
 
Kyllä!   ;D

Aikani kun pommitin (ja vähän v***uilinkin) Viasatia ensikauden CCC-otteluista, tuli ohjelmalista elokuun alkuviikolle asti. Ja yllätys, yllätys... siis ihan oikeesti POSITIIVINEN YLLÄTYS!  ;D

SARJA-AVAUS LEEDS UNITED - NORWICH CITY SUORANA VIASAT2:LLA 5.8.2006 klo 16.55 suomen aikaa!

Muutenkin alku (eka viikonloppu) näyttää hyvältä: pari muutakin matsia (Luton-Leicester ja Coventry-Sunderland) sekä CCC Preview Show finaaliuusinnan lisäksi.
Toivottavasti Viasat on ottanut itkuni todesta ja CCC:tä näytetään lupausten mukaisesti vähintään kolme matsia viikossa. Silloin sekaan mahtuu näitä "helmiä", eli Leedsin matseja, enenmän kuin viimekautiset viisi (ilman pleijareita).  ;D  

Hyvä,hyvä.  :) :) :)
 
No Viasat ainakin näkyy Sports Academyssa ja Chelseassa. Toinen asia onkin näyttävätkö sitten niitä...
 
:eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

Taisin nähdä unta, mutta.....

...niin se vaan lukee ohjelmatiedoissa, että niin QPR (8.8.) kuin Crystal Palace (13.8.)-matsitkin tulevat suorana Viasatsport2:lta!!!!!!!!!

:) :) :) :) :) :)
 
...niin se vaan lukee ohjelmatiedoissa, että niin QPR (8.8.) kuin Crystal Palace (13.8.)-matsitkin tulevat suorana Viasatsport2:lta!!!!!!!!!

:) :) :) :) :) :)
Kyllä tuntuu joulu tulleen :eek: ... olihan tästä jo juttua viime keväänä (Bet24/Viasat-kytkökset), mutta silti. Ja vielä kaiken kukkuraksi Viasat tuli juuri sopivasti kaapelitarjontaankin. Ei tarvitse enää jouluksi pukille kirjoitella :)

Olisi tietty mielenkiintoista tietää televisioitavat matsit pitemmälläkin aikavälillä - siis nämä lauantain klo 17 pelit. Nyt Viasat 2:n tarjonta taitaa näkyä vaan muutaman viikon eteenpäin?
 
Siinäpä se. Ovat pirun niukkasanaisia tulevien suhteen.  :mad:
Parhaiten ne saa tällähetkellä ongittua tanskan viasatin sivuilta.
Sieltä ohjelmatiedot, Viasatsport2 ja kalenterista pvm. Jos löytyy keltaisella päivä, niin aukeaa. Jos päivä on valkea ei aukea näpäyttämällä, mutta saattaa aueta jos vaihdat osoite rivillä päivämääriä (jo aukaistu päivä).

Ja JOULU JATKUU !!!!!!
CARDIFF-matsikin tulee suorana 19.8. !!!!!
 
kun tämä uusi sponsorisopimus taannoin julkaistiin, muista lukeneeni silloin että kaikki Leedsin matsit näkyvät tv:stä.. mitä sitten lie tarkoittaneenkaan?? osa saattaa tulla jälkilähetyksinä yösydämmellä, ja osa ilmeisesti tämän mediamogulin muista omistamista televisiokanavista.

muistaakseni se omisti viasatin lisäksi asemia baltiassa ja vähän siellä sun täällä.. jäämme mielenkiinnolla odottamaan..
 
Tilannekatsauksena televisiointeihin ... näyttäisi siis siltä, että kuusi ekaa matsia tulevat kaikki livenä, huh! Viasat Sport 2 ja Sky Sports tarjoilevat, tietty Viasat jatkaa siitä vielä piiitkäääälllleeee eteenpäinkin ;D
 
Back
Top