Marcelo Bielsa

Hieno homma.. sillä uskon ehtona olevan joukkueen vahvistamisen. Bielsahan sanoi ettei tuo joukkue pysty samaan uudestaan. Tosin lainapelaajilla mennään ilmeisesti uudestaan ja ehkä joku ostos riippuen miten saadaan ylijäämäpelaajamme pois kuluista.
Saizin kohdalla saattaa tulla takapakkia siirtosumman suhteen jos/kun todetaan syylliseksi sopupelisyytöksiin. Ekubanista ehkä saadaan milli-pari turkkilaisilta jotka ovat kiinnostuneita ostamaan, sekä jotain Cibickistä kun Elfsborg ilmoitti haluavansa miehen omakseen.

O’Kane saanut ohjeen etsiä itselleen uusi paikka ja sieltä ei killinkiä heru, mutta de Bock, Anita, Pearce yms.. yritetään saada pois listoilta ja jokunen ropokin ehkä niistä. Hurjin huhu väitti että PSG sittenkin tukee meitä ostamalla Milnerin poolista ja vuokraamalla meille. Saas nähdä.
 
Diego Maradona

“For me what Bielsa has done (at Athletic Bilbao) is worthier than what Simeone has. Marcelo made a team out of nothing.”
 
Hei Siellä,

joo varmaan kesän paras siirto - mutta sitten tarvitaan vielä muutama laatupelaaja, eikä mitään kolmosdivisioonan nousevia kykyjä.

etusijalla minusta olisi kunnon hyökkääjä ja kunnon toppari ja ...

...e
 
Loistava tämä Bielsan soppariuutinen! Väitän, että hänessä olisi imua myös pelaajien suhteen. Se että on huhuiltu Milneriä jengiin, niin antaa varmasti kiinnostusta muihinkin pelaajiin. Toki raha puhuu että keitä voidaan saada. Minulle tällainen vanha Leeds-kasvatti kuulostaisi mahtavalta, toki tänne ei voi tulla sitten vain surffailee vaan mentävä juuri niin kuin Bielsa sanoo.

Tästä on loistava jatkaa!
 
Bielsa on kyllä tiukka boss. Nyt on paljastettu että kertoi Janssonille jo 3 viikkoa sitten tämä saa hakea uuden seuran vaikka oli kauden jälkeen kehunut sitä Leedsin parhaaksi pelaajaksi. Myös porttikielto Thorp Archille kunnes muu porukka häippäsee Ausseihin kurittamaan MunAa.

Häiritsevä käytös behind the scenes on ollut syynä. Mahtoiko saada alkupotkut surullisesta Villa matsista jo. Harmi vaan se että miehestä on tehty aiemmin 10-15M tarjouksia ja nyt saadaan murto-osa, sekä uuden topparin metsästys edessä. Mielenkiintoista nähdä millaisen vastaanoton saa jos siis champpariporukkaan liittyy.
 
Ovien takana käyty kuulemma kuumia keskusteluja Bielsan ja johtokunnan kesken. Bielsan sanotaan olevan ärtynyt että täytyy matkustaa 10000 mailia harjoitusmatseihin Ausseihin. Joukkueen johto on selittänyt että se on tärkeää joukkueen kannatuspohjan vahvistamiseksi.

Bielsan vastaus oli että sinne mennään sitten lähinnä B- joukkueen kanssa nöyryyttämään MunAa. Kotiin jää myöhemmin treeneihin liittyneet sekä uudet hankinnat.. mm. Costa, Clarke, Klich, Alioski, Shackleton, White jne..

MunA matkalla täydellä porukalla (ollut jo paikalla lähes viikon) joten saadaan varmaan tasainen hyvä matsi.
 
Periaatteessa ymmärrän Aussivisiitin fanipohjan lisäämiseksi/ylläpitämiseksi. Kewellin, Vidukan (+muutaman muun) pelurin jäljiltä varmasti puntia on tarjolla.

Mutta eihän yksittäiseen otteluun matkustaminen ole kovin fiksua kauden alla. Parin viikon leiri ja 3-4 matsia kuulostais jotenkin järkevältä.
 
Totta... eikä isännät (jotka maksaa koko lystin) liene tyytyväisiä parhaiden puuttuessa. O-G S haluaisi varmaan kunnon vastusta war of roseen myös.
 
... Matseja on kaksi, muna ja paikallinen Western Sydney Wanderers. Tämähän oli tiedossa jo keväällä siksi vähän outoa valittaa nyt... Mutta tuon Cagliari-matsin olisi hyvin voinut unohtaa... Etenkin kun kotiin jäävät pelaa samaa aikaan LaLigan Gironaa vastaan.  Outoja vetoja 🙄
 
Bielsa haluaa lähteä takaisin britteihin heti muna- matsin jälkeen. Ei ehkä onnistu kun on kunniakas stadionin vihkimis ottelu Sydneyssä myös. Saattaisivat jotkut tahot suuttua kunnolla. Matkalla ollaan 16 pelaajalla joista 5 viime kauden -23 joukkueesta.
 
Mielestäni Bielsalta esimerkillistä esimiestyötä. Halu saada uudet miehet siihen formiin missä "jo treenanneet" ovat.

 
Bielsa shoppailemassa.


rB8ApF2Br42AMErhAAQGId2Lsjg412.png

 
Back
Top