ManCITY

Madeley

Well-known member
Lauantaina se sitten alkaa. ;D
Odotan todella mielenkiinnolla, mitä uutta ja ihmeellistä El Tel Leedsin peliin tuo.
Heti on vastassa uudistunut ja siksi niin yllätyksekäs nousija City.
Kuinka Keeganin ostokset on onnistuneet?
Onko El Tel saanut rivit järjestykseen?
Montako Aussia avauksessa?
Kaikki tämä ja paljon muuta selviää Canal+ ZAPin suorasta lähetyksestä 16.55 alkaen. ;D


 
Tuskin maltan odottaa. Vastustajasta sen verran, että Cityllä on käsittääkseni melkoinen maalivahti-kriisi, kun Smeichel + kakkosvahti ovat saanet vammoja, eli tolppien väliin joutuu täten kokematon kaveri, ellei Keegan osta jostain korvaajaa.

Veikkaan että LUFC palauttaa Cityn maanpinnalle aika suurinumeroisesti, viime vuoden ylivoimainen divarivoittaja ei ole mikään erityisen kova liigasakki, lisäksi veikkaan että Anelka on oleva vuoden floppi..
 
Pitää kuitenkin muistaa että liigatulokkaat ovat yleensä olleet kauden alussa yllättävän kovia. Cityllä on alla erinomainen kausi divarissa jossa voittoja tuli liukuhihnalta. Tämän myötä joukkueen itseluottamus on varmasti korkealla.

Anelka esitti viimekaudella(niissä harvoissa peleissä mitä satuin näkemään) Poolissa pirteitä otteita ja on varmasti vaarallinen.  Tähän kun lisätään Woodin mahdollinen poissaolo niin keskuspuolustus (Radebe & Matteo) voi olla vielä ihmeissään.

Tämän myötä (ikuinen pessimisti :) )lähdenkin varsin varovaisin odotuksin ekaan matsiin.
 
Tähän sopiikin hyvin lausahdus:
"Pessimisti ei pety"

Tosin minä luotan kyllä täysiin! 3-0!
Kewell 2
Smith
 
Woodgate on ilmeisesti sivussa Celtic-ottelussa saadun polvivamman seurauksena  :-[

Huono homma! Ja katsomossa olisi ollut itse Svennis. No riittäähän hänellä tarkkailtavaa: Robinson, Mills, Johnson, Bowyer, Barmby ja Smith.

Loput avauskokoonpanosta tulee myöhemmin  ;)
 
Cityllä on mielestäni ainoat vahvuudet hyökkäyspäässä, toivotaan ja uskotaan että LUFC:n alakerta pitää Anelkan ym. kurissa ja LUFC heittää muutaman, ni eiköhän se oo siinä. ;D
 
Tämä nyt ei ole hirveän olennaista, mutta eikös Cityn Huckerby ollut joku vuosi sitten Leedsin pelaaja, vai muistanko ihan väärin? Muistaisiko joku millaisissa merkeissä hän lähti, sillä ainakin viime kaudella divarissa hän laukoi aika läjän maaleja joten ei hän varmaan ihan kelvoton ole?

PS. toivotaan kaikki että Zalaegerszeg antaa tänä iltana kolauksen Old Traffordin scumille ja sir. punanenän uholle! ;D
 
Ostettiin Coventrysta 4 milj. punnalla 12.8.1999 ja myytiin Cityyn 3,4 milj. punnalla 29.12.2000. Pelasi 56 ottelua (, joista 35 vaihtopelaajana) Leedsin paidassa maalaten 6 kertaa.

Oli enemmän penkinlämmittäjä, eikä lähtenyt "suuret vihan pilvet" yllänsä.
 
Huonoja uutisia edelleen. Matteolla on nilkkavamma ja hänen pelaamisensa lauantaina on epävarmaa.  :(
 
Arvelisin että Dom kyllä pelaa vaikka hieman vaivainen olisikin. Tuskin haluaa peliä väliin jättää, kun kapteenin ominaisuudessa pääsee joukot Elland Roadin nurmelle kauden avausotteluun johtamaan.
 
Lorimer, the Old Trafford Scum sai kuin saikin dunkkuun keskiviikkona. Yippeeee !!!!  ;D ;D  ;D Ihanaa !
 
Definetly, mistähän tämmöinen kohellus kertoo? Ettei vain olisi pojilla liian kovat voitonpaineet, tai sitten he sortuivat vastustajan aliarviointiin, joka tapauksessa aika nolo juttu.

Pitää kattoo tänään Eurosportilta Eurogoalsien jälkeen, että josko ne näyttäis CL osuudessa tämänkin pelin tapahtumat..
 
Pentele, Loistava homma että manu hävisi, mutta.. jos peli olisi päättynyt tasan, olisin nyt noin 50Ä rikkaampi  :) noo, kyllähän manulle nauraminen ainakin 50Ä arvoista on  ;)
 
Oli hieno maali, P. Neville oli pihalla kuin lumiukko :D. Toivottavasti näemme scumin pojilla samanlaisia ilmeitä syyskuun 14. päivä ER:llä pelin jälkeen ;D..
 
City lainasi Leicesteristä Tim Flowersin tolppien väliin. Syystä että Schmeichel ja Weaver ovat loukkaantuneina. Ehdinkin jo toivoa maali-iloittelua jonkun nuoren ja kokemattoman veskan johdolla  :)  
Mutta jos Flowers pelaa jo Leedsiä vastaan niin tokkopa tuo suuria ongelmia aiheuttaa Vidukalle & kumppaneille.
 
