Ovet käy

Sunderlandin 26-vuotias keskikenttäpelaaja Liam Bridcutt oli sitten ainoa lainapelaaja joka onnistuttiin hankkimaan.Evansin toiveissa olisi ollut 3 uutta pelaajaa.Hyökkääjää yritettiin hankkia viime hetkeen saakka,vaan eipä ketään tarttunut haaviin.
 
Bridcuttin lainaa jatkettu kauden loppuun.

Mielestäni oikein hyvä juttu! Puolustava keskikenttä pelaaja on ollut mielestäni hyvä. Pelaa todella alhaalla puolustuksen edessä ja on varmasti ollut suuri syy siihen että omissa ei ole liikaa kolissut! Hieman haparoiva keskuspuolustus on varmasti hyötynyt tästä.
Paljon töitä puolustus suuntaan ja ehkä siten hieman näkymätönkin.

Taklauksetkin on railakkaita, vaikka välillä toki myöhässäkin!  :D

Minulle kelpaa, kaikki ei taida olla samaa mieltä??

 
Tälle ei vielä ole vahvistusta tullut mutta ilmeisesti toteutuu. Ihan hyvä summa rahaa ja menee vielä miellyttävään seuraan.
 
Hei Siellä,

etukäteen ja varsinkin jälkikäteen ajateltuna Leeds ei hoitanut Sam-pojan asiaa kovin hyvin. Paitsi jos ja kun Massimon tavoite on saada palkkakulut mahdollisimman alas => taitotaso alas -> seura pysyy korkeintaan nykyisessä sarjassa.

Luulisi, että se olisi Massimon lompakollekin eduksi, että päästäisiin valioliigaan, niin seuran myyntiarvo vähintäänkin kolminkertaistuisi heti.

No, Sam saa 2,5 * niin paljon palkkaa kuin Leedsissä (£30k) + allekirjoituspalkkio + vieläköhän on sitä 5 %:n korvausta. (Takavuosina pelaaja sai 5 % siirrosta, jos ei ollut pyytänyt siirtoa).

One down and three to go?
Maltillisesti voisi sanoa, että ei hyvältä näytä.

...e

 
Halvalla meni.Everton ois maksanut saman summan,mutta myöhemmin
millin lisää kun tietty ottelumäärä täyttyy.Byram valitsi kuitenkin West Hamin.Itse en muistanutkaan,mutta jossain luki että Southampton olisi ollut kesällä valmis maksamaan Byramista 6 milliä.Cellino vain ei halunnut myydä.Nyt Cellino asetti Belluscin hinnaksi 4 milliä,koska jotkut Serie B:n joukkueet ovat osoittaneet kiinnostusta.Kyllähän Byram mielestäni on paljon arvokkaampi kuin Bellusci.
 
Leeds have completed their eighth summer signing after defender Luke Ayling agreed a three-year deal, it was announced on Thursday afternoon.

The versatile Bristol City defender has signed for a fee believed to be around £750,000, ending Leeds’ summer-long search for a right-back.
 
Siirtoikkunan loppuhetkillä tuli Monkin entinen alainen Swanseasta, ruotsalais-gambialainen hyökkääjä  Modou Barrows.
Ruotsin alasarjoissa paukutteli joskus maaleja muttei enää Allsvenskanissa.

Englannissa ja Gambian maajoukkueessa 64 ottelua joissa 1 (YKSI) maali.. what the crappity smack!?

Luulin että haemme hyökkäykseen maalintekovoimaa ettei kaikki ole Woodin varassa. Huhuissa oli Defoe, Rhodes, Fletcher jne..
Onko nyt nähty kristallipallossa että Modou voisi tehdä meillä toisenkin osuman? Jos näin niin toivottavasti sen nousun varmistavan
sitten.

Niin ja mies tuli lainalle.. Rahaa ei tarvinnut hirveesti polttaa tässä ikkunassa. Taidettiin saada Mowattista enemmän kuin meni.
 
Itseä jäi kyllä hiukan harmittamaan tämänkin kertainen siirtoikkuna.
Mutta ilmeisesti Newcastle:n kannattajat "kiukuttelevat" vieläkin enemmän?

Barrows...
http://www.hitc.com/en-gb/2017/02/0...fans-react-on-twitter-as-leeds-win-barrow-ra/

Itse en kyllä ole pitänyt Barrows:ia mitenkää ihmeellisenä, no eipä vissin Pontuskaan ollut aikaisemmassa seurassa kovassa huudossa, toivottavasti tekeen Barrows niin sanotusti "Pontukset" ja tulee hänestäkin kannattajien lemmikki!!

Noi siirtokorvaukset kuulostavat aikas rajuilta jos laina pelaajat jäävät joukkueseen. Alfonso Pedraza £8.5m, Modou Barrow £9m -£11m

Tuo että ei sitteen saatu hyökkääjää joukkueseen kuulosta kyllä hiukan erikoiselta, ymmärtääkseni tarjolla olisi ollut useampikin mahdollisuus?

Uskon että eivät noi tulleet pelaajat ainakaan huononna ryhmää mutta se hyökkääjä meiltä jäi puuttumaan, tai no onhan nuita "Free agent" vielä tarjolla, etsitäänkö sitten vielä, en usko!
 
Back
Top