Nostalgiaa: LUFC 1978

Sir_Edwin_Gray

Active member
Innostuin skannaamaan joitakin kuvia ekalta reissulta Leedsiin, ajankohta oli joulun seutu 1978 ja ohjelmassa 3 matsia. Tai itse asiassa piti olla 4, mutta lumi vei kotipelin Cloughin Nottinghamia vastaan :( ... turneen avasi kotona ottelu Middlesboroa vastaan ja sitten olivat vuorossa vieraissa Aston Villa ja QPR. Wembley kuului myös ohjelmaan ja se olikin kieltämättä aika vaikuttava, tyhjilläänkin.

http://www.lufc-finland.com/UD2/LUFC1978.html

Ovat ajat muuttuneet, tiketin hintakin aikalailla. Tuolloin lippu maksoi £2.50 nykyiseen John Charles Standiin. Matseista napsitut kuvat eivät kummoisia olleet, tässä nipussakin vain yksi. Täytyy penkoa vielä lisää arkistoja...

Kaupunki ja seura jättivät lähtemättömän vaikutuksen nuoreen kolliin ystävällisyydellään. Eikä se ole vuosien varrella juuri muuttunut, onneksi.
 

Deano

New member
Tällaisia kuvia harvoin löytää netistä, itseä on kiehtonut aina nähdä millä lailla stadionit ovat muuttuneet vuosien saatossa.
ER:lläkin oli ennen vanhaan toisen maalin takana ihmeellinen pidempi tyhjä nurmialue, vähän samaan tapaan kuin fiorentinalla vieläkin italiassa.
Mahtoivatko sitten "siirrellä" päätyä sen mukaan miten maalien edustat oli "nussittu" kauden mittaan mutakoksi  ;D

 
Top