Matteo kapteeniksi?

JuLi

New member
:-/Matteosta on tulossa kapteeni virallisten sivujen mukaan. Ei huono valinta, vaikka oma suosikki olikin Kewell, mutta ilmeisesti se on puolustajan homma. Myös oma kasvatti kuten Smith olisi ollut hyvä vlinta, tosin ymmärän hyvin kyllä miksi Smithiä ei valittu.
 
Ohoh. :eek:
Ei taida olla vielä lopullinen valinta.
Eiköhän El Tel vielä vähän katsele, ennen lopullista nimitystä.

;DNauha takaisin Chiefille! ;D
 
Matteo on ihan hyvä valinta minunkin mielestä. Leedsin kotisivulla oli kysely tästä aiheesta, enkä ollut uskoa silmiäni kun näin että Smith sai eniten ääniä. Huumoria ?
Smith saattaa joskus vielä olla kapteenina mutta ei ehkä vielä muutamaan vuoteen. Smith on hyvä tyyppi ja suosittu pelaaja mutta kapteeniksi vielä liian kuuma ja kokematon - minun mielestä.
 
Ehkäpä tuossa Smithin tapauksessa oli kyse siitä, että äänestäjät arvelivat kapteeni-nimityksen myötä tulevan vastuun tuovan myöskin tarkemmin harkittuja tekoja kentällä.

Mutta olen kyllä samaa mieltä siitä ettei Smiffy aivan vielä ole kapteeni-ainesta. Ehkäpä on kuitenkin hyvä, että hän sen kuuluisan "särmänsä" säilyttää otteissaan. Siitä olen hieman huolissani, että mikä hänen roolinsa ensi kaudella tulee olemaan. Oikealla laidalla hänen kykynsä menevät kyllä mielestäni hieman hukkaan - kyllähän hän kuitenkin maalinsylkijä on. Eri asia vain - mahtuuko säännöllisesti kolmen kentälle pääsevän hyökkääjän joukkoon. Viduka, Fowler ja Kewell lienevät ne eniten vastuuta saavat. Muita sitten kierrätellään.
 
Back
Top