O'Leary Villaan

Castaway

Active member
David O'Leary aka DOL on nyt sitten Aston Villan uusi manageri. Oli omien sanojensa mukaan torjunut tarjouksia tässä menneen kauden aikana kunnes sopiva sattui kohdalle.

All the best.
 
Hei Siellä,
Tarviikohan Villa hyviä miehiä... Leedsissä saattais olla muutama... ensimmäisenä tulee mieleen E. Bakke, M. Duberry, D. Mills... D O'Leary tuntee kyseiset herrat hyvin, ja varmaan tehnee tarjouksen, josta Leeds ei voi kieltäytyä  :D
...jäämme odottamaan ikkunan avautumista.

...e
 
Jotenkin olen kyyninen suhtautumisessani DOLin mahdollisuuksiin menestyä Villassa. Siellä ei tunnetusti törsätä puntia (Gregoryn 9 miljoonan J.P. Angel -kauppaa lukuunottamatta) ja mahdollisuudet "nopeaan menestymiseen" lienevät aika vähissä pelaajamateriaalin keskinkertaisuuden johdosta. Joka tapauksessa DOL tuo valioliigaan väriä turnipsi-Tayloriin verrattuna. Mielenkiintoista seurata miten hommat Villassa sujuvat.

Saas nähdä houkutteleeko DOL Kiddin Villaan kakkosmiehekseen, mikäli Kidd ei saa pestiä manageriksi johonkin alasarjan joukkueeseen.
 
Ja ketä herra tosiaankin houkuttelee Leedsistä?
Smith, Kewell, Viduka, Harte.....
Hinnat olis kai kohdallaan, herra kun itse osti kaliimmalla...
 
Tänä aamuna kohistaan Yorkshiressa siitä kuinka Leeds olisi hyväksymässä Villan korotetun tarjouksen Robbosta. Itse suhtauduin noihin Villan kosiskeluihin alun perin lähinnä vitsinä - ei kai Robbo nyt Leedsiä Villaan haluaisi vaihtaa. Raporttien mukaan Robbo onkin ollut tyrmistynyt siitä että häntä ollaan Villaan väen väkisin työntämässä.

Jos tämä totta on niin ihmetellä täytyy  :eek:. Reidhän ei voi vahvistaa joukkuetta ennenkuin pelaajia saadaan myytyä, joten olisiko tässä kyse jostain tuon kaltaisesta...Ja ne ponimaju.
 
Onkohan noissa Robbon lähtöhuhuissa taustalla jotain kärhämiä. Aikaisemminhan Mills meni laukomaan, että Robbo olisi sopiva myyntikohde jos joku pitää myydä ...
 
Nyt kun nuo Villa-huhut näyttävät osoittautuvan todeksi ei voi todeta vihaisena päätään pyöritellen muuta kuin
"Miksi helvetissä ollaan taas luopumassa yhdestä Leedsin kruununjalokivistä" ?  :mad: :mad:

- 3.5 miljoonaa Englannin maajoukkueen tulevasta ykkösmaalivahdista ?
- Leedsistä Aston Villaan ??
- Ilman Robbon suostumusta ?? ?

Jotain tässä tosiaan täytyy olla kulissien takana. Ehkäpä Robbo on pitänyt härkäpäisesti kiinni siitä PR:n viime kauden aikana antamasta palkankorotuslupauksesta. Mielestäni nuo Millsin taannoiset kommentit eivät sinällään kertoneet mistään eripurasta. Jos Robbo lähtee ei Leeds putoa tyhjän päälle, sillä Nigelilla on vielä yksi tai kaksi hyvää kautta jäljellä.  Mutta kuitenkin... maalaisjärjellä ajateltuna tässä ei todellakaan ole Mitään järkeä. Jos kerran myydään niin myydään sitten paremmalla hinnalla. Ottajia varmasti on vaikka hinta olisi viisikin miljoonaa puntaa.
 
Aivan..ei ainakaan noin halvalla pitäisi taas päästää yhtä huippulahjakasta kaveria pois..myisivät mieluummin vaikka Arsenaliin ja sieltä Pennant + rahaa tilalle!!
Ei voi kyllä ymmärtää tällaista touhua...  ???
 
Halvalla menee jos tämä on tosiaan hinta. Toivotaan nyt kuitenkin julkista huutokauppaa, joka hinaisi hintaa ylöspäin.

Ja rahaa näistä siirroista pitää saada, ei vasten tahtoaan tulevia pelaajia. Niinkuin PR on sanonut, jokaisen pelaajan pitää haluta pelata valkoisissa väreissä!
 
