Ovet käy

Maalivahtikaksikko Will Huffer ja Kamil Miazek on kaikessa hiljaisuudessa vapautettu seuran ikeestä etsimään uusia tuulia.
 
Välillä jotain siirtorintamaltakin. 18-vuotias hollantilaislaituri Crysencio Summerville on (vihdoin ja viimein) meidän poikia, kolmevuotisella sopparilla. Feyenoordin juniorimyllyn tuotos vietti viime kauden lainalla ADO Den Haagissa, jossa sähäkät otteet vakuuttivat ainakin Leeds-scoutit. Kaveri on ehkä englantilaistyyliseen pelaajaprofiiliin hieman heiveröinen, mutta vastapainoksi sitten taas jalat käy, sekä pallon kanssa että ilman - kuuluu nimittäin kellottaneen eräitä Eredivisien pikaisimpia pätkänopeuksia. Joku taisikin jo ehtiä tituleeraamaan uudeksi Raheem Sterlingiksi. Ja hintakin kai vain vajaa miltsi - noin epävirallisesti siis. Virallisesti kai "undisclosed fee". Kaipa sitä tällaisenkin kortin vielä noin pienellä panoksella katsoo!

 
Keskelle vielä joku kaveri, ni ollaan valmiita💪
Toivottavasti hänet🤞
Tuosta sällistä ehdin jo itsekin innostua, mutta: 😞
 
Viimeisin huhu olisi Chelskin Ross Barkley siihen Pablon tilalle meidän peliä rytmittämään. En kyllä innostu yhtään. Omiin näkemyksiin miehen taito ei ole samaa luokkaa vaan mielummin maksetaan siitä De Paulista se pyyntö tai olihan siellä pari muutakin halvempaa vaihtoehtoa siihen paikalle.
Barkleyn hinnaksi arvioidaan 30 milliä. Mies oli untuvikkona meillä joskus aiemmin vuokralla.
 
Viimeisin huhu olisi Chelskin Ross Barkley siihen Pablon tilalle meidän peliä rytmittämään. En kyllä innostu yhtään. Omiin näkemyksiin miehen taito ei ole samaa luokkaa vaan mielummin maksetaan siitä De Paulista se pyyntö tai olihan siellä pari muutakin halvempaa vaihtoehtoa siihen paikalle.
Barkleyn hinnaksi arvioidaan 30 milliä. Mies oli untuvikkona meillä joskus aiemmin vuokralla.
Joo samaa mieltä, ei kaveri meidän kokoonpanoon mahdu. Just liv - che pelii kattelin(ja tätäkin ennen), niin ihmettelin että miten pääsee chealseassa kentällä, mutta toisaalta lampardhan siellä valmentaa🤣mutta siis ei kiitos!
 
Liityn samaan kuoroon. De Paul on tosiaan hintava, mutta kun ajattelee tarkemmin, että kuinka paljon ominaisuuksia kyseisellä rahalla saa yhdessä ja samassa paketissa, niin eiväthän nämä muut pääse hinta/laatu-suhteeltaan lähellekään.

Barkley - juu ei.

Malinovskyi? Ovathan ne täsmäohjukset mukavia ja varmasti pelityyli sytyttäisi fanikatsomon, mutta £20M on siltikin yläkanttiin.

Se Pulgar olisi voinut olla mielenkiintoinen kortti, vain reilu kolmasosalla De Paulin hinnasta, mutta mikäli Mr. Hayn tietämykseen on luottaminen, emme häntä ole tällä erää tavoittelemassa. Pulgar ehkä siis sittenkin olisi enemmän kotonaan Phillipsin tontilla kuin Pablon.

Bayernin Cuisancesta olisi voinut kuvitella meille, lätkätermein ilmaistuna, ns. tulevaisuuden "franchise"-pelaajaa, henkilöhahmoa, jonka ympärille rakentaa muu joukkue, mutta...

...De Paulissa olisi sellainen jo valmiiksi. Orkesterinjohtaja, joka Phillips apukapellimestarinaan vetelisi kentällä naruista. Prässäisi, taklaisi, katkoisi, kuljettaisi, laukoisi ja syöttelisi - pitkää, lyhyttä ja lävitse. Sellainen vapaan roolin (no, niin vapaa kuin nyt Bielsan joukkueessa vain voi olla) monitoimikone.

Itse ainakin yhä uskon, toivon ja luotan siihen, että De Paul sieltä vielä tulee. Jos ei halvemmalla, niin sitten kalliimmalla. Rahaakin pitäisi vielä olla riittämiin - vaikka se Augustin-soppa nyt saattaakin vielä käydä kukkarolle. Tai sitten tulee joku täysi yllätyspommi, Llorenten tapaan. Hayn mukaan tässä ikkunassa pitäisi tulla vielä se 10-paikan velho, sekä myös yksi laitahyökkääjä. Bielsahan tunnetusti pitää piirinsä pienenä, mutta laitureita ei kai kuulemma voi koskaan olla liikaa...

Maalivahtiosastolle olisin kyllä myös toivonut jotain liikehdintää, mutta se ykkösnimi Martinezkin pääsi lipsahtamaan Villaan. Katsotaan sitten jouluna uudestaan, onko Meslier "vastannut huutoonsa", "kobran käsi", ja mitä näitä nyt on...
 
Bielsa sanoi, että kaksi pelaajaa voi vielä tulla.
Jos ei onnistu, niin pärjätään näilläkin, hän totesi.
 
Maalivahtiosastolla tosiaan hiljaista. Se Romero olisi ollut mielestäni hyvä haku (kuten esim. Martinezkin), mutta jos Meslier pelaa hyvin niin samapa se kuka penkillä istuu. Bielsa ja muu joukkue ilmeisesti Casillan kanssa ihan hyvissä väleissä on, joten sen puolesta ei varmaan ongelmaa. Ongelmia tulee, jos Kiko pitää kentälle laittaa.

Itsekin uskon, että De Paul vielä jollain kuviolla naarataan. 30M€+10 kaiken maailman bonuksia.
 
Ei ihme, että nyt kestää. Menee mönkään tämäkin😵
 
Ei ihme, että nyt kestää. Menee mönkään tämäkin😵

Ei hitto mitä sekoilua. Viimeksi James ja nyt tämä..
 
No niin. Tästä sotkusta kai puuttuu nyt enää vain se, että huomenna sitten vahvistetaan De Paulin siirto. Että De Paul ei ollutkaan se "savuverho" Cuisancelle, vaan päinvastoin. Että tällä bluffilla saatiin Udinese suostumaan haluamaamme hintaan.

Kai sitä aina toivoa saa... 🤪
 
Back
Top