Marcelo Bielsa

No nyt on virallista 😪 Seuraaja yritetään julkistaa huomenna.
Surulliseksi vetää, Bielsa teki uskomattoman hienon työn meidän joukkueellemme, tämä vuosi sitten syystä tai toisesta on mennyt ihan metsään, olisi kyllä mukava tietää mikä meni pieleen?

Miten niin monen pelaajan taso laski tällä kaudella viime kauteen verrattuna?
Miksi joukkuetta ei vahvistettu tammikuussa, vaikka nähtiin että meidän peli ei kulje ja loukkaantumissuma on hirveä...

Paljon jää pohdittavaa.
 
Surullista...ymmärrän kyllä, että tilanne oli umpisolmussa. Eikä me tiedetä millainen tunnelma oli seurajohdon, pelaajien ja Bielsan välillä.

Toivotaan, että uusi kaveri (Marsch?) saa homman aukeamaan ja ottaa sen seuraavan askeleen seuran kanssa. Mikä onkaan reaktio, jos homma ei parane yhtään tai menee jopa vielä heikommin...

Vamos Leeds Carajo! Kiitos kaikesta Marcelo. Bueno.
 
...ilmeisesti Jesse Marsch tulossa tilalle.
Tuossa taannoin kun tappiokierre alkoi, spekuloitiin, että Bielsan seuraaja on hyvin suurella todennäköisyydellä joku kolmikosta Marsch, ex-barcakäskijä Ernesto Valverde tai vanha tuttu Huddsissa vakuuttanut Carlos Corberan. Kaikki heistä olisin kelpuuttanut, ja jos Marsch todellakin se lopullinen valinta sitten on, niin olen kyllä tyytyväinen. Teki hyvää jälkeä Leipzigissä, ja varmasti pelityyli tulee olemaan fanien mieleen. Toivottavasti löytyy myös ne Bielsalta piilossa olleet tehotkin. Ainoa, mikä arveluttaa on miehen kansallisuus (USA) ja tähän kun ynnää meidän jo ennestään vahvat omistajakytkökset rapakon taakse, niin toivottavasti ei nyt sitten ole siltä osin vääränlainen suuntaus...

Kiitos, Marcelo!
 
Pahalta tuntuu, mutta ymmärrän ja hyväksyn.
Marcelo teki upeaa työtä. Kylmä fakta on silti, että tällä menolla putoamme varmasti.
 
Pahalta tuntuu, mutta ymmärrän ja hyväksyn.
Marcelo teki upeaa työtä. Kylmä fakta on silti, että tällä menolla putoamme varmasti.
Juuri näin ja tällä toimenpiteellä pyritään järjestämään jatkoaikaa valioliigassa. Marsch (ilm. viisumia vailla vielä) on suht todennäköinen koutsi. Hirveitä meriittejä ei ole poislukien jenkkilässä ja Itävallassa joitakin mestaruuksia. Hän on hyökkäävän pelityylin kannattaja ja se vaikuttanut varmasti valintaan. Toivottavasti osaa myös jotenkin tukkia sen puolustuksen ja ehkä saa luotua itseluottamusta pelaajille. Sopimus varmaan loppuvuoden ja katsotaan sitten missä pelataan ja kenen komennuksessa sekä millä miehistöllä. Raaka tosiasia että suurta muutosta tarvitaan. Aika näyttää.
 
Mielestäni tyhmä temppu.😱

Bielsa jos kuka olisi hoitanut homman, eli olisi säilytty. Eihän keskiverto chämppäri-pelaajat voi oppia uutta pelitapaa muutamassa päivässä😳
Tottenhamia vastaan oli eväät voittoon, mutta tuomari virheet(mm. 2 pilkku) ja U-tuuri vesitti kaiken.
Niimpä edetään kuten Amerikassa on tapana, kun numerot ei näytä hyvälle. 😕
Tähän toimintaan hyvä totutella tulevaisuudessakin. Money talks ja inhimillisyys katoaa, palaamme synkkiin vuosiin - valitettavasti.
Nyt oltiin ihan toisessa maailmassa, elettiin unelmaa ja siitä maksetaan nyt sarjapaikka. Rehellisyydellä (fair play ja filmauskielto) ei nykyfutiksessa pärjää.
Olisin mielelläni väärässä, mutta synkältä näyttää ☹️
 
Mielestäni tyhmä temppu.😱

Bielsa jos kuka olisi hoitanut homman, eli olisi säilytty

Tästä olen samaa mieltä. Lisätään vielä, että sieltähän lähtee paljon muutakin "staffia" samalla oven avauksella. Hehän olivat työsuhteessa Bielsan kanssa, ei Leedsin kanssa.
Eihän keskiverto chämppäri-pelaajat voi oppia uutta pelitapaa muutamassa päivässä
Tämähän se erikoisuus on. Muutaman keskustelun Marschista luin, niin heikkoudet on nimenomaan puolustuksen organisoinnissa. Hyökkäyspään intensiteetti, prässi yms. ovat kuulemma hänen juttunsa...eli sinällään kuulostaa ihan loogiselta jatkumolta. Ja se kuinka nopeasti tässä edetään vaikuttaa, että tämä oli jo kesäksi sovittu, nyt aikaistetaan vähän.

Mutta...jos meidän puolustus vuotaa ja otetaan tilalle uusi kundi, joka ei osaa puolustusta rakentaa...niin olisiko kannattanut pitää Bielsa, joka tuntee porukan, antaa hoitaa tämä kausi loppuun.

Sit tietty eri asia, jos pelaajat on tätä vaatinut, eli Bielsa olis ns. menettänyt kopin.

Annetaan kuitenkin mahdollisuus. Eka kotipeli on vasta 2 viikon päässä. Voi silti olla jännää uudelle koutsille kun edellisen nimeä lauletaan katsomossa täysin palkein.
 
Last edited:
Kiitos Marcelo,
Olit parasta mitä Leedsille tapahtui, kukaan muu ei olisi siihen pystynyt.

Olen niin kiitollinen siitä että se tapahtui.
 
Ja jottei el Loco jää unohduksiin, niin huhujen mukaan hän olisi mukana kilpailemassa Athletic Bilbaon Presidenttiydestä.
Edit: Ei siis itse pyri Pressaksi vaan on yhden ehdokkaan valinta bossiksi mikäli ehdokas valitaan.
 
Last edited:
Ja jottei el Loco jää unohduksiin, niin huhujen mukaan hän olisi mukana kilpailemassa Athletic Bilbaon Presidenttiydestä.
Edit: Ei siis itse pyri Pressaksi vaan on yhden ehdokkaan valinta bossiksi mikäli ehdokas valitaan.
Ja tämä selviää tulevana perjantaina.
 
Bielsa yhdistetty WestHamiin nyt. Hammers hävinnyt 5 peliä putkeen ja Moyesin työpaikka on uhattuna. Mielenkiintoiseksi asian tekee se, että Keskiviikkona kohtaamme Hammersin. Voitolla saattaisimme avustaa Moyesin monoa ja El Locon siirtymistä vihollisiin.
Toisaalta kun muistetaan kuinka usein (tosi usein) vastustajan tappioputket ovat päättyneet meitä vastaan viime aikoina, niin ei ole todennäköistä että Bielsa palaisi valjuun vuoden sisällä potkuista. Eikä ehkä tulisi muutenkaan vaikka monottaisivat nykyisen.
 
Back
Top