Voitto tuli.
Hienoa.  ;D

Mutta,mutta.
Vaikka lehdet/nettisivut kirjoittelevat mitä, oli esitys KORKEINTAAN KESKINKERTAINEN!
Ennen Barbyn upeaa maalia (juoksu Bowyerin nostoon ja pieni kosketus ennen veskaria), City oli selvästi parempi. Aktiivisempi, pallovarmempi ja hallitsi peliä.
Ell Telkin oli tullut jo alas vaihtopenkeille ja kävi kiivaan näköistä keskustelua Kiddin kanssa.
Peli ei todellakaan sujunut.
Maali hiukan tasasi voimasuhteita, mutta Robinson piti upeilla torjunnoilla Leedsin edellen pelissä.
Etenkin Matteo oli pihalla; huonoja syöttöjä ja katkoja.
Pallo pomppi minne sattui ja Citylle tuli paikkoja.
Barmbyä lukuunottamatta liikkuminen oli velttoa.
Ihan kuin olisivat olleet unessa.
Syöteltiin huonosti, ei tultu vastaan syöttöjä ja mielikuvituskin puuttui.
Jännitettiinkö liikaa?
Onneksi Cityn puolustus oli ihan yhtä heikko ja Viduka pääsi karkuun ja teki toisen.
Toinen jakso toi kokoajan parannusta.
Nähtiin jo "oikeaa" Kewelliä, Matteokin petrasi kummasti ja Smithkin alkoi taistella.
Pari rankkaria (molemissa päissä) jäi näkemättä, samoin kuin pari maalia: Kewell veti vasemmasta laidasta (melkein nolla-kulma!) maaliviivaa hipoen, oikealta ohi.
Samainen herra vapautti Keanen (tuli Vidukan tilalle) kahdestaam City-veskarin kanssa, mutta tällä kertaa Keano veti vähän ohi.
Jo aiemmin Keano oli päässyt Smithyn vapauttavan pääohjauksen jalkeen karkumatkalle ja ohjasi upealla zipillä yli veskarin pallon verkon perille.

Kentän paras oli ilman muuta Robinson. ;D
Barmby teki lostavan debyytin, mutta ehkä väsähti vähän ja vaihdettiin. Syy sattoi olla taktinenkin, sillä tilalle tullut Johnson on puolustavampi kk-pelaaja.
Muutoin esitykset jäivät kokonaisuutena keskin kertaisiksi. Matteo ja Bakke syöttelivät aluksi aivan luokattomasti, mutta paransivat loppuakohden huomattavasti.
Radebe pelasi näkymättömästi, mutta varmasti.
Millsiltä normaali, suht.varmaotteinen peli.
Harte pelasi paremmin kuin yleensä.
Bowyer ei loistanut, vaan oli jotenkin väärällä pelipaikalla ja paljon pimenossa.
Kärki ei ennen viimeistä puoli tuntista (City panosti, hyökkäykseen) ihmeitä esittänyt. Keano toi lisää vauhtia, mutta paranettavaa jäi rutkasti.

Taktiikka näytti muuttuneen: pelisysteemi oli 4-2-1-1-2. Eli Kewelillä ja Barmbyllä vapaat kädet, seilasivat milloin missäkin.
Muutoin pyrittiin joko rauhoittamaan peliä aivan hirveesti; pallo alaspäin jopa vastustajan kenttäpuoliskon puolesta välistä alimalle miehelle. Tai sitten vedetään juoksupalloja omalta rankkualueelta. Keskikentän rakentelu puttui ja keskikenttä jäikin useasti Cityn haltuun. Battyä olisi ehkä kaivattu.

Aivan kaameasta alusta peliesitys parani pelin edetessä ja viimeisen vartin perusteella jäi toivorikas mieli. Tästä voi tulla jotain...  ;)
 
Hieno aloitus todellakin 3-0 !!  :)
Itse en peliä nähnyt mutta kuulin samaa eli City hallitsi peliä varsinkin alussa. Mutta jatkossa LUFC pääsi paremmin peliin mukaan eli parempaa on varmasti odotettavissa. Omasta mielestäni kuitenkin aika outoa, että Tel laittoi keskikentälle noin monta hyökkäävää pelaajaa. Luulisi että kolmikosta Batty, Seth, Olly edes yksi olisi avauksessa tuomassa varmuutta myös alaspäin pelaamiseen.

Barmbyn esitys oli kyllä upea ja toivottavasti mies jatkaa samaa rataa!! Niinhän siinä aina käy, että kun mies teilataan hän pelaan loistavasti!  ;) Myös Robinson teki hyvän avauksen..saa nähdä jatkaako Robbo maalissa vai pelaako Nigel seuraavaksi. Ja hyvä nähdä, että viimeistely toimii ei muuta kun samanlaisia maaleja lisää..!

Ja kyllä se Keano kannattaa pitää eihän noin hyvää pelaajaa ainakaan muihin valioliiga joukkueisiin saa päästää!!  
 
Suuri vääryyshän se olisi, jos Robinson ei jatkaisi. Kyllä Martynkin vielä pelata saa. City voi olla paha joukkue tällä kaudella, jos saavat puolustuksen kuntoon.
 
Back
Top