Hei Siellä,
P. Robinson (ainakin lehtitietojen mukaan) taisi vaatia P. Ridsdalen suullisesti lupaamaa parempaa sopimusta. Ehkä tämä tuleva siirto ainakin osittain lähti näistä vaatimuksista? Tai sitten D. Millsin taitavista markkinointikampanjasta!

Oliskos se S. Allaway, joka ostettiin joku vuosi sitten  englannin 17-vuotisten (tmv) maajoukkuepoika. Meneeköhän tämä teoria professorin ja P. Reidin papereissa siten, että pidetään N. Martyn pari vuotta ja sitten olis S.A:n vuoro?

Jos P. Robinson myydään Astoniin, niin voisko siihen kauppaan koplata muutakin kamaa: esim E. Bakke, N. Barmby, M. Duberry, S. McPhail, D. Mills.

Toive1: H. Kewell    jää   meille.
Toive2: K. Gillespie tulee meille.

...e

 
Eikös Robinsonilla ole vielä kolme kautta sopimustakin jäljellä. Toki jos sydän ei ole joka pelissä mukana niin sitä saa lähteä kaikin mokomin etsimään jostain muualta. Eipä noita oikeita syitä voi kuin arvailla mutta paljon lahoa ja mätää tässä nyt on kun tässä tilanteessa ollaan väkipakolla Robinsonia kauppaamassa naurettavalla hinnalla.
 
Käsittääkseni Robbon tilanne kiikastaa siitä että hän haluaa edelleen lisää liksaa ja Leedsin mielestä hän on jo nyt kallispalkkainen..
 
Nyt se sitten virallisesti julkistettu, että seura on hyväksynyt Aston Villan tarjouksen ja loppu on sitten kiinni itse Robinsonista.
 
En ollut alkuun uskoa koko uutista, kaverit englantilaisella irc-kanavalla olivat sanalla sanoen "repiä perseensä" kun kuulivat asiasta sinne saavuttuaan.. ja eipä oma reaktionikaan ole kaukana tuosta.
Tiedossa on että Robbo on alkanut vaatia parempaa liksaa, vaikka sai juuri pelattua vasta ensimmäisen vuoden 4 vuoden sopimuksestaan, mutta oletin että puhuttaisiin edes viidestä miljoonasta jos siirto olisi tapahtuakseen:'(
 
Nyt Robinson puolustaa itseään lehdissä ja sanoo, ettei haluaisi siirtyä, eikä ole siirtoa pyytänyt.

Ketä tässä nyt uskoa.
 
Näyttää taasen siltä, että ennen siirtoa kaikki syyttävät kilpaa toisiansa..no Robinson ei kuitenkaan ole halukas Villaan menemään (ainakin sellaisen kuvan Soccernet.com jutusta saa)..joten uusi osoite saattaa olla vielä jossain muualla!

Yleensähän tällaisten "henkevien" keskustelujen jälkeen sillat on taaksepäin poltettu ja ilman ihmeitä Robinson siirtyy muualle..  :(  

Enitenhän tässä tuo hinta kaivelee... :-/
 
Ja tällä hetkellä tilannetieto on se että Robinsonin ja Villan väliset neuvottelut ovat tavalla tai toisella kariutuneet.

Nyt kun jostain lentäisi lehmä ja sanoisi "ammuu" niin se selkeyttäisi hieman tilannetta.
 
Onhan tämä vähän niinkuin Wimbledonin tennisottelua seuraisi. Nyt on pallo sitten taas McKenzien päädyssä. Saas nähdä onko johtokunnan "kuningasajatuksena" kaiken aikaa ollut Robinsonilla rahastaminen, vai onko McKenzie sanojensa mittainen mies ja haluaa pitää Robinsonin seurassa - niinkuin avoimessa kirjeessään mainitsi.

Itse en henkilökohtaisesti millään halua uskoa että Robinson olisi sellainen ahne ja rahan perässä juokseva tyyppi niinkuin osa kannattajista nyt uskoo. Itse olen häntä aina miellyttävänä ja "maanläheisenä" tyyppinä pitänyt. Omien sanojensa mukaan Robbo ei ole PR:n lupaamaa palkankorotusta McKenzieltä vaatinut, vaan on agenttinsa välityksellä vain tiedustellut onko korotuslupaus vielä voimassa. Ketä tässä nyt sitten uskoo. Pelkään pahoin että Robbolle käy välien nyt tulehduttua joka tapauksessa kuten Robbie Keanelle: hän lähtee - ei kaiketi Villaan, mutta jonnekin muualle.
 
Back
Top